reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Hejka.

.Trochę nas nie było ale Lenka umie mówić dwa nowe słówka:-) .Pierwsze to "moje" a drugie to "mycha"(zdrobnienie od myszki) .Dumna i blada jestem:-).

.Tak poza tym to bardzo kusi mnie na fryzjera i chyba pójdę w przyszłym tygodniu:-p.Myślałam też nad tym ażeby Lence podciąć delikatnie włoski:-),ciekawe czy wytrzyma na fotelu fryzjerskim:rolleyes2:.

.kubusiowa i ewcik super fotki i przystojniaki niezłe:tak:.

.ewcik w Silesii chyba nie ma sklepu gdzie nie ma przecen;-).

.kubusiowa super wakacji życzę:tak:.

.justyna chętnie byśmy z Lenką przyjechały tylko nie wiem jak z dojazdem ale spróbuję coś pokombinować i niedługo ci napiszę:happy2:.

.czarnulka wielkie gratki dla Emilki i Wikusi :-D
ggbrawolp3.gif
.Fotki na waszej stronie też super:tak:.

.trysia faktycznie twój Maciuś leciutki jest:-D,Lenka waży ponad 12 kg:happy2:.

.oliwka też liczyłam,tak jak justyna, że już jesteś po porodzie ;-).A Oliwka jak na razie super reaguje na siostrzyczkę:tak:.

.A co tam z mokkate:confused: no i z mmm
:confused:.

.Dobranoc .

Witam

trysia, ale szkrabek był z Maciusia (jak dobrze zrozumiałam to pisałaś o
nim:confused::confused::confused:)

oliwka, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie przed chwilką przestało padać:sick::elvis:

czarnulka, brawa dla Twoich księżniczek:rofl2::happy2:

karolinna coż za zdolną pociechę masz:-)

justynko my się nie piszemy na imprezę - chyba będziemy na wyjeździe
A Ty kiedy pochwalisz się profesjonalnymi zdjęciami córki:confused::confused::confused:

Humorek mi się poprawił - zakupy działają cuda:-);-):tak::-D Tylko dlaczego kupuję dziecku a nie sobie:confused::confused::confused:

Dobrej nocki:-)

hej
anian nas deszcz ominął i naszczeście poschło :-)
karolina no super tylko żeby tak zostało :tak:
Dziś moja śiostra jedzie do Polski z rodziną do nas przyjadą 6 sierpnia już nie moge sie doczekać:-):happy2::happy2::happy2: ,na żywo widziałam ją jak była na chrzcie Oliwi to 2 lata temu a tak to skype albo gg .

.Heloł.

.My po wizycie u teściów:tak:.Byłyśmy u dziadków na działce no i grill oczywiście też był:tak:. A rano byłyśmy w Auchan w Mikołowie,bardzo fajne przeceny na ciuszki dziecięce:tak:.Kupiłam Lence super rybaczki ,bluzę i bluzkę z napisem "My sweet Baby":-).

.anian dzięki :-).A co kupiłaś Patusi za ciuszki:confused: pochwal się:-D.

.oliwka to pogadacie z siostrą za wszystkie czasy:happy2:.

.O tej porze srebro:szok:,swoisty rekord:-p.

.Pozdrawionka.

heloł !!!

mój bąbel chory, gdyby nie goraczka i potwierdzona angina u lekarki to bym nawet nie wiedziałą że coś nie tak lata broi itd !!!

Trysia jak to Liwia mówi - "fu fu fu" w chory obojczyk !!

Oliwka nadrobimy - jak nasze pójdą do szkoły :-D

Czarnulka gratulacje dla małego łazika no i dla rezolutnej Wikuli !!!!
no i Liwcia też cioci robi fu fu w buzinke co by ząb przestał boleć !!
Niech Ci R zrobi okład :ninja::rofl: to Ci przejdzie ;-):rofl2:!!!

Karolka my Liwii obcinalismy dwa razy u fryzjera włoski i na stojąco bo na fotelu nie chciała, pani jejj dała grzebień i szczotke i czesała mi włosy a ta szybko jej ciach ciach :-) No i licze na Ciebie i Lenkę ale wiem że to kawałek drogi, ale moze coś pokombinujesz !!

No właśnie gdzie ta Mokatka !! bo MMM do swoich długich nieobecności juz nas przyzwyczaiła !! :-D

Anian trudno :-( a co do zdjęć to wiesz jak to jest swoje na samym końcu sie robi :rofl2: Nawet nie miałam kiedy wkleić z wakacji ale nadrobię !! zimą :-D
A ja na zakupach to samo kupuje do Liwii a do siebie to juz mnie tak nie cieszy :eek:

Martaglo no to jak we dwie siadacie z Anian mi na ambicję to postaram sie coś wkleić w najbliższym czasie :zawstydzona/y:

reklama
Jestem, jestem....:-) właśnie dziś wróciłam (załapałam się na mecz od 2 seta:rofl2::-p) z załatwiania dokumentów...:-D
I jeśli chodzi o biurkokrację to dwa do zera dla mnie:-D:-D:-D.(i to 13 w piątek!!!!)
W poniedziałek mogę wreszcie składać wniosek na dowód (jeśli znowu czegoś nie wymyślą, a to możliwe...:wściekła/y:)

Czarnulka, Trysia i Liwutek od Justy- ściskam Was wirtualnie i życzę poworotu zdrowia....:tak:

Karolina- śniło mi się, ze spotkałaś się w piątek z Izą... :-):-);-)

Witam nową mamusię- pisz ...pisz...pisz.... :-)

Gratulacje dla dziewczynek (Emilki, Lenki i Wikusi) za nowe umiejętności w chodzeniu i mówieniu:-)

To "do napisania"- jutro ma byc upał......:-)

Do góry