reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
do nas też przychodzi , nie zawsze ale zdarza się to dosyc często... przychodzi z swoją poduszką z łóżeczka ( ma wyjęte deseczki/szczebelki i myk juz go nie ma u siebie) i mówi cichutko mamusia zrób mi miejsce ...oczywiscie jak nie zauważę że wstał...:-):-):-) myk na boczek i śpimy dalej;-);-)

karlam sandros i trysia dziekuje za powitanie i my was witamy cieplutko!! :)

martaglos wieeeelkie dzieki za te linki ! moze wlasnie z ktoregos z tych miejsc skorzystam :)

i u nas dzis wyjatkowo zachmurzone.. jak nigdy :/ ale tak to czasami jest jaki nastroj taka pogoda;/

a jeszcze co do spioszkania dzieciaczkow :) to moja mala musze sie pochwalic od urodzenia w swoim lozeczku :D tzn pierwsze 3 miesiace spala u nas w sypialni w kolysce a odkad skonczyla 3 miesiaczek u siebie w pokoiku w lozeczku :D

teraz przez ten czas w polsce ma spac w kojcu .. ciekawe jak to bedzie :D

hej !!!!

Liwia dziś juz lepiej ale dalej goraczka gdyby nie termometr to nawet nie było by wiadomo bo bryka ile wlezie, jedynie jak sie zwieksza do 40 to bidula siedzi padnięta !!

dzięki Czarnulka, Martaglo, Sandros, Tryśka, za odpowiedź !!!!

Czarnullka super zdj widać że sie dobrze bawiliście !! a jak tam z pogodą było ?? I jak młode zniosły jazdę tak daleko, bo ja byłam w szoku jak Liwuśnik wytrzymał dzielnie 12 godz :tak:

Domiska na pewno mała będzie dzielna, nasza na wakacjach spała z nami i po przyjezdzie ani jej sie śniło spowrotem wejść do łóżeczka !! A napisz coś wiecej o sobie, sama wyjechałaś i męza spotkałas tam czy tu ?? taka wścibska jestem hahahah

nara

Witam mężuś pojechał oglądać autko, zobaczymy co z tego wyjdzie.

No właśnie Domiska prosimy dokonać autoprezentacji. :-):-):-)

Jutro u nas dzień targowy to pójdziemy sobie na zakupki.

Koniec Cliforda :-p:-p

Justa - świetny pomysł!!!!!!!!!!!! a można sięspoźnic?????/ bo Krzysiek ma wtedy dniówkę, no i za czym dojedziemy???//

reklama
Nadrobilam Wasze posty z ostatnich dni i .....
jestem tak padnieta :-( ze jedyne co moge napisac to:

SŁODKICH SNÓW DZIEWCZYNY!

Do góry