reklama
anian
Fanka BB :)
Hej
Dziś byłam unaszej pani dr i okazało się, że pani dr nie widzi krzywicy brakowej
(zęby jej idą normalnie), ale w sumie dała nam skierowanie na rehabilitację koślawych kolan......i bądź tu człowieku mądry co lekarz to coś innego powie:dull: Zsumuję zalecenia obu pań dr i może coś wyjdzieUdało mi się wcisnąć już za tydzień
trysia, ale Maciuś to chucherko :-):-):-)
Patrycja była dziś ważona....11 kg żywej wgi
Jakoś nie mam nastroju do pisania....małż mnie w*****ł tak więc jak tylko Młoda wstanie i zje pojedziemy na zakupy:dull:
Miłego dnia
Dziś byłam unaszej pani dr i okazało się, że pani dr nie widzi krzywicy brakowej
(zęby jej idą normalnie), ale w sumie dała nam skierowanie na rehabilitację koślawych kolan......i bądź tu człowieku mądry co lekarz to coś innego powie:dull: Zsumuję zalecenia obu pań dr i może coś wyjdzieUdało mi się wcisnąć już za tydzień
trysia, ale Maciuś to chucherko :-):-):-)
Patrycja była dziś ważona....11 kg żywej wgi
Jakoś nie mam nastroju do pisania....małż mnie w*****ł tak więc jak tylko Młoda wstanie i zje pojedziemy na zakupy:dull:
Miłego dnia
wisienkaaaaa
Początkująca w BB
Witam Mamusie ze śląska - My mieszkamy w Bytomiu, może jeszcze jakieś bytomianki chętne na spacery, bo jak narazie samej mi tu strasznie nudno. zapraszam na moje gg 9183594 - pozdarwiam seredzcnie magda i Juleczka (6 miesięcy)
anian
Ania - my też rehabilitujemy koślawione kolanka
a na czym to polega??
makitoza
Witamy w klubie koślawych kolan
Troszkę posprzataliśmy teraz zabawa.
Dla odmiany upilismy w Tesco kredki, mazaki, farby za darmochę.
Teraz dusza artystyczna szaleje.
Troszkę posprzataliśmy teraz zabawa.
Dla odmiany upilismy w Tesco kredki, mazaki, farby za darmochę.
Teraz dusza artystyczna szaleje.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
czesc wisienka nikt Cie tu nei powital wiec ja to robie hehe ;-) na styczniowkach napisalam CI kto jest z Bytomia, kogo ja znam hehe ;-) buziaki dla Was ;-)
WITAM
W SZCZEGOLNOSCI NOWE MAMUSIE NA NASZYM FORUM:-) FAJNIE ZE NAS CORAZ TO WIECEJ
JUSTYNA MOJ M MA URODZINKI 04,08 ALE MYSLE ZE NA 99% BEDZIEMY- TO JEST PSZÓW TAK????CZY WODZISŁAW. W PSZOWIE MAM CIOTKE CHYNA NA M.KONOPNICKIEJ JAK DOBRZE PAMIETAM
KUBUSIOWA POPROSZE O TE FOTKI NA MAILIKA ewaslawacka@wp.pl
Fajnie wygladaja na tych fotkach...moj Filipek wtedy był uwalony na maxa a Kubusiowa jak zwykle ze sobą aparat zabrała...
Justynka masz racje przystojniaczki z nich och bedzie sie działo za kilkanascie lat...
Czarnulka fotki super.Fajnie ze wakacje wam sie udały ja juz tez nie moge sie doeczkeac swoich. A jak Wiki zniosła pdoroz jechaliscie noca czy w dzien???
My musimy byc tam okolo 10 bo o 9,00 opuszczaja pokoj ci przed nami wiec musimy tak o 23,00 wyjechac .
Karolina sa przeceny w Silesi?????
Anian maszs cos wiceej o tej krzywicy u nas pojawił sie problem z zabkami. Zauwazylam ze u gory jedynki od spodu nie sa bialutkie. Najpierw skonsultuje to z stoamtologiem a potem zobaczymy co on doradzi. Mysle ze to wina tych antybiotykow jakby nie było ze 3 razy juz miał i do tego kazdy o innej nazwie.
Wisienka ja jestem z Zor:-) witaj u nas
KASKA kolejna sesja bedzie z Twoim Titkiem.....he he he
Ciesze sie ze o tej samej porze jedziemy i ta chec na ta rybke jest dalej:-)
W SZCZEGOLNOSCI NOWE MAMUSIE NA NASZYM FORUM:-) FAJNIE ZE NAS CORAZ TO WIECEJ
JUSTYNA MOJ M MA URODZINKI 04,08 ALE MYSLE ZE NA 99% BEDZIEMY- TO JEST PSZÓW TAK????CZY WODZISŁAW. W PSZOWIE MAM CIOTKE CHYNA NA M.KONOPNICKIEJ JAK DOBRZE PAMIETAM
KUBUSIOWA POPROSZE O TE FOTKI NA MAILIKA ewaslawacka@wp.pl
Fajnie wygladaja na tych fotkach...moj Filipek wtedy był uwalony na maxa a Kubusiowa jak zwykle ze sobą aparat zabrała...
Justynka masz racje przystojniaczki z nich och bedzie sie działo za kilkanascie lat...
Czarnulka fotki super.Fajnie ze wakacje wam sie udały ja juz tez nie moge sie doeczkeac swoich. A jak Wiki zniosła pdoroz jechaliscie noca czy w dzien???
My musimy byc tam okolo 10 bo o 9,00 opuszczaja pokoj ci przed nami wiec musimy tak o 23,00 wyjechac .
Karolina sa przeceny w Silesi?????
Anian maszs cos wiceej o tej krzywicy u nas pojawił sie problem z zabkami. Zauwazylam ze u gory jedynki od spodu nie sa bialutkie. Najpierw skonsultuje to z stoamtologiem a potem zobaczymy co on doradzi. Mysle ze to wina tych antybiotykow jakby nie było ze 3 razy juz miał i do tego kazdy o innej nazwie.
Wisienka ja jestem z Zor:-) witaj u nas
KASKA kolejna sesja bedzie z Twoim Titkiem.....he he he
Ciesze sie ze o tej samej porze jedziemy i ta chec na ta rybke jest dalej:-)
reklama
Podziel się: