reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witanko wieczorem.

.Ja jestem zmęczona,popołudniu wybrałyśmy się z Lenką i moją koleżanką i jej córeczką do Silesii. Lenka pojeździła na samochodziku i pojeździła na koniku(takie automaty za 2 zeta) i zachwycała się fontannami:-) a zachwycała się bardzo głośno :-D.

.anian wg prognozy od soboty ma być coraz cieplej a w poniedziałek aż +31 stopni, tylko nam tu potem nie narzekaj ze ci za ciepło:-p.Fajne mają zabawy Patrysia i piesek ;-).

.czarnulka witaj znów:-D pisz i wklejaj fotki,tylko może nie 400 ale z jakieś 100 :-D.

.oliwka super,malutko przytyłaś:tak: a Oliwka już pojmuje ze będzie miała rodzeństwo:confused:,choć pewnie tak naprawdę to się przekonacie jak już Sara się urodzi:tak:.

.domiska a co znaczy imię Ashanti?chodzi mi o tłumaczenie:tak:.

.diablica tylko bez takiej skromności,po prostu jesteś szczupła:tak:.A w tej szkole to ci życzę żebyś nie spotkała takich zołz jak w poprzedniej:-p.

.baska ja niektóre ciuszki mam dla Lenki też ciut za duże;-). No to może fotki Kamilka wkleisz,myślę że wszystkie z przyjemnością obejrzymy takiego małego silnego kawalera:tak:.

.Chyba już powiem Dobranoc.

.Dobranoc.

reklama
hejka:-)

witajcie kochaniutkie:tak:

o widze ze mamy nowa mamusie Domiśke ze swoja przesliczna córeczką!!!!:tak:pisz duzo i wklejaj zdjatka z tak piekna buziulką:-)

diablica - to wielkie gratki za nowa pracę!!!!!:-) i powodzenia

mokkate - superowe zzdjęcia twoich kibiców!!! ale ci pieknata rosnie z Darii bo o urodzie mojej synowej Martynce to nie musze nikomu przypominać:-)

karolina - a ten wypadzik do Silesi to był tylko wycieczkowy czy zakupiłas cos fajnego bo duzo obnizek juz jest w sklepach:-)

kaska, ewcik - fajnie że macie okazje spotakac sie na wakacjach:tak: my o mały włos z baska mogłyśmy sie spotac a tak sie poprostu minimey i to chyba o dzien lub dwa:-(ewcik zdjatka wysle jak tylko odszukam twój adresik:tak:

baska- ja tez od dawna kupowałam rozm. 86 i podwijałam ale teraz coraz wiecej z tych ciuszków juz odwijam i kupuje na 92 Kubus jest szczupły ale wysoki /ponoć bo ja to jakos nie umiem okreslic tylko kolezanki z pracy tk zauważyły/

justyna, czarnulka - czekamy na zdjęcia z wakacji:-)

anian - dzieki za komplemencik dla Kubusia:rofl2:a pogoda musi sie poprawic bo ja w piatek wyjezdzam nad morze:tak:wiec z całego serca zycze ci pogody!!!!!!!!!!!!:-D

martaglo - a co to za egzamin cie czeka????? i tak wogóle to trzymam kciukasy!!!!

oliwka - powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! a działeczka to fakt mi sie tez bardzo podoba:tak:

a teraz moze wrzuce kilka foteczek zebyście o nas nie zapomniały:-D
1. spacerek po naszym Żorskim parku
2.wcinam lodzika;-)
3.moje królestwo na działce
4.Nasza STOKROTKA:-D
5.mój kolega Filipek od Ewcik

Załączniki

• DSC05410.JPG
    DSC05410.JPG
    134,9 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC05416.JPG
    DSC05416.JPG
    163,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC05427.JPG
    DSC05427.JPG
    142,2 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC05435.JPG
    DSC05435.JPG
    172,3 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC05436.JPG
    DSC05436.JPG
    113 KB · Wyświetleń: 85
6, trzeba "dopiprzyć" do zabawy;-):-D
7.przymiarka do waraicji nad morzem:-D
8.z tym kolegą Jasiem jade nad morze

Załączniki

• DSC05439.JPG
    DSC05439.JPG
    104,5 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC05490.JPG
    DSC05490.JPG
    85,9 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC05501.JPG
    DSC05501.JPG
    87,2 KB · Wyświetleń: 71
hej dziewczyny !!!

ale mam podły tydzień w każdym bądź razie tak sie zapowiada najpierw zawaliłam sobie jedno zdjęcie :wściekła/y: a dziś w nocy Liwia miała 40' i po południu znów :sick:

tak więc zajrzałam do moich pocieszycielek :-)

dziewczyny ja nie wiem czy jestem dobra może to oceni Basia jak się skusi :rofl2: w każdym badź razie lubię to co robię i każde zdjęcie robię jak dla siebie ...

Diablica gratulacje !!!! no ja nic nie mówię ale taki niusy to sie opija :eek:
no to teraz dziecią zadanko i siup na bb :-D

Anian Karolinko ja z nocnikiem przygodę zaczęłam daaaawno temu tak więc Liwia była przyzwyczajona do niego !( tak jak u Sandros ) I zawsze rano jak wiedziałam że zbliza sie kupkanko to siup na nocnik i zabwaki do łapek itd brawo i takie tam !! Z kupką przyszło szybko bo chyba koło 10 m-ca jak nie wcześniej sama sygnalizowała ! A sikanie to jak sie ciepło zrobiło to same majty żeby pokapowało co jest grane i jak wołała juz po fakcie że siku było to juz był jakiś postęp a potem to na ogródku czy w domu latała bez pampka i ja co chwilę ją siup na nocnik i bardziej jak zabawę to traktowałam i jej sie spodobało ! Ale jak nie chciałą to nie naległałam !! Na każde dziecko przychodzi jakiś taki moment i jak zauważyłam z reguły jest to w pobliżu 2 ur bo u Oliwki tez tak było o ile dobrze pamiętam !! No i gratulacje dla Filipa to juz coś i co tam matka zalene panele jak 4x sie udało :-) teraz to juz pójdzie z górki tylko nie odpuszczaj !!

Domiśka witaj !!! śliczna ta Twoja laleczka !!!!

Mokatka ale czad te zdjęcia właściwie cała historyjka z niepocieszoną Maluchą :-D
No i aż miło patrzeć na Twojego męza i córcie, jak w parku sie spotkałyśmy to zauważyłam juz że taki tatuś córusi i córusia tatusia :-) Super !!

Oliwka jeny to juz tuż tuż :szok: A jak tam Olisia reaguję na brzusio i w ogóle!! Ani sie obejżysz a juz będzie po, w końcu kiedyś musi wyjść !!!

Czarnulka witaj i opowiadaj !!!

Jak dla mnie te pamki majtki to sie nie sprawdziły bo jakieś grubaśne źle sie na tyłek Liwi zakładało i drogie !! A jak w srodku grubsza sprawa się trafiła przy biegunce to był mały problem jak to ściągnąć żeby sie nie uciaprać :baffled:

cdn

Justa - my się skusim do Ciebie, bo Piotrek zaczął łazić. tylko to po urlopie, bo teraz blada jestem jak ściana. chyba że pogody nie będzie :(:(:(

Domiśka z tym wypoczynkiem to Ci raczej nie pomogę bo nic tu nie znam takowego !!

Kubusiowa jak sie patrzy na Kublka to aż sie buzia sama uśmiecha :-) Widze że pierwsza przyjaźn męska kwitnie z Filipem no to jak takich dwóch sie wybierze na Żory to hohohoho biedne chłopaki dziewczyny żyć im nie dadzą :happy2:

Kaśka to skusiaj sie :-D Wszystkie zapowiadacie sie po urlpie a komu ja mam te zdjęcia robić Wam czy bąblom :rofl2:

to żem się opisała ........ a co !!!!

martaglo no na skalke to obowiazkowo :D ale ja myslalam tak na kilka dni by gdzies wyruszyc tez ;)
napewno poczytam o tym parku w Ustroniu! :)
a Ty hm... z okolic sietochlowic a moze z samych swietochlowic??? :)

karolinna - Ashanti to imie afrykanskie a dokaldnie z Ghany, jedno z bardzo wanzych plemion afrykanskich posiada te nazwe tez.. nasz afrykanski znajomy powiedzial ze Ashanti jest imnieniem jednej z najwazniejzych boginii w afryce i najwazniejsza boginia w Ghanie (czy cos takiego
big_smile.png
)

niby oznacza the omniscient, omnipotent sky god- czyli cos jak .. hm wszechwiedzacy bog nieba czy cos takiego ..

znajoma z kenii mi powiedziala natomiast tez ze u nich jedno ze znaczen to "dziekuje" czy cos ;)

kubusiowa i justynko dziekujemy za powitanie :) i my Was witamy!

aj sliczne widze tutaj wszytskie dzieciaczki :) nic tylko ogladac i cieszyc oczka :))

aha jeszcze tu kukam raz :-D

chciałam Liwii zrobić dziecięce urodzinki i u Czarnulki tylko utwierdziłam sie że to genialny pomysł i idąc za przykładem naszej koleżanki

Zapraszam wszystkie dzieciaczki z mamusiami i tatusiami na urodzinki Liwusi 5 sierpnia !!!!!!!

szczegoły w późniejszym terminie !!! Licze na Was i proszę dać znać kto będzie !!

reklama
ijeee :D super macie pomysly z tymi dzieciaczkowymi pierwszymi urodzinkami :D

nasze 1sze urodzinki maja miejsce dokladnie tego samego dnia gdy nasz slub koscielny i wesele :d wiec bedziemy je swietowac bardzo rodzinnie :D

Do góry