reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a sreberko o tej porze!!?? witajcie kochane!!!! ja tylko na chwilunię bo muszę jechać do kato.. jestem po dwoch dniach imprezy urodzinowej mojego Maciunia i kolejne dwa dni przede mną..bo jakos nie udało się wszystkim wstrzelić w środę...:szok::szok::szok:ale pozdrówka serdeczne odezwę się znów dziś wieczorkiem..pappapaa

Dziękuję Wam kochane Dziewczynki!!!! Dziś mam kolejny dzionek imprezowania przed sobą...:dry::dry::dry: a do tego jeszcze wlazło mi cuś w kręgosłup i boli mnie przy kazdym schyleniu i wyprostowaniu się...ale ciasto juz mam upieczone...jeszcze małe sprzątanie bo ostatnio codziennie latam ze szmatą i jest w miarę porządek..ale zawsze przed przyjsciem teściowej jest coś do posprzątania..;-);-);-)a muszę zmienic suwaczek mojemu Dziabągowi bo juz od 4 dni ma urodzinki rownież na nim..hehehe!! dobra zmykam bo mam troszkę roboty...papapa
i do zobaczonka piszonka!!!!

Przedewszystkim witam Panie i maluszki po dość długiej nieobecnośći..... nawet nie obiecuję że będzie lepiej bo po 8 godzinach siedzącej pracy przy kompku jak wracam do domku to mi się nawet kompka nie chce włączać.... no a i Oluś też potrzebuje teraz więcej mojego czasu.... ale ie tak za Wami czasami tęsknię... bo czasami naprawdę mam potrzebę wygadania się.... więc będę starała się częściej wpadać :-)

Oliwka... my też nigdzie nie jedziemy więc uszka do góry... a użo czasu zostało Ci do "wycieczki" na porodówkę ?

Justyna... witaj w domu... musimy z Olem babcię odwiedzić bo jak Was nie było To Oluś co chwilę Liwi szukał...

Czarnulka...
udanych wakacji.... choć już pwenie wyjechałaś....

a wogóle to moja koleżanka z biura 20.06 syna urodziła :) przeuroczy :)

dziś mam wolne a jutro do pracy na remanent ... pójdę na 13 a wrócę w nocy i w poniedziałek odrazu na rano brrrrrrrrr ale będę dzielna....

narazie tyle ... postaram się zajrzeć później a narazie pozdrawiam

ale mam dziś dość... cały dzień z kosiarą na ogródku.... ale jestem dumna z siebie bo dużo udało mi się zrobić...:)
teraz wykąpać i zapakować do łóżeczka Olusia...
zobaczyć mecz siatkówki... kompanko i do łóżeczka... hihihihi
życie jest piękne

hej
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 3 URODZIN:-)MACIUSIU diablica fajnie ze sie odezwałaś bo juz myslałam ze o nas zapomniałaś:szok::tak:;-) niepracuj tyle bo sie zapracowujesz a kiedy urlop?????????
Niby dużo 3 tygodnie ale brzuch sie stawia i coraz czestsze skurcze tak zeby wytrzymac do 9 bo maz ma urlop;-)

reklama
Oliwka.... no to trzymaj się dziewczyno... bo do 9 daleko... a urlop, no i owszem... zacznę się zastanawiać po 23.07 bo wtedy wraca z urlopu moja obecna koleżanka... ale nie mam pomysłu kiedy dokładnie....

Do góry