reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
anian mojej kuzynki mała miała krzywice , podawali jej witaminy z seri D i jescze cos ale niewiem nie bedę w błąd wprowadzać . To co kuzynka mi mówiła to troche trwało ale ważne że wyleczyła ;-)

reklama
Ja wpadłam na chwilke :-)

Witaj Justys spowrotem :-)

Fotki superaśnie Kasiulka ;-)

idę sie szykowac do wyjazdu bo piątek sie zbliża baaardzo szybko ;-) Najgorsze jest to ze ponoc mamay nie miec pogody :-( Będziemy w Chłopach koło Koszalina :-) wracamy 9.lipca :-)

.Hej,dziś wróciliśmy :-).

.Jak starczy mi sił to coś wystukam dziś a jak nie to postaram się jutro:-).

.Napiszę tylko że było S-U-P-E-R !:-).

.Pozdrawiam.

Wszyscy wyjeżdzają i wracaja a ja nigdzie:wściekła/y::sick::sad: prędzej na porodówke:-(
karolina czekamy na relację na pewno było super ,ale wam zazdroszcze

Witam kolejną wczasowiczkę...:tak:

Ciekawae czy to zmoblizuje do pisania....

Czarnulka, zazdroszczę wyjazdu :-)

oliwka, a na porodwkę to daleko masz:confused: może zdążysz się w drodze wyurlopować :laugh2::cool::cool2:
Pocieszyłaś mnie z tą córeczką kuzynki

A ja znikam do wyrka....

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

wiecie jak fajnie jest móc iść spać i nie musieć mieć posprzątanego domu ani naszykowanych ciuchów:confused::confused::confused: a rano móc wypić kawę w łóżku i potulić się i pobawić z Młodą:confused::confused::confused: Moje wakacje...

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Witam my też na razie nigdzie nie jedziemy siedzimy w domku.
Mąż zmienia pracę od 1 lipca to nici z urlopu.
Dzisiaj biegalismy i oglądalismy kuchnie siedzimy po nocach i projektujemy.
Deszcz pada a ja pranie powiesiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj pożegnaliśmy przedszkole, we wrześniu grupa średniaków 5-6 latków.
Miłych wakacji i słoneczka dla wyjeżdżających na wczasy i na porodówkę też, zawsze to jakiś wyjazd.

Jutro wieczorkiem wyjeżdżamy,a wiec juz pewnie nie dam rady zajżeć :-( Wiec kochane koleżanki do napisania za tydzień w Poniedziałek :-) I proszę o trzymanie kciukasków za pogode dla nas ;-)

reklama
Do góry