reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej:-).

.Obiecałam że napiszę jak było na wakacjach więc słowa dotrzymuję:tak:.Tak jak pisałam było super,przede wszystkim dla Lenki,bo na mnie kurki i kaczki dawno przestały robić wrażenie ;-) a dla niej to mega frajda:-). Latała za kaczkami i kurkami całymi dniami,a ja za Leną:-D.Prababcia dała jej do pogłaskania kurczątko ale Mała robiła to tak niedelikatnie że musiałam cały czas czuwać,żeby nic się nie stało;-).Na drugiej wsi nie obyło się bez głaskania cielaka po nosku i dużym śmiechu Lenki przy tym. No i nawet spodobały jej się świnki,ze względu chyba na podobieństwo do nich Prosiaczka z Kubusia Puchatka;-).Były też dwa pieski które bardzo chciały się zaprzyjaźnić z Lenką ale Lena z nimi nie za bardzo ;-),ze względu na ich małą delikatność w kontaktach ludzko-pieskich ;-).

Ogólnie rzecz biorąc było to dziesięć ekscytujących dni,Lenka świetnie się zaaklimatyzowała a trochę się tego obawiałam.Zauważyłam też po naszym przyjeździe do Katowic że Lenka nabyła nowe umiejętności,niektóre rzeczy które sprawiały jej trudność przed wyjazdem to teraz nie miała z nimi problemu:-).

.Dużo by tu jeszcze opisywać ale i tak myślę ze mało nie napisałam:-).

.Kilka fotek:-).

reklama
hejka:-)

Dużo dużo usmiechu i zdrówka dla MACIUSIA!!!!!!!!!!!!!

Pozdrowionka dla wszystkich!!!!

Oliwka - trzymam kciukasy za szczęśliwy finał:-) a jak to zleciało :szok: pamiętam jak oznajmiłas nam że jestes w ciazy a tu za chwile oznajmisz nam że urodziłaś:-D

Diablica - fakt jakos długo cie nie było, wprawdzie ja tez nie za często bywam ale podczytuje tylko sił brakije na skrobniecie posta, tylko co prawda to prawda teskono za czestymi pogaduchami

Mam nadzieje ze po wakacjach ponownie ruszy nasz srodowy czat bo naprawde było wesoło koleżanki!!!:tak:

trysia - a wasza rodzinka słychac w toku imprez!!!!!!!!!!!

mokkate, karolka, justyś - super ze wakacje udane!!!!!!!!!!!!!!

mokkate - foteczki swietne!!!!!!!! teraz dopiero nadrabiam postowe zaległości:baffled::-)

aaaaaaaa i witam nowe mamusie !!!!

martaglo- jak tam idzie projetkowanie wnetrz?????????:confused::-) ja wreszcie mam upragnione wakacje narazie od projektów z za dwa tyg. od pracy:-)

13 lipca wieczorem jedziemy nad morze na dwa tygodnie do Ustki z wiema jeszcze rodzinkami:-) Własnie dzisiaj była jedna znich i obgadałysmy cały wyjazd co i jak :-D

a tak ogólnie u nas wszystko oki. kubus nadgania zgubione kilogramy po chorobie humorek dopisuje widac ze zdrowy:-D szał pał wszedzie go pełno i głośno

miłej niedzieli, my jutro npewno jakis wypadzik zrobimy od rana, znajmoni nas werbuja gdzieś:sorry2:ale nie pamietam miejscowości do jakiegos fajnego zameczku z super okolicą zobaczymy co z tego wyniknie:-D a po południu grilek na działeczce!! papapapapa

.Widzę ze sporo napisałyście babeczki podczas naszej nieobecności:tak:.

.oliwka już tuż tuż na finiszu:shocked2::-D,trzymam za ciebie kciuki i czekam z niecierpliwością na twoje rozwiązanie,ciekawe czy to faktycznie będzie Sara a może jednak chłopczyk;-).

.trysia dla Maciusia STO LAT
urodzinkimi347gd6.gif

.

.czarnulka udanych wakacji i super pogody:tak:.

.kubusiowa udanych wakacji życzę i tobie.A znajomi fajnie że was werbują ;-). Smacznego grilla.

.mokkate
super fotki powklejałaś:tak:.Wypad w góry widzę udany,ale czemu teraz tak mało piszesz:confused:.

.Miłego wieczorku i weekendu.

.Dobranoc.

.Hejka.

.A moja Lencia kończy dziś rok i siedem miesięcy!!!!,duża pannica już jest :-).

.diablica gratki złota;-).Miłej pracy:tak:.

.A może dla mnie srebro:-).

.Miłej niedzieli.

martaglooo ...niezła ta Twoja kuchnia...niezla...:tak::tak:
karolinnka i oliwka dzięki za życzonka i wszystkim wogóle..ale mnie dopadło lepiej niz wesele...i jeszcze do tego dzis grill urodzinowy Macka w Tychach u znajomych...:-D:-D
myslałam ze nic z tego nie wyjdzie bo mnie rwa kulszowa na maksa rozwaliła...jestem na voltarenie i jakos sie kulam do przodu...ale wczoraj jak babuszka nie umiałam sie schylic wyprostować a przy każdym kroku chocby ktos mi podcinal nogi z bólu...ale po zjedzeniu połowy paczki leku jestem nawet na chodzie..grilla nie odwołujemy!!
mokkate kajś Ty jest????? na gg Cię widuję a tutaj cos ospale...
oliwka trzymaj się dzielnie i życzę CI aby te upały nie dały Ci popalic za bardzo...
czarnulka i kubusiowa na wakacjach udanej pogody...a czarnulka gdzie jechała bo chyba jakiegos posta od ominęłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: kubusiowa wiem że do Ustki!!!:-) udanej pogody dla Was i szczęsliwej podróży!!
trzymajcie sie kofane i miłej niedzielki!!
a co z luczynką jestttt:eek::eek::eek:

reklama
a karolcia supernackie fotki wyobrażam sobie frajde Lenki jak ganiała za ptaszyskami i resztą trzody!!! moj Dziabąg za gołąbkami lata...i jaką ma frajde... i zawsze mówi ale to nie są gołąbki do jedzenia... hahaha bo bez sosiku :-D:-D:-D

Do góry