reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny. Ostatnio jakoś nie pisałam, ale zaglądałam. Trochę mi się smutno zrobiło jak żadna nie zauważyła nowego suwaczka dotycząca ślubu:-:)-:)-:)-:)-(
Otóz ustaliliśmy wstępną datę 22 grudnia, ale prawdopodbnie tzreba będzie ją zmienić, bo rodzice R. nie mogą w ten dzień:dry:. Bierzemy tylko cywilny, bo oboje jakoś nie jesteśmy specjalnie wirzący.... Jutro wielki dzień, bo R. ma prosić o rękę moją mamę... i brata (on jest dla mnie bardziej ojcem niż biologiczny....). A teraz jestem sama u rodzinki, bo R. dzisiaj miał cały dzień z Oskim a ja chora się kuruję.... Poza tym dostałam ofertę pracy w MOPSie na Szopienicach i w poniedziałek mam rozmowę kewalifikacyjną, więc trzymajta kciuki :szok:
Buyiacyki dla Was i dla wasyzch sodkich dzieciaczkow,
.

reklama
Witam się witam !!!!

Mama Boo napewno ten dzień będzie dla Ciebie wspaniały :tak: życzę Ci tego z całego serduszka :-) Ładna data na ślub by była :-D życzę powodzenia na rozmowie i kuruj się kuruj ;-)

Wczoraj wybrałam się autobusem do moich staruszków w odwiedziny, dobrze zniosłam jazde bo wybrałam autobusik który zawiózł mnie po sam blok prawie :tak: ale i tak taka starucha to myślałam że mnie przewróci jak wchodziłyśmy do autobusu, myślałam że ją kopne :wściekła/y:

Życzę miłej niedzielki :-)

Oj doświadczysz jeszcze "staruch" zwłaszcza u lekarza w kolejkach na badania.

Bardzo zajęte i nie mają czasu.

A żeby tak człowieka przepuściły to się trzeba naprosić.

Fajna pogoda dzisiaj nazbierałyśmy dużo kasztanów do przedszkola.

Mama Boo powodzenia na rozmowie.
No i życzę udanych przygotowań i super imprezy, czekamy oczywiście na fotki.

Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po tak strasznie długiej przerwie wpadłam zobaczyć co u Was słychać, Ślązaczki.
jak Wasze pociechy. Jak bylam ostatnio, to jeszcze były roczne bobasy, a teraz......
....niedługo przedszkole, szkola, matura......
a ja się chyba z tym nie pogodzę:wink:

Pozdrawiam gorąco stałe bywalczynie i te nowsze forumowiczki.
Całusy

Jeszcze foto Korka, jak trenuje.......

treningcw8.jpg

cześć kochane !!!!!

jeden obibok bejbibumowy kuka tutaj !!!!!

niestety jestem tak zawalona robotą że szok, do tego teście na urlopie, to możecie sobie wyobrazić pracę w zakładzie razem z Liwuśią !!!!

W wekend Czarnulkowa rodzinka nas odwiedziła Chyba Agnieszka osobiście chciałą sprawdzić czy to faktycznie tyle pracy mam czy przypadkiem męzuś mnie nie odcioł od Was i nie zamknoł w piwnicy :-D ale sie cieszyłam !! bo w kółko praca i praca !! dziewczyny dyskotekę sobie zażyczyły i w trójkę tańczyły !!!!

Ja mam nadzieję że wktórce unormuje sie u mnie i wrócę do normalnego funkcjonowania na bb !!!!!

Całuski dla Was i waszych aniołków !!!!!!!!

Wkrótce wrocę !!!!

Witam !!!

A tu znowu pustki :-:)-:)-:)-(
Właśnie wróciłam z zakupów :tak:;-) zamówiłam sobie wizytę u fryzjera :-):-):-) na środe rano :-) posiedze i pomęcze się tam troche :-p ale chcę jeszcze cos z sobą zrobić zanim urodze bo potem to już nie będzie kiedy :-D
mój małż nic nie wie :crazy: ale będzie zdziwko jak go postawie przed faktem dokonanym :-D chcę zmienić kolor włosów :rofl2:

Miłego dnia dziewczyny :-):-):-)

Witam!!!

Justyś - witam cię serdecznie. Fajnie, że się odezwałaś. Przynajmniej ty o nas nie zapomniałaś tylko jestes zawalona praca :-)Ogarnij to wszystko i pisz...pisz i pisz....

Monysia - a jaki chcesz kolor włosów???Dobrze, ze jeszcze chcesz coś z sobą zrobić bo potem to ci mówię nie ma czasu myśleć o sobie ;-);-)

MamaBoo - ja zauważyłam ten twój suwak ale nic nie pisałam bo ogólnie mało tu piszę z braku czasu ale was podczytuję :-) A koscielnego nie planujecie wogóle brac???

OlaK - witaj ponownie choc mało cię kojarzę bo widocznie musiałaś pisać wtedy gdy ja jeszcze się tu nie wdrozyłam. Pisz co tam u ciebie....

Ja zaraz jadę na sklepy. Chcemy kupic Kamilkowi jakieś prezenty na roczek. Już mam upatrzoną jedną zabawkę i jeszcze coś chcemy mu dokupić. Zobaczymy co dziś zdecydujemy w sklepie :-):-D Jak ja uwielbiam mojemu smykowi kupować. Kupiłabym mu cały sklep zabawek :-D:-D:-D:-D

reklama
Baska zawsze miałam 2 albo 3 kolorowy balejaż a to wymaga dłuuugiego siedzenia u fryzjera. Tym razem wpadłam na pomysł żeby zrobić sam bląd ale z takimi ciemniejszymi tonami innego blądu. Fryzjerka mi radziła żeby zrobić dużo bląd pasemek ale żeby troche moich zostawić, więc tak zrobie. Wkleje fote. trudno to wytłumaczyć. Wcześniej jak byłam to doradzały że mogą mi zrobić ( żeby zaoszczędzic na czasie ) czekolada i kilka bląd ale z doświadczenia wiem że czekolada nie trzyma się na moich włosach bo po 2 tyg zmienia się prawie do mojego naturalnego.
Ależ się rozpisałam. Ciekawe czy zrozumiesz :-p

Do góry