W akcie desperacji wybrałam się na zakupy i udało mi się kupić buty !!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-) i to nawet eleganckie na malutkim obcasiku. Weszłam bo są bardzo płytkie, za to sklepowa jaką miała minę i przerażenie w oczach jak zobaczyła moją spuchniętą stopę Kupiłam też sobie szerokie klapki do szpitala bo w te co kupiłam jakieś 2 m-ce temu też nie wchodziłam już Więc humorek trochę lepszy a mąż majaczy że ma garba od roboty, ja mu nie każe aż tyle pracować.
Dziś są też urodziny mojego ojca na które się wybieramy. Mam nadzieję że będzie ok
A na obiadek mam dziś flaczki miałam zamrożone na szczęście bo gotować mi się dziś wyjątkowo nie chce
A tak poza wszystkim ładna dziś pogoda
Baska super te zabawki i niezła cena ale napewno go zainteresują i będzie się nimi dobrze bawił
Dziś są też urodziny mojego ojca na które się wybieramy. Mam nadzieję że będzie ok
A na obiadek mam dziś flaczki miałam zamrożone na szczęście bo gotować mi się dziś wyjątkowo nie chce
A tak poza wszystkim ładna dziś pogoda
Baska super te zabawki i niezła cena ale napewno go zainteresują i będzie się nimi dobrze bawił