reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
uffff........ Przemo z mamą pojechali do ciotki do Katowic.... Oluś właśnie zasnął.... psiak na podwórku.... nareszcie mam czas dla siebie.... miałabym co robić... ale chyba wszystko oleję.... i poczytam jakąś książkę.... potrzeba mi trochę relaksu :tak:

reklama
Ale tu pustki................. normalnie :szok::szok::szok:Kamilek śpi już godzinkę :-DMąż jeszcze w pracy powinien niedługo już przyjść. jutro do pracy po 2 tyg. normalnie mam lenia :zawstydzona/y:I znowu wszystko na nowo a przez te 2 tyg. nic nie zrobiłam w domu :-:)wściekła/y::wściekła/y: Okna nie pomyte :wściekła/y:Niewiem kiedy odetchnę :-(

No nieładnie........ Weszłam żeby sobie coś poczytać a tu nic nie napisałyście... co z wami:confused::angry::eek::baffled::angry:

Wychodzić z kryjówek i pisać mi tu i to już :angry::eek::baffled::angry:

To teraz ja sama.

Wszystko wyprasowane uffffff te koszule małża.

Jutro bieganinka po urzędach.

We wrzesniu muszę nowy dowód wyrobić te kolejki są koszmarne...

fec9b91b6574dfd7.jpg

Witam,

Ależ tu pusto..... Wow

Zdjęć nie ma, bo mi myszka w drugim kompie nie działa, a nie umiem się tak sprawnie posługiwać klawiaturą w zastępstwie myszki.

Dziś ostatnia nocka w tym miesiącu... następna dopiero za miesiąc :-), dopiero na koniec września. A niespełna trzy tygodnie będę się wylegiwała na Sycylii.

Pozdrawiam,

Coś kiepsko.....

To chyba rekord: 20:40 i złoto:-)

Ale nic to...zwalę ten zastój na porę urlopową i ciepłotę na dworze;-)

Byłyśmy dziś u ortopedy...zero krzywicy a szpotawość nóg mojego dziecka mieści się w normie i bądź tu człowieku mądry:crazy:Trójka lekarzy i każdy z nich ma inną diagnozę:-(

sandros kiedy wyjeżdżasz:confused::confused::confused: I znowu Ci zazdroszczę - pamiętam Twój ubiegłoroczny wyjazd:sorry2:

makitoza bo Ty taka zabiegana jesteś po lekarzach:baffled: do jakiego ortopedy chodzisz z Małą:confused:

Papa

Witam,

Anian wyjeżdżamy 7 września, ale na bardzo krótko, bo tylko tydzień nas nie będzie.

Mam w końcu zdjęcia z wypadu do Parku Miniatur:

reklama
Do góry