reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka
ale tu pusto.....
a ja siedzę w pracowni w szkole .... próbuję serwera postawić.... a tu jak na złość sypie mi się wszystko co tylko może więc trzymajcie za mnie kciuki :wściekła/y:

diablica WSPÓŁCZUJĘ. A jaką masz pracownie:confused: A potem to ile masz jeszcze uczniowskich do postawienia:confused:
A że zabrałaś się szybko za to to masz jeszcze sporo czasu...uda Ci się

PUK, PUK
  • mokkate
  • karolinko
  • luczynko
  • basiu
  • madziu
  • kubusiowa
trysia, kaśka, justyna, oliwka, ewcik - usprawiedliwione:rofl2:

a nie wiem gdzie wpisać czarnulkę, bo ostatnio jakoś ucichła, ale wcześniej nas pisała

jak kogoś pominęłam to przeraszam:baffled::sorry2:

A Młoda ma gorączkę....ciekawe jak długo:-(i do ilu jej podskoczy.

Współczuję z tym stawianiem SBS.

To dziadostwo totalne i ma pełno błędów. Przynajmniej wirusy się go nie czepiają.

Ciekawe jakie będą te nowe bo w czerwcu dostajemy nową pracownię.

Zgłaszam obecność.

Anian u nas do poradni rehabilitacyjnej chodzimy. We wrześniu kontrola.

Małż dzisiaj w Katowicach na kursie dzwonił że zjadł pyszny obiadek.

A my zaraz sobie coś zrobimy.

okazało się że pamięć na serwerze padła.... a ja tu jak czubek siedzę drugi dzień brrrrrrrr:wściekła/y:

to teraz tylko sponsora na nową znaleźć i liczyć, że jakaś będzie pasowała do tego sprzętu (w naszej pracowni wszystkie naprawy są niemożliwe albo możliwe kosztem innych komów):-)

reklama
Hej na chwilke sie zamelduję :-)
Dzieci śpią ,Oliwia ma dziś zły dzień wszystko na nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak za małą jest że musze uwarzać żeby jej nie zamęczyła albo przydusiła ,głaska ,tuli całuje :tak: Nawet ostatnio powiedziała kiedy pójdzie po jeszcze jednego dzidziusia :szok::szok:
Musze wejśc w prawe z pisaniem na forum.
sandros piekne zdiecia.
diablica ty juz w szkole???:szok:
anian młoda chora?????

Reszta dziewczyn to same wczasowiczki ;-):-D

Do góry