reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Polacy wygrali, wygrali, wygrali :-):-):-)

Trysia tak, w końcu doczekałam tych lepszych dni :tak:
U nas tak jak u Ciebie. Sonia wstaje ze swojego wyrka - już śpi ale na dużym - zabiera podusie i pieska przytulankę, kładzie się miedzy nami, ale u nas jest hasło - mama podziel się kocykiem:-) Rozpycha się tak, że o miejsce prosić nie musi...

Karlam to super, że kojec mu się spodobał. Sonia jak zaczęła się przemieszczać, to ciężko było ją utrzymać w miejscu.

Jeszcze trochę popracuje, Rafała wyekspediuję do pracy i spać.

Pozdrawiam,

reklama
Hurrraaaa Hurrraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Nasi górą a nie jakieś tam żabojadki ;-);-);-) nie jestem rasistką ale zdrową patriotką!!!!!!!!!!! :-):-):-)

Sandros mój smyk niedawno przekroczył 10 kg wagi... wiec na razie łożeczko mu styka...drobny i niezbyt wysoki...ale wyrasta powolutku z wszystkich ciuszków...92,96 na tapecie mamy ;-);-)

Karolinnka a Ty gdzie się podziewasz?? czyżby na urlopiku..bo ja juz sie pogubilam ....

a Luczynka co się z Tobą dzieje, widzę że niezbyt masz czas albo humorek zeby tu trochę pogaduszyć....napisz co tam u Ciebie...jakoś tak bliska jesteś mi koszuli ;-);-) bez urazy reszta dziewuszek...wiecie noo.. z łazisk jestesmy obie no... :happy2::happy2::rofl2::rofl2::sorry2::sorry2:;-);-):-):-):-) wszystkie Was lubię bardzo!!!! ale strzeliłam lizusowskie przemówionko...hehehehe
Domiśka prosimy o jakieś powiększenie Twojej podobizny..no oczywiście razem z familią..no bo jakżeby inaczej :-):-)

Martaglo i jak tam auteczko??????
:rofl2::sorry2::sorry2::sorry2: Sandrosku i jak tam moje fotki przecudnej wyspy italskiej zwanej Sicilia ...?????
ide spakulac bom juz padnieta,pazurki sobie zrobiłam, wypije jeszcze mojego powerdrinka <błeeeeeeeee> i hej do wyrka!!!!

Czarnulka ale super fotki!! ale widzę, ze niestety zimne dni tez Wam dały popalić dziewczynki poubierane cieplutko na paru fotkach...ale nie to jest ważne, ważne że byliście razem i można się było nacieszyć sobą w czwóreczkę...ja już tez nie potrafię doczekać się urlopu.... DZIECIACZKI MACIE CUDOWNE!!!

Ja jeszcze w dwupaku :-D jutro ide po L4 .
Karolina faktycznie że mniej przytyłam ale czuje sie jak bym ze 30 przytyła :szok: Oliwka strasznie nie może sie doczekac dzidzi ,jestem w szoku że takie małe dziecko juz tak pojmuje co i jak . Co dzień po kilka razy całuje brzuch ( w odstający pepek ) i mówi że w nosek całuje ,i jak widzi żyły na brzuchu to mówi że dzidziuś popisał bo mu ciasno :-D sie zawsze naśmiejemy .Już nie może sie doczekać ,powtarza że pójdzie po dzidziusia z tatą do szpitala .Mam nadzieję że jej to nie przejdzie :-)
justyna masz racje Oliwka skończyła 2 lata to wiedziaa do czego słuzy nocnik bez zmuszania ,nauczyła sie z dnia na dzień :-):szok: Fajnie z tymi urodzinkami i blisko bym mogła podjechać autobusem ale ja to bede świeżo po tak więc chyba nie dam rady chyba że teraz sie rozpakuje to dzidzia by miała 3 tyg to byśmy zajechali do was z Oliwka a maleństwo z babcią ale zobaczymy ;-):-)

Oliwka idź idź może szybciej "buchniesz" .
Tak mówiła moja mała na naszą sasiadkę psiejską.
Śmiesznie to brzmiało jak mówiła kiedy piesek buchnie bo ma duży brzuszek.

Autka dalej nie ma :no::no::no:

Lecę po kawusię bo mi się skończyła :szok:

Do zobaczenia wieczorkiem.

reklama
Witam,

Trysia to faktycznie masz szkrabika. Sonia z waga dużo lepiej, bo ma już 13 - sukces, rok temu miała 12... A wzrostu też większa, bo 97 ma, ale ubranka, to nawet na 80 jeszcze jej ubieram, no, ale i na 122 też są dobre :nerd: Rozmiary są dziwne.

Czarnulka fajniste zdjęcia. Wiki ma już duże włoski, nie długo będzie miała dłuższe niż Sonia i tak fajnie jej się kręcą.

Oliwka to super. Ja się boję, jak zdecydujemy się na drugie, obecnie Sonia jest bardzo zazdrosna, jak biorę na ręce inne dziecko, nawet, jak z Dodżerem się bawię, to widzę, że jej to nie pasuje...

Uciekam do biblioteki ruszyć z moją pracą magisterską czas, a potem do pracy. Dziś czeka mnie kupa roboty... Mamy nowe przyjęcia do pracy i dziś będą rozmowy... Koszmar. Do tego jeszcze rozstrzygnięcie konkursu... A ja sama :zawstydzona/y:

Pozdrawiam,

Do góry