reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wracam do starych zwyczajów

ZŁOTO moje.

Dziewczyny wklejcie zdjęcia bucików.

My szukamy kozaczków dziewczęcych.

Witam rankiem u nas choróbska panują i ne możemy się ich pozbyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W sobotę do pracy i muszę zabrać myszę.:baffled::confused::confused:

reklama
Witam !!!

Ja wróciłam właśnie od fryzjera :-) pochwale się później moją nową fryzurą, teraz lece robić obiadek mężusiowi :tak:
swoją drogą ciekawe co powie :confused: nie wiedział o tej wizycie
nie dość że zmieniłam kolor włosów to jeszcze zafundowałam sobie grzywkę :-D:eek:

Witam!!!

Monysia - ślicznie wyglądasz :-D Ładna fryzurka i kolorek ;-) Co powiedział meżuś:confused:

Kaśka - my też zakupiliśmy Goexy ale niewiem jaki typ bo już moja mama je wzięła gdyż to ona kupiła wnuczkowi na roczek :-) Kupiliśmy kolor oliwkowy :-DNapis goex jest pomaranczowy z przodu jest ta guma czarna więc jak kopnie gdzieś to nie będzie widać brudu :-DIle dałaś za butki:confused::confused: Bo my 219 zł. Co do tego warsztatu to jest on do 36mcy.I może nauczyc sie liczyc i alfabet i róznych piosenek ;-)

Justyś - powiem tylko tyle to drogie buciki ale mięciutkie, stópka oddycha i nie przemakają :tak:

Baska dziękuję :tak: jak mu otworzyłam drzwi to najpierw się uśmiechnął, potem powiedział że się do mnie nie odzywa bo go okłamałam (dzwonił w trakcie malowanka a ja skłamałam że jestem u koleżanki:-p ) a zaraz mnie wyściskał, powiedział że mu się bardzo podobam :-D Potem drażnił mnie mówiąc że ma nową żonę :-D i zrobił mi dużo zdjęć :-):-):-) mój głupolek :-D

hej
zapomniałam o was:-(
monysia ślicznie wygladasz ładny kolorek a ten brzusio:tak::-)
Mała rosnie jak na drożdżach ,jest grzeczniutka tylko zawsze na wieczór musi arie odstawić:-Dbo nie umi zasnac ale mysle że jej to przejdzie:-DOliwka troszczy sie o siostre :tak: zapłacze to pierwsza jest przy niej pampersiki wynosi .Sara strasznie sie denerwuje jak Oliwia zacznie ją ściskać ,całuje musze pilnowac bo troche czucia Oli nie ma:-D:-D:-D

Hello !!!

To jest jakaś zmowa :tak: co się z Wami dzieję ???
Zpracowane dziewczyny odezwijcie się czasem bo ja tu ostatni medale zwijam :-D

Oliwka dziękuję za komplementa :tak::-)
Wstaw "świeże" zdjęcia swoich córeczek, ciekawa jestem jak już wygląda zwłaszcza ta młodsza :-D

Ja jeszcze 2 in 1 :-D:tak: noc miałam w miare spokojną, tylko biłam rekordy w siusianiu :tak::baffled: mężusia zaraz wywieje do pracki a mnie :-):-):-):-) spowrotem pod kołderkę :-D:-D:-D

Miłego przedpołudnia Kobity :cool2:

A i już po I śniadaniu ... :baffled:

WITAM;-)
Ciekawe co tam Karolina sie nie odzywa ma ktoś z nią kontakt:szok::szok:

My wybieramy sie do sklepu,jak mała sie obydzi bo niedawno zasneła.Na dworzu niby słońce świeci ale zimnica może później będzie ciepło.
Wkleje pare zdięć ale mam duży rozmiar musze porobić i wkleje.
uu2ou6.jpg
1006bn8.jpg
3009ts9.jpg
1003vy6.jpg
1018jt6.jpg
3002qr7.jpg
r003tc2.jpg
:-):-)koniec sesji:-D

reklama
hej dziewczyny

Baśka musze oblukać na internecie te buty jak masz ich stronke to zapodaj tu bo ja wole Liwii jedne porządne kupić niz 4 pary jakiś gumowych szajsów !!!! :-)

Monysia pięknie wyglądasz w nowej fryzurce!!!
no i ciąza Ci służy !!!

Oliwka ale śliczne gwiazdki !!! super !!! widać ze Oli pęka z dumy !! :-D

no nic biore sie dalej do roboty !! dzis zimno jak diabli u nas a my w plener ruszamy mama nadzieje ze troche sie ociepli !!! bo dygocząca panna młoda to niezbyt wdzięczny model :baffled:

Do góry