reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej

Dziś byłam unaszej pani dr i okazało się, że pani dr nie widzi krzywicy brakowej
(zęby jej idą normalnie), ale w sumie dała nam skierowanie na rehabilitację koślawych kolan......i bądź tu człowieku mądry co lekarz to coś innego powie:dull: Zsumuję zalecenia obu pań dr i może coś wyjdzie:-pUdało mi się wcisnąć już za tydzień:cool2:

trysia, ale Maciuś to chucherko :-):-):-)

Patrycja była dziś ważona....11 kg żywej wgi:blink:

Jakoś nie mam nastroju do pisania....małż mnie w*****ł tak więc jak tylko Młoda wstanie i zje pojedziemy na zakupy:nerd::dull:

Miłego dnia

Witam Mamusie ze śląska - My mieszkamy w Bytomiu, może jeszcze jakieś bytomianki chętne na spacery, bo jak narazie samej mi tu strasznie nudno. zapraszam na moje gg :tak: 9183594 - pozdarwiam seredzcnie magda i Juleczka (6 miesięcy)

Witamy w klubie koślawych kolan :tak::tak::tak:

Troszkę posprzataliśmy teraz zabawa.

Dla odmiany upilismy w Tesco kredki, mazaki, farby za darmochę.

Teraz dusza artystyczna szaleje.

WITAM

W SZCZEGOLNOSCI NOWE MAMUSIE NA NASZYM FORUM:-) FAJNIE ZE NAS CORAZ TO WIECEJ

JUSTYNA MOJ M MA URODZINKI 04,08 ALE MYSLE ZE NA 99% BEDZIEMY- TO JEST PSZÓW TAK????CZY WODZISŁAW. W PSZOWIE MAM CIOTKE CHYNA NA M.KONOPNICKIEJ JAK DOBRZE PAMIETAM

KUBUSIOWA POPROSZE O TE FOTKI NA MAILIKA ewaslawacka@wp.pl
Fajnie wygladaja na tych fotkach...moj Filipek wtedy był uwalony na maxa a Kubusiowa jak zwykle ze sobą aparat zabrała...

Justynka masz racje przystojniaczki z nich och bedzie sie działo za kilkanascie lat...

Czarnulka fotki super.Fajnie ze wakacje wam sie udały ja juz tez nie moge sie doeczkeac swoich. A jak Wiki zniosła pdoroz jechaliscie noca czy w dzien???
My musimy byc tam okolo 10 bo o 9,00 opuszczaja pokoj ci przed nami wiec musimy tak o 23,00 wyjechac .

Karolina sa przeceny w Silesi?????

Anian maszs cos wiceej o tej krzywicy u nas pojawił sie problem z zabkami. Zauwazylam ze u gory jedynki od spodu nie sa bialutkie. Najpierw skonsultuje to z stoamtologiem a potem zobaczymy co on doradzi. Mysle ze to wina tych antybiotykow jakby nie było ze 3 razy juz miał i do tego kazdy o innej nazwie.

Wisienka ja jestem z Zor:-) witaj u nas

KASKA kolejna sesja bedzie z Twoim Titkiem.....he he he
Ciesze sie ze o tej samej porze jedziemy i ta chec na ta rybke jest dalej:-)

reklama
ja jak zwykle noca na bb ale naprawde nie mam kiedy....ale popijam wlasnie Malibu z soczkiem babanowym mniam mniam.....i lód do tego....niebo w gębie...
Zaraz ide wloski umyc i do wyrka....

Do góry