reklama
makitoza
Fanka BB :)
Witam pustki totalne.
Co wszystkie zakupy robią ???
To Kamil ma roczek.
Ja na L4 i w domciu właśnie obiadek gotuję.
W końcu po 3 tygodniach pracy wolne się należy
I wyśpię się
Co wszystkie zakupy robią ???
To Kamil ma roczek.
Ja na L4 i w domciu właśnie obiadek gotuję.
W końcu po 3 tygodniach pracy wolne się należy
I wyśpię się
Witam się i ja !!!
A u mnie dziś remoncik. Zaprawiłam chłopów do roboty a że mój M ma dziś wolne kupilismy gumolit do łazienki i kilka innych drobiazgów i walcza teraz zarządziłam jeszcze przemeblowanko w pokoiku gdzie będzie mała :-)
Mama Boo ta cena sukni jest 179zł ??? Oni sie tam pomylili i podali złą cene. Bardzo ładna sukienusia i fajna data. Nie daj się mieszać teściowej w wasze sprawy ;-) i pochwal się gdzie będziesz pracowała
Dziewczyny ależ zaszalałyście z zakupami
A u mnie dziś remoncik. Zaprawiłam chłopów do roboty a że mój M ma dziś wolne kupilismy gumolit do łazienki i kilka innych drobiazgów i walcza teraz zarządziłam jeszcze przemeblowanko w pokoiku gdzie będzie mała :-)
Mama Boo ta cena sukni jest 179zł ??? Oni sie tam pomylili i podali złą cene. Bardzo ładna sukienusia i fajna data. Nie daj się mieszać teściowej w wasze sprawy ;-) i pochwal się gdzie będziesz pracowała
Dziewczyny ależ zaszalałyście z zakupami
makitoza
No Monysia jak urodzisz to chyba forum zamkną z powodu nieobecnośći foumowiczek.
makitoza
zgadza się ale już niedługo
makitoza
Fajne imię będzie miała mała.
Mi też się podobała Milena.
Niestety pieski na osiedlu miały Lena i Milka i nie zdecydowaliśmy się, czasami zdarza się taki głupi zbieg okoliczności.
To tak jak z imieniem Kuba
Mi też się podobała Milena.
Niestety pieski na osiedlu miały Lena i Milka i nie zdecydowaliśmy się, czasami zdarza się taki głupi zbieg okoliczności.
To tak jak z imieniem Kuba
reklama
Witam,
My już po wakacjach - niestety, wszystko co dobre szybko sie kończy :-(
Jutro już do pracy :-(
Zdjęcia jak się uda, to powklejam na dniach, musimy tylko wszystko po instalować, bo mamy nowego kompa i jest trochę "goły"...
Widzę, że tu nadal pustki - gdzie się wszystkie podziały. Mam nadzieję, że nie znalazły innego forum i nie wyemigrowały zostawiając nas.
Pozdrawiam,
My już po wakacjach - niestety, wszystko co dobre szybko sie kończy :-(
Jutro już do pracy :-(
Zdjęcia jak się uda, to powklejam na dniach, musimy tylko wszystko po instalować, bo mamy nowego kompa i jest trochę "goły"...
Widzę, że tu nadal pustki - gdzie się wszystkie podziały. Mam nadzieję, że nie znalazły innego forum i nie wyemigrowały zostawiając nas.
Pozdrawiam,
Podziel się: