reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolka no wreszcie się pokazałaś !! Śliczne nowe to zdj Karolci - ona to zawsze mnie zauroczy tymi włoskami :tak:

.Chciałaś chyba napisać Lenki:-).Tak czy siak dziękuję w imieniu Lenki:-) .Mam nadzieję że napiszesz mi na e-maila swój dokładny adres to chociaż wyślemy Liwii ładną karteczkę,skoro nie ma jak dojechać;-) ( karolinak-ce1@wp.pl ).

.Dobranoc Babeczki.

reklama
Justys Ciebie oczywiscie moje pytanie juz nie dotyczylo :-D:-p:-D
I ja niestety nie potrafie sie tym roczkiem nie przejmowac :eek::rofl2:Strasznie jestem tym przejeta :nerd: Zreszta, ja glupieje przy wszystkim co jest zwiazane z Oliwcia :tak:Nie potrafie inaczej:zawstydzona/y: Przeciez juz kiedys tu pisalam ze ja to jestem "MATKA BLUSZCZUJACA" ;-):baffled: no i w zwiazku z tym wszystko co zwiazane z Oliwcia musi byc zapiete u mnie na ostatni guzik :eek::sick: Perfecto! :baffled::huh:Ale sama dostrzegam ze czasami przeginam, jednak nie umiem sie pohamowac :dry:Przy chrzcie nie bylo takiego cyrku a teraz :confused::szok: Pewnie temu ze chrzest Oliwia miala w trakcie roku akademickiego i bylam zajeta zbytnio zajeciami na uczelni a teraz mam FREE i kombinuje jak kon pod gorke :-p:-D:-D Wiec Kolezanki, BŁAGAM, wyrozumialosci! :-D:-D:-D:-D:-D

czarna strasznie dziekuje :*

karolinna dziekuje milo ze sie podoba :) a poznalismy sie z mezem w pracy ;) najpierw spojrzenia, flirty, pozniej zaproszenia na grilla i odmowy ;) pozniej wymiana numerow tel, smsy, rozmowy tel, pozniej spotkania i rozmowy do rana.. pozniej ;) hihi no i pozniej maz powiedzial ze pragnie spedzic ze mna reszte zycia.. :D pozniej spytal czy jestyem gotowa zostac jego zona ;) slub cywilny mala i teraz slub koscielny i wesele :D

karolinko ale musze ci powiedziec ze masz PRZEUROCZA coreczke!!! napatrzec sie na nia nie moge! wklej no wiecej zdjatek i daj nacieszyc oczka!!!

luczynko u nas roczek Szantusi wypada dokladnie w dzien naszego slubiku ;) wiec na mszy bedzie osobna modlitwa za nia i poznie jspecjalne blogoslawienstwo.,. pozniej w lokalu weselnym bedzie tort malej i oczywiscie sto lat ;) a gosci i zabawe bediemy mieli wspolna ;D
a co Ty planujesz? :)

justynko a sukienke bede miala dokladnie te : The Unspoken Romance Collection - Bridal Style S075726

do tego mam tak jak na zdjeciu bolerko ( do kosciola) i torebke ;) a oprocz tego wiadomo bizuterie, diadem i rekawiczki takie krociutkie :)
mam nadzieje ze nie bede wygladala jak skonczona sirotka ;)

Domiśka jeśli nie zorbisz sobie takiej fryzury to na pewno ślicznie będziesz wyglądać ;-)a tak serio to piekna sukienka i nie jak sirotka tylko jak księżniczka :tak:
Ale super z tym roczkiem Wam wypadło, dwa najważniejsze śiwęta w jednym dniu !!!

A zapmniałam sie pochwalić że moja córcia dzis dała sobie upiąć kucyka na czubku głowy :tak:
a dla nie wtajemniczonych od zawsze graniczyło to z cudem i każda próba wpięcia chociaż najmniejszej spinki kończyło sie rykiem Ałłłaaaaa jakby ktoś skalp jej ściągał !!
A tu kupiłam dzis gazetkę o pony i tam byla torebeczka ze spineczkami i frotkami i najpierw sobie zorbiłam "extra" fryzurę i takim sposobem zgodziła sie żebym jej tez taki kucyk zorbiła. Potem poniosła mnie fantazja i korzystając z okzaji zrobiłam jej jeszcze dwa kucyki i wyglądała uroczo !!! No ale niestey po 10 min z wyrzutem na twarzy sciągneła gumki, oczywiście z wielkim lamentem Ałłłaaaaaa !!!

To powrót do tradycji ZŁOTO moje.

Czarnulka gratulacje scrapkowe deszczowe.

Fajna zabawa może się dołączę chociaż z czasem kiepściutko.

Z wyjazdu do Ciechocinka klapa bo muszę być na miejscu.

W sierpniu idę załatwiać saanatorium. Wiecie gdzie się te papierzyska wiezie ?
Trzeba mieć jakieś badania ??
Ile się czeka ??

NO TO JA SREBRO !!!

Domiśka.... Przepiękna sukienka.....

Justyna... a zrobiłaś zdięcie Liwii z kucykiem.... może też będę miała okazję zobaczyś ten "okaz"....

Luczynka.... wyluzuj.... nie martw się napewno wszystko będzie jak trzeba :)

Jak tam Oliwka?... czy któraś z Was coś wie?

Karolinna... a co Ty ostatnio nas tak mijasz?.... i smutno mi że nie poznam Cię na imprezie u Liwi....

Muszę dziś pojechać do pracy po dokumenty.... bardzo mi się niechce ale na tyle jeszcze muszę się spiąć.....

Hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja dopiero teraz bo mój m poszedł sobie,a tak by marudził
icon_lol.gif
U nas też niebo baaaardzo brzydkie i chłodno jest
icon_sad.gif
Małe troszke marudne są
icon_neutral.gif
Mam nadzieje ze się poprawią jeszcze
icon_confused.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif
Pranko mi się robi,ale chyba dzisiaj cos popada
icon_confused.gif
a rano zapowiadało się nawet ładnie
icon_sad.gif
idę posprzątać a puźniej zawitam spowrotem
icon_razz.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif

Czarnulka gratulacje scrapkowe deszczowe.

Bardzo dziękuje :-):-):-) Widzę że zaglądasz na N ;-)

No a ja się nie pochwaliłam :-) Martaglo mi przypomniała :tak: Ostatnio co wam pokazałam tą przerubke deszczową z Wikusią,to robiłam to na konkurs wyzwaniowy i wygrałam :-):-):-) Nagrodą jest podanie przez siebie wymyślenie nowego temaatu wyzwaniowego :-)

Justyś ja też mam nadzieje że zrobiłaś foteczke z kucyczkami ;-)

Domiśka suknia boska,będziesz prawdziwą księżniczką :-) Teraz juz ci nie podarujemy byś nie pokazała nam foteczek ślubnych ;-) oczywiści małej księżniczki w swój roczek również ;-)

Karolinka szkoda ze was nie będzie na urodzinkach Liwi :-( Musimy kiedyś się spotkać na kawke ;-)

Szkoda że umarł nasz Czat :-(

reklama
Do góry