reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dawno nie pisałam ale trochę dużo się działo... a raczej dużo roboty miałam.... ale co nieco Wam napiszę....

przedewszystkim dużo robiliśmy na ogródku.....

kupiliśmy sobie nowe mebelki ogrodowe.... ale że były w stanie surowym więc musiałam najpierw je trochę pogipsować a potem 2 razy pomalować... niby nic ciężkiego ale czasochłonne....

chciałam drzwi malować i kupiliśmy taką małą szlifierkę "minicykliniarę"... ale jak sąsiad "zaczął mnie uczyć..." to złamał dzźwigienkę do zmiany papieru.... zniszczył 2 papiery... i zrobił głupią minę "co to za szais"...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ....

ale na szczęście udało mi się wymienić szlifierę na nowy model:-p

hej kochane !!! melduję że żyje ( tylko co to za życie :dry:) jeszcze jakiś tydzień bede miałą taki zapieprz :sorry: nawet juz nie wiem jaki dzień :dull: i przyrosłam juz do krzesła przed kompem :-( najgorsze że moja niuńka poszkodowana !!! staram sie pobyć z nią chociaż troche po południu i potem jak wieczorkiem zasnie lece robić i wracam ok 24 więc pomału wyglądam jak zombi :laugh2: sprawdzam na ile człowiek jest wytrzymały :laugh2: jak nie padnę to Wam powiem :-D

a póki co z goracymi całusami się żegnam na jakiś czas !!!! pamiętajcie tu o mnie !!!
no i pochwalę sie moimi modelami :laugh2: Czarnulka :-) Musiałąm je pozłączać bo okropnie długo mi sie ładowało !!

Zobacz załącznik 50153

Zobacz załącznik 50154

justynko, zdjęcia są super.....a to zasługa modelki i oczywiście Twoja:-):-):-)

czarnulka, wczoraj oglądałam chyba na bobasach i tam też były zdjęcia z tej sesji.....zakochać się można:happy::happy::happy:

diablica, zostało Ci jeszcze dw tygodnie bezrobocia;-) to je wykorzystaj:-)

a ja dziś próbowałam coś zrobić pożytecznego w moim domku....ale moja wszędobylska panna skutecznie mi to opóźniała:-)a potem musiałam wysłuchiwać wrzasków, bo oczywiście, dlaczego ona ma jechać wózkiem....ale teraz już słodko śpi.....:sorry2:

justyna - dzieło super!!!!!!!!!! Normalnie świetne efekty widzę, że jesteś w tym dobra co robisz :-):-D Muszę chyba pamiątkę roczkową Kamilka zrobić u Ciebie :-D:rofl2::-)

czarnulka - Wikusia będzie miała superaśną pamiątkę :-D Sliczna z niej mała modelka oczywiście z Emi też :-);-):tak::-D

reklama
diablica - fajne mebelki ogrodowe. Widzę, ze bardzo pracowicie spędzacie dni :-):-D ale efekty pracy cieszą najbardziej. A Olo jaki już duży...:-):-D:rofl2:

Do góry