reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ZŁOTO!!!!!!!!!!:-D

Karolinna- bardzo fajne foteczki! Widać, że Lenka miała mnóstwo atrakcji :tak:

Oliwka- trzymaj sie dzielnie, juz niedługo.....:-) Nie zapomnij męża poinstruować, co by nam przekazał szczęśliwą wiadomość, że już po...:happy2:

Dla wyjeżdżających- super pogody i udanego odpoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Trysia- jestem, jestem......:-D
Teraz jak spojrzę na gołębie, to będę widziała je "bez sosiku" :-):-):-)

reklama
Sreberko mojeeee!!!!!!!!!!!!! Idę dziś umówić sie do ortopedy, trzymajcie za mnie kciukasy bo obawiam się, że to będzie coś z dyskami i od tego ta rwa kulszowa...jestem na voltarenie to jest nawet dobrze..tylko co będzie jak przestanę go jeść...:-:)-:)-(
Mokkate no mam nadzieję że troszeczkę podtrzymamy ten nasz wątek na dobrych torach bo wyjechało moze dwie Mamuśki a tu taka posuchaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!:eek::eek::eek: piszę większą czcionką aby Mamuski ktore wrócą nie myślały że tu nic się nie działo jak ich nie było...hehehe ale jestem złośliwa bestia :tak::tak::tak:;-);-);-)

ja tu cały czas jestem....
ale w pewnym momencie odechciało mi się pisać samej do siebie:no: i postanowiłam przeczekać:-p

miłego upalnego dnia

.Hejka.

.My już po spacerku i mini zakupach na targu na Ligocie:-p.Maleństwo moje już drzemie :tak:.

.trysia i mokkate dzięki za komplemenciki pod adresem fotek:-D.

.mokkate i jak Daria się czuje gdy nie musi chodzić do szkoły?pewnie też inne zajęcia dodatkowe teraz poodpadały?nie nudzi się ?;-).

.trysia trzymam kciuki .Poza tym czekam na fotki Maciusia z 3 urodzinek:happy2:.

.anian tylko już teraz pisz tuz nami:yes:,bo się trochę rozkręciło;-).

.Widzę ze zaczyna też pisać nasza"stara" ekipa bb:laugh2:.Tylko gdzie mmm ?

.My popołudniu planujemy spacerek do parku Kościuszki.

.Pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku.

Witam mi też się nie chce pisać samej do siebie.
Zakupy rowerkiem zrobione na targu trzeba pomysleć o obiadku.
Po południu do Jysk bo wszystkie kołdry wyrzuciłam,

papatki.

hej
Dzieki dziewczyny za kciukaski a ja to mam pietra jak niewiem kiedy :szok::szok::szok: ale wiem że jak sie zacznie to bede chciała miec jak najszybciej za sobą :tak:
karolinna super fotusie,Lenka zadowolona , aż moje wspomnienia z lat dziecinnych ożyły .Każdy weekend i wakacje u babci na wsi i ta woda.
mortaglo kuchnia bomba;-)
kubusiowa fajnie że dostałas urlopik na wakacje:tak:

Dzis duchota straszna chciałabym w baseniku sie wykapac :-) za tydzien ma mąz urlop ale chyba sie nie bede wybierała nad wode bo to troche od domu :no:

Witam

Spokojnie tu, widać, że wakacje i część powyjeżdżała.

U nas spokojnie. Sonia po wizycie u okulisty. Nie ma żadnej poprawy i musimy jej codziennie na 4 godziny zaklejać oczko, raz prawe raz lewe - takie ćwiczenie, by przestała zezować - mam nadzieje, że pomoże.

Karolina ze zdjęć widzę, że spokojne wakacje miałyście i na pewno wypoczęłyście - super.

Oliwka to już końcówka... Również trzymam kciuki.

Martaglo kuchnia fajna, ja chyba jednak jestem tradycjonalistą i na takie kolory bym się nie odważyła, ale styl mi się podoba.

Mój tata przyjeżdża do nas na wakacje - Sonią będzie rozpieszczana... Muszę się tylko zebrać i zrobić super porządek, mieszkanko ostatnio wygląda w opłakanym stanie.
A i sprzedaliśmy autko. Obecnie poszukujemy nowego - używanego oczywiście, tak więc na razie podróżujemy busami. Całe szczęście w tym miesiącu przedszkole dyżurujące jest blisko.

Pozdrowienia dla wszystkich, miłego wypoczywania, przyjemnej podróży i słonecznych (nie upalnych) dni.

hejka:-)

No to zanlazłąm troche czasu na pościka:tak:

Po wczorajszym wypadzie jeszcze dzisiaj czuje zmęczenie:-D bylismy w Mosznie jest tak piekny zamek i okazały Park, ale niestety kwiaty które sa ozdoba tego Parku dawno przekwitły z uwagi na ciepłą zime i wszystko szybciej zakwitło wiec troche było nam szkoda gnać tyle kilosów, ale bynajmniej Kubus był w swoim żywiole biegał jak opętany:szok::szok::szok:;-);-);-)Ale biedulek juz w drodze powrotnej miał serdecznie dosyć podróży i jakieś 12 km przed domem tak sie wkurzył ze wrzeszczał i wszystkim rzucał:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: Jak tylko wszedł do domu to jakby zdarta skóra drugiego kuby została za drzwiami a on usmiech od ucha do ucha jakby nic sie nie stało, a po powrocie mieliśmy zaliczyc grila :-(brrrrrrrrrr ale tak to jest z naszymi brzdącami.

jak tylko zrzuce zdjątka na kompa to wkleje kilka foteczek:tak:

a tak wogóle to nie umiem doczekac sie nastepnego tygodnia :-D:-D:-D byle tylko pogoda dopisała:happy2:

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

ja tu cały czas jestem....
ale w pewnym momencie odechciało mi się pisać samej do siebie:no: i postanowiłam przeczekać:-p

:-D:-D:-D
sprytnie......:-p:rofl2::-p:rofl2:

Martaglo- fajna kuchnia...ale czemu kołdry wyrzucone?:rofl2::-p:rofl2::-p

Kubusiowa- mogaś mi i Anian od razu rezerwować miejsce w Mosznej (tam podobno kończy większość z naszego zawodu:-D)....:-p;-):rofl2::-p;-)
Słyszałam, że tam pieknie, ale teraz bedę miała okazje zobaczyć na Twoich foteczkach..:happy2:

Karolinna- Daria nie potrafi się nudzić. A już na pewno - żyć w bezruchu....:tak:
Jeździ od jednej babci do drugiej, a w sobotę była kibicować "naszym" w Spodku. Wrócili (z G.) po 11....:szok::szok::szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj namówiła mnie na basen i Martynka zaliczyła swój "Pierwszy raz":-D
Była w swoim żywiole (jedna i druga). A ja nawet nie wiem kiedy minęło 5 godzin. :happy2:
Kiedy umawiamy się na basen?:-)

reklama
Do góry