reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-DHej dziewczyny!!!!

Wpadłam się przywitać po wczasach :-) Strasznie za wami się stęskniłam a wy za nami:confused::confused::baffled::eek: Wróciliśmy we wtorek wieczorem ale do tej pory nie mam czasu zeby tu coś napisać bo mam tyle prania, prasowania, sprzątania i na dodatek walcze z oduczaniem Kamilka od cycusia bo stwierdziłam że już najwyższy czas.... Powiem krótko, że urlop w Ustce sie udał w 100% Pogoda nam dopisała. Jesteśmy opaleni oprócz Kamilka którego smarowałam faktorem 50 :-D:rofl2:;-):tak: Na 10 dni pobytu 2 dni były takie, ze troszkę było zachmurzone i w ciagu dnia popadało tylko pół godziny a tak pózniej było słoneczko i bardzo fajnie :-);-):tak::-D Po powrocie do domu w środę zrobiłam Kamilkowi pierwszy raz jajecznicę na parze (za namową mamy) i Kamilkowi zaszkodziła zwymiotował i miał biegunkę :-:)zawstydzona/y: Byłam tak zła, że słucham innych osób i potem są takie efekty :angry::wściekła/y:

Nie jestem w stanie nadrobić tego wątku ale troszkę przejrzałam wstecz i

OLIWKO GRATULACJE ŚLICZNEJ CÓRECZKI - BYŁAM MYŚLAMI CAŁY CZAS Z TOBĄ:-);-):tak:

JUSTYNA SPÓŻNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIE DLA LIWCI - WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ....

Wkleje teraz kilka fotek z nad morza :-);-):tak::-D

reklama
Basiu foteczki baaaardzo piękne! Ja uwielbiam oglądac zdjęcia wiec zasypuj do woli hihihi Moja Emilka od dawna jada juz jajecznice i to robioną na masełku ;-)

Czarnulka stoliczek fajny i dziewczyny będą żyłwy w zgodzie bo krzesła takie same.

Baśka fajne zdjęcia z wakacji a z Kamilka to już duży chłopak.

A nas jeszcze dzisiaj dermatolog czeka :eek::eek::eek::eek:

Ciekawe jak to wymrażanie będzie wyglądało aż się boję

Czarnulka - ale Emi śłicznie je - zazdroszczę - Tito to jakiś niemota.

Baśka - chudzielcu foty super. widzę, że Snoopy zdał egzamin nad morzem :):)

Kaska moja Emilka zaczeła jesc tylko dlatego bo chce byc taka jak Wiki ;-) Cały czas ją naśladuje ;-) tak by pewnie jeszcze puzniej zaczeła ;-) Ale zupy łyzeczką jeszcze wogule nie umie ;-) tylko to co widelcem

Kaska - jaki chudzielcu :eek::baffled::confused: ja mam do zrzucenia 7kg Tak snoopy zdał egzamin :-D:-) A ty nie nad morzem:confused::confused::confused:

Czarnulka - to cieszę sie, ze lubisz oglądać fotki ;-):-D:-)

Dziękuję wam wszystkim za komplementy względem Kamilka :-):-D:tak:;-)

baska zdjęcia i widoczku super.............

to chyba już możemy sobie wyobrazić Kubusia z rodzicami nad morzem;-):-p

a moje dziecię po ekscesach jak u Basi z jajecznicą na wszystko w czym jest jajko reaguje negatywnie. Jeden plus z tego taki, że można coś zjeść samemu i Młoda nie stoi i nie żebrze:-p:crazy::rofl2:

kaśka udanej podróży, ciepła i bezwietrznej pogody:-)

czarnulka22 zdolna to twoja Emilka. Moja jeszcze nie wie co to widelec - chyba że zakosi ze stołu nasz;-)

Miłego wieczorku:happy2:

:confused::confused::confused:A gdzie reszta:confused::confused::confused:
po weekendzie, będę "wzywać do tablicy";-)

Bardzo się cieszę, że część z Was odpowiedziała na mój apel i może jednak sezon ogórkowy na ślązaczkach się skończył:sorry2::confused:

reklama
Do góry