reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam....po krótkiej;-) przerwie

To co mi się prztppomniało co mam napisać:

SARA jest śliczna :-):-):-)

imprezka u Liwii po zdjęciach widać, że się udała :-D:-D:-D

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm u tak to jest, że jak się długo nie pisze to potem jest ciężko coś skrobnąć....i ja mam właśnie takie problem

Poczekam do jutra :-D może mi przyjdzie wena twórcza, kto wie :confused::confused::confused:

Miłego:elvis:

reklama
witam Drogi Koleżanki....

czy mam zacząć pisać listę kto się obija i wystawiać jakieś żółte kartki czy po dobroci zaczniecie pisać:confused::confused::confused:

w sumie to mogę zacząć się wprawiać, bo do końca wakacji już niedługo:no::wściekła/y::no:

Witam,

MMM my zatrzymaliśmy się bo Sonia chciała siku, już wołała od jakiego czasu i musieliśmy.
A park jest koło Wadowic, nie Ustronia. Było fajnie, byłoby jeszcze fajniej jakby nie fakt, że dojechaliśmy o czasie w jakim Sonia zwykle chodzi spać i była trochę zmierzła, ale i tak wypad się udał. Zdjęcia powklejam, jak tylko zrzucę na komp.

Pozdrawiam,

Obecna!

sandros a to nie wiedziałam że coś takiego jest w tamtych okolicach :shocked2:a to mi się pomyliło z parkiem leśnych niespodzianek, czy jakoś tak to się nazywało :unsure:

anian więcej takich belfer nam tu trzeba :cool2:strach się bać :oo:

czarnulka cała nadzieja w Tobie :-) a jak tam ikeowskie zakupy, zgoda już w domu nastała :confused:

dobrej nocki

Anian a kalendarz nauczyciela już masz ?

Dziennik wypisany ?

Hi hi
Niby wakacje a ja cały czas w biegu.
Nu ale w końcu autko mamy.
Jutro dalej biegam po urzędach w końcu dyplomowana.
Ostatni tydzień wakacji zbliza się.:angry::angry::angry::angry:

no to ja zgłaszam swoją obecność na lekcji hihihi :-)

mmm tak kochana,nastała zgoda bo są dwa krzesełka hahahaha,a wiec zakupy udały sie w 100% ;-)

9be53a30.jpg

reklama
:-)No witamu:-)u

M oiałam na pi sa n e go posta,c ale Młodfa mi zresetowała kompvvd ca,ba teraz chce do Was coś napisać:happy2:

makitoza kalendarz już kupiony, a teraz plan się pisze:sorry2:Dziennik niet, bo nie wiem jaką klasę będę mieć:-p

to próbka* nau9ki pisania9999:happy2:9

993zn3ik5am2, 21222

znikam, bo mi żyć nie da

A jak znajdę czas to zaraz zrobię listę obecbości:-)

czarnulka, ładnego kompetu się Twoje dziewczynki dorobiły

sandros - zdjęcia dawaj:-)

miłego piątku

Do góry