reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Diab - pisz jaśniej, bo ja nie jarzę??????????/

Baśka - to kurka Kamiś duży chłop. Tito paraduje w bodziakach na 80, a 86 zostawiam na zimę coby mu plecyska nie pomarzły.

reklama
Witam Wieczorową Porą

Kaska witam ...he he ty nocny Marku..ja wlasnie pazurki pomalowałam...szczelilam sobie dzisiaj kilka lakierow do ozdob i sie bawiłam z moimi tłuczkami...

Diablica gratki wielkie.......czesciej pewnie bedziesz na bb:-)

Fotki fajne..Oli duzy chłopczyk

Karolina tak dziecko z czasem przestaje tak intensywnie rosnąć u nas na razie zatrzymało sie na 86.
Karolina ja dzisja wlaczylam z nocnikiem...na 3 godziny bez pieluchy tylko 4 razy zawoala siusiu...a reszta była w majtusiach i panelach....wiesz nastepna paczka pampersow to beda te majteczki bo nie mam juz sił do zapinania non stop a tak tylko sciagniesz podasz nocnik i zalozysz...

Lece na NIEUSTRASZONych..ciekawe jakie dzisiaj danie im zafunduja..ble

Witam rankiem

Diablica wielkie gratki będziesz miała wesoło z dzieciakami w pracowni :-):-D:-)

No to masz wakacje do końca sierpnia.:szok::szok:witaj w gronie leniuchów.

Temat pampersów majteczek i innych kwitnie.
My przerabialismy wszystko - te majteczki to dla mnie były zwykłe pampersy tak samo grube tyle że można je było wciągać jak zwykłe majtki. Jako ostatnie używaliśmy Huggies Dry Night, chyba że teraz są już dużo cieńsze.

Zmykam się ubierać bo jedziemy do kumpeli.

ZŁOTO moje

Witam,

Temat nocnikowy na topie...
Te majteczki u nas nawet sie sprawdziły, szczególnie jak cały dzień na dworze się spędzało, a w domu latała bez, po co ma się męczyć, a nich czuje, że sika i coś potem nie gra. U nas jednak było prościej, bo na nocniku siedziała już jak miała 6 miesięcy, więc nie było problemów z przyzwyczajaniem.
Zawsze też możecie kupić nakładki na sedes, może to przekona maluchy, jak będą mogły sikać jak Wy, dorośli.

Diablica gratuluje. Fajnie, że znów piszesz. Też miałam się w niedzielę wybrać w góry, ale Rafał pojechał po samochód, a ja byłam po nocce i ostatecznie z babcią byłyśmy na działce.

Sonia jeszcze mieści się w rozmiar 80, a wzrostu ma 98 :-) Rozmiary są dziwne, jedne większe, drugie mniejsze. Sonia generalnie powoli ze wszystkiego wyrasta, większość rzeczy dwa sezony obchodzi, a do małych nie należy.
Z dziewczynkami jednak, to zupełnie inaczej. Na zajęciach rytmicznych mamy chłopaka, który jest w wieku Soni, a wygada jak co najmniej 4-latek.

Pozdrawiam,

no to i ja witam ;) hihih jestem taka polowiczna mamusia ze slaska bo ze slaska pochodze ale mieszkam obecnie w usa.. ;D
no ale w czwartek lecimy do polski i glownie na slask na poltora miesiaca :D

wiec sie podhaczam u was ;)

a jestem mama Ashanti urodzonej 19stego sierpnia 2006 roku ;)

dzien dobry wszystkim slazaczkom ;D

reklama
hej
Byłam u lekarza wczoraj jak to lekarka okresliła to po oczach bede rodzić :-D (tylko kiedy) :-D a po badaniu nie ma oznak aby cos sie szykowałao:no: tak ze nadal czekam.
diablica gratuluje wkońcu będziesz pracowac w zawodzie :tak::-)
domiska śliczna masz córeczke zapraszamy na forum jak by nie było to jesteś ze śląska :-)

Ciekawe czy czarnula wróciła z wojarzów :-D;-)

Do góry