reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej

Dziś byłam unaszej pani dr i okazało się, że pani dr nie widzi krzywicy brakowej
(zęby jej idą normalnie), ale w sumie dała nam skierowanie na rehabilitację koślawych kolan......i bądź tu człowieku mądry co lekarz to coś innego powie:dull: Zsumuję zalecenia obu pań dr i może coś wyjdzie:-pUdało mi się wcisnąć już za tydzień:cool2:

trysia, ale Maciuś to chucherko :-):-):-)

Patrycja była dziś ważona....11 kg żywej wgi:blink:

Jakoś nie mam nastroju do pisania....małż mnie w*****ł tak więc jak tylko Młoda wstanie i zje pojedziemy na zakupy:nerd::dull:

Miłego dnia

Witam Mamusie ze śląska - My mieszkamy w Bytomiu, może jeszcze jakieś bytomianki chętne na spacery, bo jak narazie samej mi tu strasznie nudno. zapraszam na moje gg :tak: 9183594 - pozdarwiam seredzcnie magda i Juleczka (6 miesięcy)

Witamy w klubie koślawych kolan :tak::tak::tak:

Troszkę posprzataliśmy teraz zabawa.

Dla odmiany upilismy w Tesco kredki, mazaki, farby za darmochę.

Teraz dusza artystyczna szaleje.

WITAM

W SZCZEGOLNOSCI NOWE MAMUSIE NA NASZYM FORUM:-) FAJNIE ZE NAS CORAZ TO WIECEJ

JUSTYNA MOJ M MA URODZINKI 04,08 ALE MYSLE ZE NA 99% BEDZIEMY- TO JEST PSZÓW TAK????CZY WODZISŁAW. W PSZOWIE MAM CIOTKE CHYNA NA M.KONOPNICKIEJ JAK DOBRZE PAMIETAM

KUBUSIOWA POPROSZE O TE FOTKI NA MAILIKA ewaslawacka@wp.pl
Fajnie wygladaja na tych fotkach...moj Filipek wtedy był uwalony na maxa a Kubusiowa jak zwykle ze sobą aparat zabrała...

Justynka masz racje przystojniaczki z nich och bedzie sie działo za kilkanascie lat...

Czarnulka fotki super.Fajnie ze wakacje wam sie udały ja juz tez nie moge sie doeczkeac swoich. A jak Wiki zniosła pdoroz jechaliscie noca czy w dzien???
My musimy byc tam okolo 10 bo o 9,00 opuszczaja pokoj ci przed nami wiec musimy tak o 23,00 wyjechac .

Karolina sa przeceny w Silesi?????

Anian maszs cos wiceej o tej krzywicy u nas pojawił sie problem z zabkami. Zauwazylam ze u gory jedynki od spodu nie sa bialutkie. Najpierw skonsultuje to z stoamtologiem a potem zobaczymy co on doradzi. Mysle ze to wina tych antybiotykow jakby nie było ze 3 razy juz miał i do tego kazdy o innej nazwie.

Wisienka ja jestem z Zor:-) witaj u nas

KASKA kolejna sesja bedzie z Twoim Titkiem.....he he he
Ciesze sie ze o tej samej porze jedziemy i ta chec na ta rybke jest dalej:-)

reklama
ja jak zwykle noca na bb ale naprawde nie mam kiedy....ale popijam wlasnie Malibu z soczkiem babanowym mniam mniam.....i lód do tego....niebo w gębie...
Zaraz ide wloski umyc i do wyrka....

Do góry