reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
jakoś ostatnio niezbyt trudno o podium....no to brązik mój!!!!
pozdrowionka dla wszystkich i zmykam bo mam chyba 4 pralki do wyprania... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p no i do powieszenia...:-):-):-)do zobaczonka...

reklama
Cisza???? To tak???? Nikt sie nie odzywa więcej????:-D

To ja sobie przyznaje drugie złoto na drugim (srebrnym:-D) podium!!!!!!!!

Bo kto mi zabroni jak tu nikogo nie ma??????:-D:happy2::rofl2::happy2::rofl2::-D:happy2::rofl2:

Mokkate to keidy jedziemy???
ale fajnie Ci było na basenie....

widzę i czytam, że "starszyzna" powróciła, tylko na ile starczy zapału?????????????

oliwka już za niedługo Sara będzie z Wami :-) a trudy porodu szybko ulecą jak zobaczysz swojego drugiego aniołka:-D

karolinna zapomniałam pochwalić modelkę w plenerach...:crazy::rofl2:

kubusiowa będziemy trzymały razem kciuki żeby od następnego tygodnia było ciepło;-)

ja przeprowadzam się do siostry i mam nadzieję, że przez te dwa tygodnie jak tam będę jedynym używanym ciuchem będzie strój kąpielowy....:elvis::nerd:

sandros zaklejanie oczek , na pewno pomoże. A Sonia to będzie miała raj z dziadkiem....

A dziś znowu taka parówa..................aż nie ma czym oddychać.
Ale ja szybko obiadek upichcę i może dołączę do córeczki i męża i słodko zasnę.....kusząca perspektywa:rofl2::-p

Miłego

Cisza???? To tak???? Nikt sie nie odzywa więcej????:-D

To ja sobie przyznaje drugie złoto na drugim (srebrnym:-D) podium!!!!!!!!

Bo kto mi zabroni jak tu nikogo nie ma??????:-D:happy2::rofl2::happy2::rofl2::-D:happy2::rofl2:

nie szalejesz za bardzo:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

rozbrykałaś się jakoś ;-);-):zawstydzona/y:;-):zawstydzona/y:

a tak wogóle to chciałam Ci odebrać pierwsze złoto, bo nie widzę noramlanie Twojego posta, tylko skrót zł, ale jak odpisuję to poojawia się w podglądzie:-)

Mokkate co ty chcesz żeby forum podupadło bez Ciebie ????

Pisz , pisz ile dasz rady.
U mnie pranie na wyprzedaży nic ciekawego nie kupiłam skarpetki dla całej rodzinki.

Trzeba pomysleć o obiadku a po południu do piaskownicy.

przepraszam bardzo co to znaczy starszyzna wróciła i ciekawe na ile jej sił wystarczy,..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
martaglo tez chciałam wybrać sie na wyprzedaz do tesco w tychach...ale podaruję sobie chyba bo po same skarpetki to raczej nie warto.. ;-);-)
noooo, to za chwile idziemy na spacer z Dziabągiem i małe zakupki a poźniej do tychow do lekarza z kręgosłupem...starszyzna...to ze boli mnie kręgosłup to od razu starszyzna...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

trysiu nie bierz tego do siebie :-)

Ze starszyzną to chodziło mi o bywanie na tym wątku, a szczerze pisząc to pisałam to głównie do karoliny i mokkatki, które ostatnimi czasy (nie biorąc pod uwagę ich wyjazdów) żadko tu pisały!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i nie pisałam tu o wieku, bo w tej kwestii sama jestem starszyzną....

Zaraz dostanę od nich opieprz...i znowu się zamknę w sobie:-p:rofl2::-p:rofl2:

Miłego wieczorku

.Hejka wieczorem.

.Ale dziś był cieplutki dzień:tak:, dwa spacerki mamy zaliczone:tak:.

.mokkate
super na basen:happy2:,ja nie wiem czy się zdecyduje pokazać ciało w kostiumie;-). Mają jakieś fotki ze Spodka:confused:.

.anian dziś mam dobry humor więc cię nie opieprzę:-p.Co do tej krzywicy to dawałaś wcześniej Patusi witaminę D3?.

.sandros no to jak przyjedzie twój tata to będziecie mogli z R. wyskoczyć sobie na jakąś randkę,o ile praca ci pozwoli:-D.Co do zezowania to życzę by przeszło jak najszybciej.

.trysia napisz co lekarz na twój kręgosłup.A co z fotkami z urodzinek Maciusa:confused:.

.Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

reklama
.
.anian dziś mam dobry humor więc cię nie opieprzę:-p.Co do tej krzywicy to dawałaś wcześniej Patusi witaminę D3?.

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff ulżyło mi :rofl2::nerd::rofl2::nerd::rofl2::nerd:
Karoplinko, do ubiegłego poniedziałku dawałam jej 2 krople d3, a od wizyty u lekarza dostaje 5 kropelek....
ciekawe jaki humorek będzie mieć mokatka:crazy::dull::elvis:

dziś muszę przejrzeć zdjęcia Młodej, bo czas wywołać resztę...
tak więc....
do jutro moje panie:-)
(chyba)

Do góry