reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!! :-)
No to ja mobilizuję pozostałe mamy do pisania....i posyłam piękny uśmiech :happy2::happy2::happy2:

Maraglo- ooooo...do fryzjera...to czekam na fotki

Justa- a myślałam, że jak sie komunie skończą to będziesz miała więcej luzu...:confused2::-)

Ewcik- zdjęcia super! Filip bosko wygląda! :tak:
To juz decyzja podjęta o nieprzeprowadzaniu się do J-bia?

Diablica- oczami wyobraźni widze wspaniałe zdjęcia w plenerze i Ciebie z Olem...:tak::-):happy2::cool:

A mnie czeka jednak piątek w aucie. Najpier musze zaliczyć Cieszyn i zdobyć akt urodzenia (bo jednak to oni zawalili:-(), a potem USC w J-biu....wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I chyba nie załatwię tego od ręki, bo to decyzja prawna i mają na nią miesiąc.....:wściekła/y:
Byle do wiosny...;-):-D;-)

P.S. Mam małe pytanko- chacików już nie ma?:-:)szok::no: Dlaczego????

reklama
.Hejka.

.Jestem i już piszę:tak:.

.Lenka robi się coraz bardziej cwana:eek:,np.dziś zaskoczyła mnie tym,że jak dostała kruche ciastko z dżemem to paluszkiem sobie wybrała dżemik a same ciacho mi zostawiła
:eek::happy2:.

.Zaczynam też pomalutku uczyć Lenkę robić siusiu na nocniczku,choć pampersy są bardzo wygodne;-),no ale muszę się wziąć za to.Na razie pozwalam jej od czasu do czasu biegać w samych majteczkach i jak zrobi siusiu to mówię ze to jest siusiu i trzeba na nocniczek:tak:,jak na razie na tym się kończy. Może macie jakieś sugestie:confused:.Chętnie przyjmę każdą radę:tak:.

.baska
Gdzie Karolinna:confused::confused::confused::confused:Wychodż z kryjówki wczoraj byłaś dostępna na gg:-D:-):tak:
:szok: czuję się podglądana :rofl:;-).Jakie macie plany na wakacje,jedziecie gdzieś:confused: ,może nie doczytałam.A Kamilek nie przymierza się do chodzenia:confused::happy:.Nie wiesz co tam u izy ?

.mokkate twój uśmiech też mnie zmobilizował do napisania:-D.Nie zazdroszczę tego jeżdżenia po papiery:no:. A poza tym musimy się spotkać bo...:zawstydzona/y: muszę oddać ci książkę.. przepraszam że tyle ją trzymam:zawstydzona/y: pewnie już podejrzewasz że się zniszczyła lub coś w tym stylu ale jest cała;-).Wstyd mi:zawstydzona/y:.

.ewcik ale Filipek się zmienił:shocked2: albo tak tylko wyszedł na fotkach,tak czy siak przystojniaczek jest.

.diablica w takim razie ja też się zdaję na wyobraźnię... piękne fotki:laugh2:.A w pracy już spokój?ułożyło się?.

.justyna ja też myślałam że teraz będziesz miała więcej czasu na bb:confused2:.No ale widzimy że jest dobra w tym co robisz:cool2:.

.A co z sandros, mmm i trysią :confused:.

.Może byśmy tak zorganizowały jakieś spotkanko???

.Pozdrawiam,miłego poniedziałkowego wieczoru.

No witam drogie Panie :tak::tak::tak:

oj, Kasiu ten Twój uśmiech dotarł nawet do mnie:-p

Ewcik, ale z Filipka już duży chłopak....chociaż rozmiarem ciuszków to mnie zdołowałaś, bo Młoda ma akurat ciuszki na 86 z h&m i teraz rozbię zapas an 92....czyżbym miała gigantkę w domu:confused::confused::confused: chociaż z tyłka jej wszystko leci....

kubusiowa....ten Twój Kuba jest......no śliczniusi:happy2:

karolinko, widzę, że się obudziłaś...ciekawe na jak długo:cool::confused:
Jak przeczytam jak Lena jadła ciastko to mi przed oczami stanęła Patrycja, która z pokrojonej kanapki wybiera najpierw kiełbachę, potem ser a na końcu może ewentualnie zje chleb....:szok:

justyna, baśka, diablica ale fajnie się Was czytało:happy:. Proszę zagląać tu częściej:elvis:

mokkate, że też musiałaś się urodzić tak daleko....i teraz cierp, że się przeprowadziłaś:-p;-)

monysia, zdjęcia superowe

A ja mieszkam u siory....a miało być tak pięknie: słońce, leżaczek i zabawy z Patuchą na dworze....a pogoda mi figla spłatała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dołączam się do prośby karoliny: jak nauczyć Młodą korzystania z nocnika:confused:
justyna (najbardziej na czasie) HELP !!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego wieczorku i ranka (albo całego dnia)

Hej!!!!

Kamilek już śpi więc mogę cosik tu skrobnąć :-);-):tak::-D

Karolinna - nareszcie wyszłaś z tej kryjówki :-D:-):cool: Mały chodzi koło stołu sam i od stołu do kanapy dwa kroczki też przejdzie sam :-D:rofl2::happy2::cool2:Ma wakacje jedziemy nad morze do Ustki tam gdzie Kubusiowa tylko ze oni już beda wracać a my tam będziemy jechali :-(

anian - miło słyszeć ze fajnie czyta ci się moje pościki :-);-):tak::-DMojemu Kamilkowi kupuję teraz ciuszki takie już jesienne na 86 ale sa jeszcze duze ale podwinę mu i lepiej taie większe zwłaszcza ze ciuszki w H&M nie sa takie tanie :-D

Ewcik , Kaska - jestem w szoku że wy kupujecie jeszcze ciuszki na 86 tak jak ja Kamilkowi choć na niego to jeszcze duże ale podwinę rekawy i nogawki i jest ok :tak:Ja w H&M tez uwielbiam tą kolekcję ze snoopim ;-)

Mokatte - twój uśmiech też do mnie dotarł :-D

justyna - widzę że jesteś dobra w tym co robisz i powiem ci że chętnie widziałabym u ciebie sesję roczkową Kamilka:-);-):blink:

Coś jeszcze mialam napisać......a już wiem....mam pytanie.... czy wasze dzieci miały trzydniówkę a po niej wysypkę i jak ta wysypka długo była????? Bo Kamilek jest strasznie wysypany na brzuszku i pleckach i punktowo na nóżkach i rączkach

.anian widzę że nasze córki są wybredne a raczej że mają już swoje smaki i upodobania żywieniowe:biggrin2:.Charakterki mają:tak:.

.baska gratuluję kroczków Kamilka:cool: ale o ile dobrze pamiętam to nie chwaliłaś się pierwszymi kroczkami:confused: . Lenka miała tą wysypkę przez kilka dni ,po tej trzydniówce.No i Lenka też nosi ciuszki 86/92 . Myślę że Kamilek też tak będzie nosił bo po pewnym czasie dzieci trochę powolnieją ze wzrostem.

.No właśnie,tak jak pisała mokkate to co z czatem?bo niedługo nam ten chatroom zlikwidują;-). No ale wtedy będzie konferencja na gg założona przez naszą mokkatkę ;-):-D.

.Dobranoc.
dobranocmi347kaspiyk0.gif

Witam wieczorkiem, oj pogoda się nam popsuła a ja jutro do kumpeli jadę.
Mała się cieszy bo jedziemy busem a bardzo rzadko ma okazję nim jeździć.
Dalej szukamy autka do wreśnia - października z jednym jakos będzie ale później to bieda.
Najgorsze to że na rynku kilkuletnich aut z dwoma poduchami jest niewiele, tylko te sprowadzane z Niemiec. Także chyba sobie poczekamy aż coś przyjedzie z zagranicy.
Do fryzjera nie dotrałam myslę ze jutro się uda.

Pa Pa :-p:-p:happy::-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry