reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
W akcie desperacji wybrałam się na zakupy i udało mi się kupić buty !!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-) i to nawet eleganckie na malutkim obcasiku. Weszłam bo są bardzo płytkie, za to sklepowa jaką miała minę i przerażenie w oczach jak zobaczyła moją spuchniętą stopę :tak: Kupiłam też sobie szerokie klapki do szpitala bo w te co kupiłam jakieś 2 m-ce temu też nie wchodziłam już :-D Więc humorek trochę lepszy a mąż majaczy że ma garba od roboty, ja mu nie każe aż tyle pracować.
Dziś są też urodziny mojego ojca na które się wybieramy. Mam nadzieję że będzie ok

A na obiadek mam dziś flaczki :-D miałam zamrożone na szczęście bo gotować mi się dziś wyjątkowo nie chce :szok:

A tak poza wszystkim ładna dziś pogoda

Baska super te zabawki i niezła cena ale napewno go zainteresują i będzie się nimi dobrze bawił :tak::tak::tak:

reklama
Monysia - cena jest niezła to wiem, ale ja wolę kupic mu porządna zabawke niż kilka róznych dupereli :-D

Baska tak wiem że tak jest lepiej

Moje mężysko w pracy a po poludniu miałam z nim jechać
do Brennej bo odwozi tam kumplina weekend ale raczej
nie dam rady. Ta noc była okropna. Od kiedy wróciliśmy
z urodzin ojczulka siusianie mnie zaczęło totalnie dobijać. Wogóle oglądaliśmy horror wieczorem z mężem a ja się śmiałam do rozpuku że aż.......... popuściłam :zawstydzona/y: pierwszy
raz mi się to zdarzyło. Cały czas mam wrażenie że musze lecieć szybko do kibelka bo zaraz się posiusiam a tam
3 kropelki :baffled: myślałam że pieluche sobie założe :laugh2:
Mieszało się to z bólami w podbrzuszu. A jak się obudziłam
i stąpnęłam nogą o podłogę to myślałam że mi ją rozerwie, taka spuchnięta :angry: ja już nie wiem co mam robić.
Nie mogę wyść nawet do sklepu do boje się że się
posiusiam a tak na ulicy to nie fajnie.Czy te badanie
na zatrucie ciążowe wychodzi z normalnego
badania moczu czy trzeba coś specjalnego robić ???
Dobrze że we wtorek jade do gina. Tam mu się wyżale
że będzie miał mnie dosyć :-D

Basia - to Tytusowe butki

1009559od2.jpg

Piotrek ma anginę ropną i zapalenie ślinianek. bierze bidok 2 razy dziennie zastrzyki.

Kaska - dokładnie takie ma też Kamilek tylko Oliwkowe z pomarańczowym napisem. Kurcze to gdzie ty je kupiłaś że ja troche się przepłaciłam??? Ja kupowałam w BARTKU. Wczorak kupiłam małemu jesienną kurteczkę, sweterek i bluzę w H&M wkleję linki jakie. Na allegro jest drożej niż w sklepie.

H&M KURTKA / KURTECZKA CIEPLEJSZA NOWA!!! 86 (246033305) - Aukcje internetowe Allegro

H&M BLUZKA DISNEY PLUTO NOWA!!! 86 (247698033) - Aukcje internetowe Allegro

H&M SWETER / SWETEREK NOWY!!! 86 (247702568) - Aukcje internetowe Allegro

szukam takiej czapeczki i nie ma takiego rozmiaru a tu jest droższa o 15 zł z przesyłką

H&M CZAPKA PILOTKA NOWA!!! 86 (245427954) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam tez fajną kurtkę zimową rozm. 86 z 130 zł 30% upustu było ale ta kurtka troszke wielka jest. Rekawy podwinę ale musze sie zastanowic czy ja zostawic bo wiadomo musi być wieksza bo zima jest długa zeby ja miał na całą zimę.

Witam Was dziewczynki. wszytsko się pozmieniało. Termin mamy ustalony na 15 grudnia na 15 :-). I wkońcu kościelny. doszlismy do wniosku, że tak będzie lepiej. Także dopeiro w listopadzie dopiero idziemy do kościoła zapłacić itd. Suknię chyba będe miała taką :
*b&c*Suknia_R O M A N T I C A __38__ lila (243298800) - Aukcje internetowe Allegro
Ale to jeszcze nic pewnego. Bardzo mi się podoba, ale pewnie jeszcze 200 razy zmienię zdanie :-).
Teściowa wchodzi nam z butami w zycie i wqrza mnie wszytsko. Każe zrobić to, tamto sramto..... Mój slub i zrobię co zechcę......
Acha! Dostałam pracę, póki co pewne mam tylko do połowy listopada, ale bardzo mozliwe, że mi przedłużą. Buźki dla Was :-)

reklama
Witam
Macie szczescie ze tak mało piszecie i udało mi sie nadrobic .
Baska ja ta z plutem mam super jest i taniutka po 29,90. Na allegro nie wiem skad te ceny maja - powinno byc taniej

Monysia juz koniec za nie dlugo bedzie Towjego zlego samopoczucia, urodzis i nie bedzie czasu na narzekanie......:-))))))))

Mama Boo a kiedy panienskie ??? hihihihihi

Ja jutro i we wtorek ostatni raz do pracy. :-)))))))Wypowiedzenie kończy mi sie w srode ale w srode wybieram opieke bo został mi jeden dzień. dziewczyny jak to jest z swiadectwem pracy ???Kiedy powinnam je dostać????

Do góry