reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Domiska- witam!!!! Mam nadzieje, że się tu zadomowisz. Córcia śliczna!:-)

Diablica- super, że udało Ci sie kleic fotki....:-)No i gratulacje nowej pracy... A w której szkole? Że tak zapytam:zawstydzona/y:

Karolinna- no jeszcze nie mogę uwierzyć, ze się odezwałaś....:szok::szok::szok::szok:
Dla pewności poczytam Twoje posty jeszcze raz....:rofl2:

Wklejam moich kibiców (zgodnie z umową):-)
Zobacz załącznik 44872 Zobacz załącznik 44873

A mnie na mecz nie zabrali....
Zobacz załącznik 44874

Dziś mnie czeka jeszcze zbieranie podpisów pod petycją m.in. o ogrodzenie placu zabaw.
Karola- może się podpiszesz?:tak::sorry2:

reklama
.Hejo.

.My po zakupach i Lencia śpi,niedługo wezmę się za obiad.

.Mokkate foteczki super,Darii bardzo ładnie w czerwonym kolorze:tak: a Martynka "smutna że na mecz nie jedzie" wyszła super:-D.Chętnie sie podpiszę pod petycją tylko czas będę miała w piątek,a kiedy chcecie tą petycję złożyć :confused: .

.ewcik dokładnie ,odpinanie i zapinanie tych pamperów jest męczące :dry:a te majtusie fajnie wyglądają tylko drogo wychodzą .No ale pewnie wygodne to jest. Fajnie ze Filipek już woła ,może Lenka za miesiąc też będzie już tak sygnalizować.To że 4 razy Filipi wołał na nocnik to uważam że to bardzo dużo:tak: i gratuluję już takich postępów w nocnikowaniu:tak:.

.sandros a jak Sonia z okularkami
:confused:,pewnie już nie chce ich ściągać:confused:;-).

.domiska witaj
ggmylovedx4.gif
a w jakim mieście na śląsku będziecie przebywać
:confused:.

.diablica gratki z okazji nowej pracy:tak:,na pewno będzie lepsza od poprzedniej.A będziesz uczyła tam gdzie kiedyś uczyłaś,tzn. w tej samej szkole:confused:.Fotencje super,ta gdzie Olo biegnie z ta reklamówką to taki duży chłopiec z niego:tak:,super,ty też szczuplutka:tak:.

.oliwka najgorsze te oczekiwanie;-),ale pamiętaj ze myślami jesteśmy z tobą:tak: jak się zaczną bóle to chociaż nam napisz :happy2: będziemy cię wspierać telepatycznie:happy2:.Dużo przytyłaś w tej ciąży
:confused:.

.Miłego wtorku.

745721f48d297f5bc2d9cc3bdd221679.jpg

Takie małe coś mi się wkleiło bo fotosik coś nie działa.

Obiadek po fryzjerze.

18 lipca w środę mam egzamin :szok::szok::szok:

Witam nową mamusię Domiska mała jest śliczna taka czarnulka.

No to jutro jadę przyklepać wyjazd do Ciechocinka w sierpniu.

Witajcie kochaniutkie :-D Wróciłam nareszcie dod domku i do was! :-) Taaaak baaaardzo tęskniłam :-D Teraz idę powidać miaszkanko :-p mam troszke prania do zrobienia po wakacjach :crazy: Foteczki też wkleje ;-) mam prawie 400 fotek :-DDozobaczenia puźniej :-D

dziekuje dziewcyzny za tak cieple powitanie :D

a dokladnie jestem ze Swietochlowic ? :-) jest ktos moze z tamtych okolic ?:D

hihi mala czarnulka jest bo jej tatus jest ciemnoskory ;)

no a u was mam nadizeje ze powoli sie wdroze ;)

reklama
Witam wieczorkiem

Mam już dość tej pogody...................:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Chcę ciepełko. Wystarczy mi na tyle, żeby było ciepło.......:eek::sorry2:

Po dniu z Młodą i psem nie wyrabiam.....Patrycja opanowała wołanie psa (wyje GŁOŚNO) na niego a ten do niej lezie:sorry2:, co Nico (tak się wabi) przeskrobie tzn. coś je lub bierze jej zabawkę, którą mu podtyka pod pysk....WRZASK i PISK:no::happy2::nerd:
Marzę, żeby ich oboje wywalić na dwór i niehc tam szaleją:baffled::rofl2:

diablica, witam koleżankę po fachu:-)A w jakiej typie szkoły będziesz się męczyć;-):confused:

karolinko, ta wybredność mnie dobije. Dziś zjadała tylko górę z kanapki, ale na szczęście po 15 minutach wróciła, żeby zjeść dół:-)

martaglo cóż za fryzura:elvis:

czarnulka, jak tylko znajdziesz czas to wklejaj:happy2:

makkate, kibice the best:nerd: ale mina Martynki.....jak mógł jej tata to zrobić:confused: nie dało się jej przemycić na meczyk:-p

Domiska witam w naszym gronie. A Twoja malutka to śliczna dziewczynka:-)

oliwka ty już prawie u celu........i będziesz mieć taką małą kruszynkę....:sorry2:

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm czy coś jeszcze miałam napisac??
chyba nie, czas do roboty.......(nie cierpię być kurą domową

Do góry