reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej :-)

Bardzo dziekuje za miłe powitanie po powrocie z wakacji ;-)

Witam oczywiście nową koleżanke Domiske i jej śliczniutką niunie :-) :tak:

Justyś my oczywiście będziemy na 100% na urodzinkach Liwusi :-)

Karolcia no aż tyle to raczej nie wstawie ;-) Ale codziennie po troszku i będzie gocior hehe

Narazie kilka sztuk,bo nie mam siły na więcej ;-)

reklama
Zapomniałam sie pochwalić ze Wikusia załatwia swoje potrzeby juz pięknie do nocniczka wołając mamusie do ściągnięcia ciuszków ;-)

A od dwóch dni jest całkowicie bez smoczka :-)

CZESC DZIEWCZYNY, KUPILAM MOJEMU URWISOWI KOJEC I juz jest lepiej bo nie musze caly czas nad nim stac w obawie ze sobie cos zrobi ;-) tylko teraz kwestia tego by sie przyzwyczail ;-)

Domiska ale Ashanti jest sliczna ;-)

Znowu połowę postu zjadło to przez wklejanie adresów.

Justyna my w sierpniu w Ciechocinku jesteśmy także na urodzinach nie będziemy, ale może naszą kudłatą funię podesać ????

U mnie w domu strajk głodowy chyba oszaleję z tym neijadkiem.
Nie chce jeść to nie ciasteczek i tak nie dostanie, orzeszki słone na śniadanie chce.

I tak nie dostanie .

Trudno będzie chodziła głodna.

Zgłodnieje to zje obiad ;-);-)​

Witam,

Domiska witaj.
Nie wiem gdzie warto się wybrać, by była czysta woda. Znam jedynie jeziorko koło Trzebini, super czysta woda, ale tam raczej na jeden dzień, niż na parę dni.

Karlam kojec - jak się sprawdza? Sonia by mi w tym nie wysiedziała, byłby wrzask.

Czarnulka wielkie gratulacje dla Wiki za koniec z pielucha.
Zdjęcia z wakacji fajne, wklej więcej. 400 zdjęć, to chyba masz w czym wybrać ;-)

Kubusiowa przygotowania do wyjazdu pełna parą - życzę Wam słonecznej pogody

Justyna nie wiem jak będziemy pracować z Rafałem, jak tylko będziemy znać nasz grafik sierpniowy, to dam znać, czy będziemy.

Karolina Sonia nie dość, że nosi okulary, to muszę jej zaklejać oczko - codziennie inne, na 4 godziny. Przyzwyczaiła się, już nawet jak przychodzimy z przedszkola sama przypomina.

Rafał wrócił z autkiem. Był u rodzinki z Białymstoku. Przywiózł cały bagażnik ubrań. Część dla Soni (po wnuczce kuzyna Rafała) i dla mnie (po żonie kuzyna). O ile dla mnie nic nie wybrała, to Soni muszę szafę powiększyć. Ubranka głównie z H&M, lub z Toonies - świetne są :-). Niestety takie na już... Ale obchodzi.

Pozdrawiam,

Witamy nową Mamuśkę Domisię!!! śliczna Twoja Córcia!!!!

Czarnulka, fotki super,śliczna mamuśka z Ciebie wiesz i strasznie młodo wyglądasz...ktory jestes rocznik???;-);-);-) tylko nie odpowiadaj mi że DOBRY...bo to widzę..

Sandrosku widzę że humorek chyba nieco lepiej niż ostatnio...to dobrze, szkoda zdrowia na stres...

Karlam kojec to super wynalazek, fakt ze miejsca zajmuje drugie tyle co łóżeczko ale warto jak dzidziorek nie potrafi bez widoku mamy wytrzymac ani 1 sec...osobiście nie mam ale na wyjazd do chorwacji wzięłam ze sobą i super się sprawdził :-):-) jak chcielismy sie poprzytulać z mężusiem to nie mielismy między sobą przecinka ktory zawsze nas dzieli w trakcie jakichkolwiek wyjazdów:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Justynko dziękujemy za zaproszenie ale niestety w tym terminie będziemy się zbierać do wyjazdu i może być ciężko z wysupłaniem czasu na imprezkę...ale z całego serca życzę udanej imprezy dla Liwusi, żeby miała radoche na całego:-):-)

reklama
Sandros narazie jest oki, chce go przyzwyczaic do kojca, no i zeby mial poczucie swojego prywatnego miejsca hehe, kojec jest plastikowy i kolorowy wiec moze mu podpasuje ;-)

Do góry