reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
anian dziekje slicznie i ja Ciebie witam ! i Twoja Patrysia sliczna dziewcyznka! :)

no wlasnie i ja slyszalam ze na slasku leje i leje :/

no ale kolezanki podobno od weekendu ma sie zaczal ladna pogoda! ja na to licze bo akurat wtedy zaczyna sie nasz pobyt w polsce :D

a tak w ogle to planuje uderzyc gdzies z moja mamuska i mala nad wode w naszych okolicach.. ale w jakies ladne i czyste miejsce
co byscie dziewczyny poradzily ? bo morze jest za daleko :/ poradzcie cos !!

reklama
Domiska... Witam w naszym gronie.... jestem z Wodzisławia ... ale masz fajną bobaskę.... ciekawe imię... rozumiem że tatuś wybierał :-)

Anian i Mokkate.... będę uczyć informatyki w szkole sportowej... są tam też "zwykłe" klasy i klasy zintegrowane....

Martaglo... mój mężuś też dziś nie w humorze :)

Oliwka... mi też daj znać....

Karolinna... do "szczupłej" to mi daleko... i zdięcie też zrobione z daleka hihihi... nie będę pracować tam gdzie kiedyś... ale za to blisko miejsca gdzie teraz pracuję....

diablica będę drążyć dalej: podstawowa,gimnazjum,szkoła zawodowa, technikum, liceum????

jak mi się nie chce sprzątać:crazy::no:

Hej!!!!

Czarnulka - witaj po wczasach :-) Wklejaj fotki :tak:

Oliwka - mne tez daj znać :-D:tak:;-) I szybko potem wklej fotki bobaska :-)

Karolinna - nie chwaliłam się pierwszymi kroczkami Kamilka :zawstydzona/y:Co do wysypki to już mu znika :-)A co do ubranek to Kamilek body nosi jeszcze na 68,74 :-);-):-D A teraz kupuje mu juz na 80 i 86 wolę mu podwinąć ale przynajmniej dłużej pochodzi :-D A u Izy wszystko w porządku, pracuje i zajmuje się karolinką więc czs jej bardzo szybko leci ;-)

Mokatte - super zdjęcia. Daria śliczna dziewczynka a w tym stroju czerwonym wygląda wystrzałowo :-) a Martynka biedna tatuś ją nie zabrał :-:)wściekła/y::happy2::rofl2:

Domiska - witaj!!!! Ja mieszkam niedaleko świętochlowic a mój mąż pracuje w świętochłowicach:-) I rodziłam w świętochłowicach :-D

diablica hihi dzieki no w duzej czesci tatus wybieral ale i ja pomagalam ;)

baska no to mow no gdzie to mieszkasz ! :) hyhy i jak sie rodzilo w swietochlowicach? ja tam bylam raz dawno temu na szpitalnym oddziale porodowym.. ale tragedia.. jeju az mi gesia skorka jak sobie przypomne :/

anian no no ja tez taka nadzieja poki co zyje :D

dziewczynyyyy doradzcie wlasnie cos z tym wypoczynkiem nad woda? ale gdzies wlasnie bardziej w poludniowej czesci polski!! znacie jakies ladne miejsca ale zeby bylo czysto i warunki dla malego dziecka tez byly?

Domiska - jestem z Zabrza. Co do szpitala to jest to oddział położniczy cieszący sie dobrą reputacją. Niewiem gdzie byłaś ale tam jest super opieka jeśli chodzi o personel i sala wszystko czyste i super. Ja niestety nie rodziłam skonczyło się cc.

basiu no tam w swietochlowicach chyba tylko w tymjednym szpitalu jest oddzial polozniczy .. nie wiem, eh mi sie strasznie nie podoba tam:/ surowo i niefajnie :/

no ale basiu najwazniejsze ze super opieka i synus zdrowiutki :*

o a w zabrzu sie urodzilam ja ;) tam w jakiejs klinice ;)

reklama
Domiska na Skałkę na spacerek się wybierzcie :-):-):-D będzie najbliżej.

W górach to do Leśnego Parku Niespodzianek w Ustroniu.

Z takim maluszkiem to trudno coś zaproponować.

Morze trochę daleko :sorry2::sorry2::sorry2:

Lecę poczytać trochę o poczynanich Giertycha i ustawach.:no::no:

Papatki:eek:

Do góry