reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
GRATULACJE DLA EMILKI I WIKUNI;-)
Dziekujemy bardzo ;-)
.Hejka.
.Trochę nas nie było ale Lenka umie mówić dwa nowe słówka:-) .Pierwsze to "moje" a drugie to "mycha"(zdrobnienie od myszki) .Dumna i blada jestem:-).
.Tak poza tym to bardzo kusi mnie na fryzjera i chyba pójdę w przyszłym tygodniu.Myślałam też nad tym ażeby Lence podciąć delikatnie włoski:-),ciekawe czy wytrzyma na fotelu fryzjerskim.
.kubusiowa i ewcik super fotki i przystojniaki niezłe.
.ewcik w Silesii chyba nie ma sklepu gdzie nie ma przecen;-).
.kubusiowa super wakacji życzę.
.justyna chętnie byśmy z Lenką przyjechały tylko nie wiem jak z dojazdem ale spróbuję coś pokombinować i niedługo ci napiszę.
.czarnulka wielkie gratki dla Emilki i Wikusi
.Fotki na waszej stronie też super.
.trysia faktycznie twój Maciuś leciutki jest,Lenka waży ponad 12 kg.
.oliwka też liczyłam,tak jak justyna, że już jesteś po porodzie ;-).A Oliwka jak na razie super reaguje na siostrzyczkę.
.A co tam z mokkate no i z mmm.
.Dobranoc .
.Trochę nas nie było ale Lenka umie mówić dwa nowe słówka:-) .Pierwsze to "moje" a drugie to "mycha"(zdrobnienie od myszki) .Dumna i blada jestem:-).
.Tak poza tym to bardzo kusi mnie na fryzjera i chyba pójdę w przyszłym tygodniu.Myślałam też nad tym ażeby Lence podciąć delikatnie włoski:-),ciekawe czy wytrzyma na fotelu fryzjerskim.
.kubusiowa i ewcik super fotki i przystojniaki niezłe.
.ewcik w Silesii chyba nie ma sklepu gdzie nie ma przecen;-).
.kubusiowa super wakacji życzę.
.justyna chętnie byśmy z Lenką przyjechały tylko nie wiem jak z dojazdem ale spróbuję coś pokombinować i niedługo ci napiszę.
.czarnulka wielkie gratki dla Emilki i Wikusi
.trysia faktycznie twój Maciuś leciutki jest,Lenka waży ponad 12 kg.
.oliwka też liczyłam,tak jak justyna, że już jesteś po porodzie ;-).A Oliwka jak na razie super reaguje na siostrzyczkę.
.A co tam z mokkate no i z mmm.
.Dobranoc .
anian
Fanka BB :)
Witam
trysia, ale szkrabek był z Maciusia (jak dobrze zrozumiałam to pisałaś o
nim)
oliwka, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie przed chwilką przestało padać:sick:
czarnulka, brawa dla Twoich księżniczek
karolinna coż za zdolną pociechę masz:-)
justynko my się nie piszemy na imprezę - chyba będziemy na wyjeździe
A Ty kiedy pochwalisz się profesjonalnymi zdjęciami córki
Humorek mi się poprawił - zakupy działają cuda:-);-) Tylko dlaczego kupuję dziecku a nie sobie
Dobrej nocki:-)
trysia, ale szkrabek był z Maciusia (jak dobrze zrozumiałam to pisałaś o
nim)
oliwka, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie przed chwilką przestało padać:sick:
czarnulka, brawa dla Twoich księżniczek
karolinna coż za zdolną pociechę masz:-)
justynko my się nie piszemy na imprezę - chyba będziemy na wyjeździe
A Ty kiedy pochwalisz się profesjonalnymi zdjęciami córki
Humorek mi się poprawił - zakupy działają cuda:-);-) Tylko dlaczego kupuję dziecku a nie sobie
Dobrej nocki:-)
makitoza
No właśnie Justyna a gdzie zdjęcia ???
Sobota jutro się wyśpimy.
A dzisiaj rolki zaliczyliśmy :-):-)
Sobota jutro się wyśpimy.
A dzisiaj rolki zaliczyliśmy :-):-)
hej
anian nas deszcz ominął i naszczeście poschło :-)
karolina no super tylko żeby tak zostało
Dziś moja śiostra jedzie do Polski z rodziną do nas przyjadą 6 sierpnia już nie moge sie doczekać:-) ,na żywo widziałam ją jak była na chrzcie Oliwi to 2 lata temu a tak to skype albo gg .
anian nas deszcz ominął i naszczeście poschło :-)
karolina no super tylko żeby tak zostało
Dziś moja śiostra jedzie do Polski z rodziną do nas przyjadą 6 sierpnia już nie moge sie doczekać:-) ,na żywo widziałam ją jak była na chrzcie Oliwi to 2 lata temu a tak to skype albo gg .
.Heloł.
.My po wizycie u teściów.Byłyśmy u dziadków na działce no i grill oczywiście też był. A rano byłyśmy w Auchan w Mikołowie,bardzo fajne przeceny na ciuszki dziecięce.Kupiłam Lence super rybaczki ,bluzę i bluzkę z napisem "My sweet Baby":-).
.anian dzięki :-).A co kupiłaś Patusi za ciuszki pochwal się.
.oliwka to pogadacie z siostrą za wszystkie czasy.
.O tej porze srebro,swoisty rekord.
.Pozdrawionka.
.My po wizycie u teściów.Byłyśmy u dziadków na działce no i grill oczywiście też był. A rano byłyśmy w Auchan w Mikołowie,bardzo fajne przeceny na ciuszki dziecięce.Kupiłam Lence super rybaczki ,bluzę i bluzkę z napisem "My sweet Baby":-).
.anian dzięki :-).A co kupiłaś Patusi za ciuszki pochwal się.
.oliwka to pogadacie z siostrą za wszystkie czasy.
.O tej porze srebro,swoisty rekord.
.Pozdrawionka.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ja witam sie wieczorkiem i niestety uciekam pod prysznic.Nie mam na nic ochoty
Mam wielki ból zęba
justyna
heloł !!!
mój bąbel chory, gdyby nie goraczka i potwierdzona angina u lekarki to bym nawet nie wiedziałą że coś nie tak lata broi itd !!!
Trysia jak to Liwia mówi - "fu fu fu" w chory obojczyk !!
Oliwka nadrobimy - jak nasze pójdą do szkoły
Czarnulka gratulacje dla małego łazika no i dla rezolutnej Wikuli !!!!
no i Liwcia też cioci robi fu fu w buzinke co by ząb przestał boleć !!
Niech Ci R zrobi okład :ninja: to Ci przejdzie ;-)!!!
Karolka my Liwii obcinalismy dwa razy u fryzjera włoski i na stojąco bo na fotelu nie chciała, pani jejj dała grzebień i szczotke i czesała mi włosy a ta szybko jej ciach ciach :-) No i licze na Ciebie i Lenkę ale wiem że to kawałek drogi, ale moze coś pokombinujesz !!
No właśnie gdzie ta Mokatka !! bo MMM do swoich długich nieobecności juz nas przyzwyczaiła !!
Anian trudno :-( a co do zdjęć to wiesz jak to jest swoje na samym końcu sie robi Nawet nie miałam kiedy wkleić z wakacji ale nadrobię !! zimą
A ja na zakupach to samo kupuje do Liwii a do siebie to juz mnie tak nie cieszy
Martaglo no to jak we dwie siadacie z Anian mi na ambicję to postaram sie coś wkleić w najbliższym czasie
mój bąbel chory, gdyby nie goraczka i potwierdzona angina u lekarki to bym nawet nie wiedziałą że coś nie tak lata broi itd !!!
Trysia jak to Liwia mówi - "fu fu fu" w chory obojczyk !!
Oliwka nadrobimy - jak nasze pójdą do szkoły
Czarnulka gratulacje dla małego łazika no i dla rezolutnej Wikuli !!!!
no i Liwcia też cioci robi fu fu w buzinke co by ząb przestał boleć !!
Niech Ci R zrobi okład :ninja: to Ci przejdzie ;-)!!!
Karolka my Liwii obcinalismy dwa razy u fryzjera włoski i na stojąco bo na fotelu nie chciała, pani jejj dała grzebień i szczotke i czesała mi włosy a ta szybko jej ciach ciach :-) No i licze na Ciebie i Lenkę ale wiem że to kawałek drogi, ale moze coś pokombinujesz !!
No właśnie gdzie ta Mokatka !! bo MMM do swoich długich nieobecności juz nas przyzwyczaiła !!
Anian trudno :-( a co do zdjęć to wiesz jak to jest swoje na samym końcu sie robi Nawet nie miałam kiedy wkleić z wakacji ale nadrobię !! zimą
A ja na zakupach to samo kupuje do Liwii a do siebie to juz mnie tak nie cieszy
Martaglo no to jak we dwie siadacie z Anian mi na ambicję to postaram sie coś wkleić w najbliższym czasie
reklama
Jestem, jestem....:-) właśnie dziś wróciłam (załapałam się na mecz od 2 seta) z załatwiania dokumentów...
I jeśli chodzi o biurkokrację to dwa do zera dla mnie.(i to 13 w piątek!!!!)
W poniedziałek mogę wreszcie składać wniosek na dowód (jeśli znowu czegoś nie wymyślą, a to możliwe...)
Czarnulka, Trysia i Liwutek od Justy- ściskam Was wirtualnie i życzę poworotu zdrowia....
Karolina- śniło mi się, ze spotkałaś się w piątek z Izą... :-):-);-)
Witam nową mamusię- pisz ...pisz...pisz.... :-)
Gratulacje dla dziewczynek (Emilki, Lenki i Wikusi) za nowe umiejętności w chodzeniu i mówieniu:-)
To "do napisania"- jutro ma byc upał......:-)
I jeśli chodzi o biurkokrację to dwa do zera dla mnie.(i to 13 w piątek!!!!)
W poniedziałek mogę wreszcie składać wniosek na dowód (jeśli znowu czegoś nie wymyślą, a to możliwe...)
Czarnulka, Trysia i Liwutek od Justy- ściskam Was wirtualnie i życzę poworotu zdrowia....
Karolina- śniło mi się, ze spotkałaś się w piątek z Izą... :-):-);-)
Witam nową mamusię- pisz ...pisz...pisz.... :-)
Gratulacje dla dziewczynek (Emilki, Lenki i Wikusi) za nowe umiejętności w chodzeniu i mówieniu:-)
To "do napisania"- jutro ma byc upał......:-)
Podziel się: