reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Domiska ja nie mialam nic pozyczonego ani niebieskiego :eek::no::baffled: Chyba o tym kompletnie zapomnialam :dry: Ja to wogole bylam strasznie zakrecona jak bralam slub :confused: Zreszta nawet teraz jak mysle o slubie to jakas taka dziwna jestem :dry: Justys cos o tym wie :-p:-D Ale widac i bez tego mozna zyc szczesliwie;-) Podwiazki tez nie mialam ale to juz z innego powodu;-)
A kiedy dokladnie masz ten slub i weselicho :confused::-)
No i do kiedy zostajesz w Polsce:confused: To moze zdazysz sie jeszcze z nami spotkac:confused::-) Byloby super:cool2:

reklama
ejn obyloby luczynko swietnieeee sie spotkac! ja jestem jaknajbardziejjjj ZAAAAAAAAA :))

slub i weselisko mamy 19/20 sierpien :) jestesmy w polsce gdzies do 27 sierpnia ale od 14stego sierpnia bedzie juz mezus tutaj wiec pewnie bedziemy porozowac troszke po polsce i rodzince :D

Domiska ale fajnie masz :-) też bym sobie popodrużowała ;-) no i wesele.... fajniutko :-) a zdjęcia śliczniutkie :-) niunia to małaaaaa księżniczka :-)

Trysia jaka ze mnie laska,daj spokój! Do takiej jeszcze mi daaaaaaaleko! ;-)

A mnie dzisiaj głowa baaardzo boli :-( chyba od tej pogody :-(

Witajcie po paru dniach przerwy !!!

Ostatnio źle się czułam i nie zaglądałam nawet do Was.
Mam nadzieję że wszystko ok z Wami i maleństwami
Ja dziś się troche nalatałam chyba za bardzo bo jak schadziłam któryś raz ze schodów to złapał mnie skurcz w łydce i z nich zjechałam, oczywiście byłam sama. Jak zwykle, już mnie to dobija.Mężul ciagle ostatnimi czasy pracuje na 14. Na szczęście nic mi nie jest

hej dziewczyny !!!!

Monysia bo sie juz zaniepokoiłam co z Tobą ? a co lekarz na te bóle co pisałas kiedyś ???

Mokate no coś Ty, ja tam kopa bym Ci sprzedała jakbyś napisała ze będziesz a byś nie przyjechała - bo takiego czegoś nie lubię :no: Takze bądź spokojna o swój zadek :-D Biedna Karola pewnie ma stracha napisać że nie będzie :laugh2:takze Karolcia luz lepiej przyznaj sie zaraz :blink:

Diablica też sie cieszę !!

troche przeraża mnie ta pogoda i wizja imprezy w domu ale najwyzej zrobie ją u teściów w pokoju :-D:sorry:

a co do ślubu to ja miałam i niebieskie i pożyczone itd i cukier i grosze :-D:rofl:

Justynko nie widziałam się jeszcze z lekarzem, jade dopiero teraz w czwartek i wszystko mu powiem. Bóle zdarzają się jeszcze i te napięcie brzucha też. Tak sobie myśle że może to macica się juz przygotowuje do porodu, nie znam się ale przeszło mi to przez myśl. Dzidzia się tak kopie że czasem mam jej dość :laugh2: więc chyba wszystko w porządku :-) Dzięki za troskę :tak:

.Hej.

.Dziś u mnie i Lenki była mmm z Grzesiem :tak:,nasze dzieciaczki były wyjątkowo spokojne a na koniec dały sobie całuska w usteczka:-).

.justyna

Biedna Karola pewnie ma stracha napisać że nie będzie :laugh2:takze Karolcia luz lepiej przyznaj sie zaraz :blink:

uff :-p,aczkolwiek przykro mi z tego powodu:dry:.

.kubusiowa nie uwierzę ze byliście na wakacjach póki zdjęć nie zobaczę;-).

.czarnulka mam nadzieję że główka już nie boli? może weź jakąś tabletkę:confused:.

.trysia tutaj większość dziewczyn jest taka jak piszą,bo w dużej części się znamy ze spotkań:blink: wiec nie ma miejsce na pozowanie.

.diablica moja Lencia też lubi jak przebieram pościel,wtedy fika i dokazuje że hej:happy:.

.domiska fajne fotecki:blink:.A Twój facet umie coś mówić po Polsku:confused: ,gdzie się w ogóle poznaliście :confused:.

.oliwka jak tam Sarusia:confused:,nie próbuje sie wydostać:confused: powiedz jej że po drugiej stronie brzucha jest ciekawiej:laugh2:.

.mokkate fajnie że już w domku jesteście,mam nadzieję że wyskoczymy razem na jakiś spacerek:happy:.

.Miłego wieczoru.

Hello wieczorowa pora :cool2:

Ja wlasnie zeszlam z rowerka i padam :-p:dry: Ale czego sie nie robi dla zrzucenia zbednych kg ;-)

Monysiu slicznie wygladasz z brzusiem :-) widac ze ciaza Ci sluzy :happy2: Dziwie CI sie jednak ze przy takich dolegliwosciach nie zglosilas sie do lekarza. Ja w ciazy dzwonilam do lekarza jak mnie tylko w boku szczyklo :-D Ale uwazam ze w ciazy nie ma przesady i trzeba baaaardzo uwazac. Napisz nam po wizycie co i jak.

A co do spotkanka to moze powiedzmy koniec sierpnia, tak ogolnie a teraz niech kazda poda terminy ktore jej pasuja. Z tego wyciagniemy date ktora najbardziej bedzie wszystkim pasoawla. Co Wy na to :confused:

Dziewczyny, mam do Was prosbe. Opiszcie mi jak wygladaly roczki Waszych dzieci. Tzn impreza (gdzie, jakie jedzonko itd), jakie ciuszki mialy Wasze dzieci, jakie dostaly prezenty. Pytam bo mnie to czeka juz za niecale 2 miesiace i zyje tylko tym :-p;-) Obecnie kombinuje co i jak. Kazda rada bedzie mile widziana :-) A fotki jeszcze milej:cool2: (zwlaszcza dziewczynek).
Czarnulko i Domisiu a Wy mi jeszcze napiszcie co planujesz dla Emilci i Ashanti z okazji roczku :tak:

reklama
Karolka no wreszcie się pokazałaś !! Śliczne nowe to zdj Karolci - ona to zawsze mnie zauroczy tymi włoskami :tak:

Luczynko nie wiem co Ci jeszcze napisac o roczku bo juz chyba wszystko Ci pisałam :-) A...... nie przejmuj sie tak bardzo !!!

Monysia macica sie takimi napięciami przygotowuje ale jak dzieję sie to za często i wcześnie to źle !!! Nie chce Cię straszyć ale ja z tego powodu wylądowalam w szpitalu, oczywiście mam nadzieję że u Was to nie to samo ale najlepiej lekarz to moze ocenić, czy te napięcia są czy nie są groźne !!!

Domiśka a jaką sukienke będziesz miała ?? :-):confused:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry