reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik - my raczej kupimy, bo na ten nalot raczej musimy mieć, potem urlop i w paźdizerniku turnus rehabiltacyjny.

kurde czeka nas generalny remont mieszkania. już się boję.

reklama
Ewcik - kolorowych. ja muszę się sciągnąćz wyrka o 5.30 na szyką kąpiel i szorowanie resztek moich włosów. papapapapaa

;-);-)Kaska remontów nie zazdroszcze ...a co bedziecie glownie remontowac..nas czeka za rok pokoj Filipkowi.....zabudowac musimy taras...tez bedzie babraniny z tym ale damy rade..

Ok mykam bo z Kaska do rana tak bede pisac;-);-);-)

Diablica jak masz fotki to wrzucaj z dzisiejszego wypadu....

chciałam już kiedyś wkleić ale program mnie w konia robi i mam coś w ustawieniach pomykane... a nie chce mi się nad tym kombinować i za którymś razem powiedziałam sobie że już nie będę fotek wklejać... tak że musi zostać Ci wyobraźnia.... :wściekła/y:

To znowu piszę dzień dobry.
Podtrzymuję tradycję ZŁOTKO moje

Właśnie jemy śniadanko chleb ryżowy.
Oj smakują te ciasteczka z pomidorkiem i sekiem mojej myszce.
A i zapraszam na poranną kawusię.

Poniedziałek rano do miłego zobaczenia.

Idę z myszą do fryzjera.:blink::blink:

reklama
hej hej !!!!

a ja zaraz kawkę musze zapodać bo chyba padnę pyskiem w klawiatturę :sorry: a juz rano dzwoniłą klientka czy zdąze wcześniej album im zrobić bo potrzebuję go juz na sobotę :dull: więc znów czekają mnie tu posiadówy do 24 :nerd:

Baśka zmobilizowałaś mnie :-)

Ewcik słodziak mały z Filipka !!

wieczorkiem może popiszę !! jak nie padnę :nerd:

Do góry