reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Melduję się po powrocie :-D i przywożę Wam trochę deszczu.....:-)

Justa- ja też niestety musze odmówić, bo dokładnie 5 sierpnia urodziny ma moja babcia a wypada to akurat w niedzielę, więc... :happy: No ok...szykuję mój tyłek na kopa...;-)

Napiszę więcej jak czasu trochę będę miała i Was doczytam.....:-)
Buziaczki dla małych i dużych!!!!!

Kaśka- właśnie miałam pytać jak po szczepieniu...Titek był dzielny?
Ja za chwile ide do lekarki, bo mała też ma takie dziwne kropeczki...myslałam, że to komar....:no:

Ewcik- a nad jeziorko mnie wywiało koło Gorzowa Wilekopolskiego:-)

Martaglo- polecam Agilę...sama nią jeżdżę i mój ogromny fotelik mieści się bez kłopotu:-):-D

Mokatka -Piotrek też ma takie kropki,też myślałm, z e po ugryzieniu. lekarka pwoeidziała że to uczulenie.

a szczepienieie o 14.15

Domiska swietne fotki :tak: widac ze Babcia zyje teraz tylko wnusia :-) no i niezle stroisz ta swoja ksiezniczke ;-):-)
A jezeli chodzi o kosmetyczke to ja moge Ci polecic jedna w Łazisakch Gornych-Studio Urody Femme. Bardzo mila babka, robi swietne tipsy, rozne maseczki, masaze, oczyszczanie itd. JEst tam tez fryzjerka na miejscu. Sama tam jezdze :tak:

Justyna to juz mnie dupa boli :-:)zawstydzona/y::-D

Mokkate wielke dzieki za ten deszcz :-DJestes kochana;-)

Oliwka no to jutro czekam na wiesci ze Sara juz jest z nami ;-):cool2:

Kaska i ja tam Titek po szczepieniu :confused: No i jak Ty to przezylas :confused:

Czarnulka to bierz sie szybciutko za sprzatanie a potem wklejaj fotoski ;-)

A moje dziecko spi, uffff... jak narazie ;-)

Witajcie KOchane,
Luczynko, no to ja jestem otwarta na propozycje co do spotkania!!!! kiedy będziesz znowu w Łaziskach????ja do końca tego tygodnia jestem dostępna później po 25 sierpnia...życze Ci powodzenia w dietkowaniu bo ja również walczę z kilosami ktore mi przybyły ostatnio...a ten park taki z placem zabaw jest super, dzieciaczki by poszalały, my mogłybysmy klapnąć na ławeczkach, poźniej na ryneczek do pierogarni :-):-):-)
DOmiśka, superaśna ta Twoja dama, ale laska z niej bedzie nieługo, mietła do odganiania amantów przygotowana??? ;-);-) a co do kosmetyczki, to na ul.Orzeskiej w Łąziskach bardzo fajna Kaśka przyjmuje, ale dla Ciebie to chyba trochę za daleko...

Kaśka, my też byslismy na szczepieniu i Macko dzielnie nawet nie miauknął, dzielnego mam synka!!!! :-):-):-) naprawdę urosłam dumą, oczywiście dostałem nagrodę za męskość!!! Mam nadzieję że Twoj Titek też w porządeczku!!!!bo szczepienie to zawsze dla mnie chyba większy stres niż dla mojego smykula!!

A dzisiaj wybieram się do Mikołowa do sklepu z dżinami, Wrangler i Lee drugiego gatunku, ale jak dobrze poszukasz to za prawie pół ceny można kupić 1-szy gatunek!!!!muszę jeszcze kupić takie specjalne maty do leżenia na kamolach i buty plastikowe do chodzenia po nich...takie gumioki-sandałki.
Poza tym mój synek ma jakąś dziwną chrypke chocby mutacje przechodził, daje mu witaminki i przeciwzapalny ibum, jak nie przejdzie mu do jutra idziemy do lekarza bo nie chciałabym, żeby coś z tego się rozwinęło...i jeszcze akurat przed wyjazdem..:-:)-(
oliwka trzymaj się dzielnie, życze szęśliwego rozwiązania i czekamy na info czy Sara to Sara czy może Sarek ;-);-);-)

Mokkatko jak miło Cię znowu widzieć!!! :-)
Czarnulka ale z Ciebie lasensja...:-):-)

Hejka kobitki....

życie na wolnym jest cudowne.... Olo przekochany jak może z mamą popsocić... przebierałam dziś łóżeczka ale urwisek miał radochę latając między pościelą :tak:

Justyna... już nie mogę doczekać się na Liwutkową imprezkę... przedewszystkim że poznam parę dziewczyn z forum....

Oliwka... ty się wkońcu rozdwój bo wykończysz się dziewczyno....

Kubusiowa... witaj z wojaży....

Trysia... udanych połowów....

Teraz Oluś spanka po rannych psotach... Przemo pojechał do roboty... a ja mam chwilę przerwy na skrobnięcie coś do Was (mam nadzieję że będę taraz tu częściej bywać) i szybką kawusię i biegnę do prasowania....

Trysiu no to chyba spotkamy sie dopiero pod koniec sierpnia bo ja w tym tygodniu juz do mamy nie pojade bo ma remont. A co do kosmetyczki to piszesz o tej samej co ja :-p Fakt ze mozna wejsc od Orzeskiej ale wejscie jest od ulicy Moniuszki :-) Widac ze mamy nawet ta sama kosmetyczke :-D A do fryzjerki Agaty tez tam chodzisz??:-D

reklama
luczynko dzieki hihi n ofaktycznie babcia zyje tylko wnusia teraz :D a z pracy jaka steskniona codziennie wraca o paiee jezu :D
a to dzieciaczek Twoj spioszka to mamuska na necie buszuje co :D

trysiuuuu no widzisz jakiego masz dzielnego synka!? nic tylko byc dumna! :) prosze go wysciskac tam od ciotki DOminiki ! :)
no i pochwal sie jak cos ciekawego zakupisz! :))

laziska faktycznie troszke daleko :/ no ale wypatrzylam tu w okolicy a dokladnie w piekarach sl. salon q10 znalazlam - zapowiada sie fajnie :D

a u nas niebo zachmurzone cale brr.. nie lubie takiej pogody.. a na spacerek bym wyszla z mila checia.. jak sie ciutenke rozjasni to biore mala i wioo nadwor :D
poza tym butki slubne w koncu kupilam :D hihi tylko szukam teraz kogos kto by mi pozyczyl podwiazki niebieskiej czy cus.. w koncu zgodnie z powiedzeniem ze cos pozyczonego i niebieskiego musi byc ;)

Do góry