reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Anian chyba nie moge sie pochwalic wiedza o krzywicy, ale mam nadzieje, ze skoro w tak mlodym wieku wykryta, to moze uda sie jeszcze wszystko "naprawic". Bledy wszystkie popelniamy, nie ma co sie obwiniac, nie jestesmy "bogami" by wiedziac jak postepowac.

Sonia juz w przedszkolu. Ja mam juz wyprane i powieszone pranie... Teraz zabieram sie za lodowke, od dawna sie prosi o odmrozenie. Czas oszczedzac na nowa, bo ta mnie o siwe wlosy przyprawi.

Wczoraj sie dowiedziala - moj tata przyjezda do nas na wakacje. Sonia sie bardzo ucieszy :-) Ja tez sie ciesze :-):-):-):-):-):-):-):-)

Pozdrawiam,

reklama
Nie skomentuje ilości postów....................

sandros lekarka powiedziała, że jest to do naprawienia. Tak więc nie myślę, że może być inaczej.:no:

Idę się kurować, bo Młoda mnie zaraziła:baffled::sorry2::baffled::sorry2:

Anian Patucha jest taka malutka to wcześnie wykryta pewnie nie pozostawi sladów.
Mój brat miał późno wykryta i jako 15 latek operowaną klatkę piersiową ale dopiero wtedy lekarz w szkole zauważył bo akurat chirurg był wtedy na badaniach.

Pewnie tyle się naczytałaś że wisz co dokładnie obserwować.

Ja mogę podyskutować spokojnie o zapleniach ucha bo u mnie to na czasie.

Umyłam okno, zrobiłam pranie terz gotuje zupę, pies też nakarmiony.

Wygoniłam tatusia z córeczką na hulajnogę.

Jutro sprzątam dalej.

Halo Halo jest tam ktoś,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej !!!

melduję się że wróciłam !!!!!
było super !!! Liwia zachwycona aż żal było wracać !!! Ale rozbestwiliśmy ją na amen, generalnie miała labę na wszystko i efektem czego był dzis popis histerii jak wróciła do rzeczywistości :crazy: potęskniłam za Wami !!! a teraz masa zaległości i tu i w pracy !!!
pozdrawiam i mam nadzieję że do szybkiego popisania jak sie obrobię z zaległości !!

Justi - dla Ciebie gratisik po pworcie
:-D

usnąłem po zabawie
1008450zl6.jpg

noc reklamożerców:szok::szok:
1008464uj5.jpg

tłumaczę tacie jak mi ma naprawić autko
1008469lj4.jpg

pierwszy raz próbuję loda
1008474wn7.jpg

chodzeniowe próby :-)
1008486wd6.jpg

1008488bk9.jpg

hej
Melduję sie :tak:
kaśka fajne fotusie :-)
justyna super że urlopik udany sama bym gdzies sie wybrała;-) mam nadzieję że zapodasz jakieś fotki :-)
anian krzywica wykryta wcześnie jest do wyleczenia tak że nie martw się będzie dobrze. A ty do pracy????????/:szok::confused::baffled:

Wczoraj miałam jakieś dziwne bóle brzucha :szok: kurde już mam cykora .Nawet jak by sie zaczeło i będę miała bóle brzucha to niewiem czy rozpoznam czy to to :szok: choć jeden mam za sobą to bóli z brzucha nie miałam ani jednego tylko z krzyża tak że stąd moje obawy:angry::tak::-(

;-);-);-);-):no::no::no::baffled::-p:angry:Witam my dzisiaj ostatnią wizytę zaliczyliśmy uchole zdrowe :-):-):-)badania słuchu ok.
To do sierpnia nie chcę słyszeć o lekarzach.:angry::angry:\
:cool2::shocked2::no:

Wkład pracy emotionki mojej małej

Widzę, że coś się ruszyło....

Kasia, zdjęcia Piotrka super

justyś, fajnie, że urlopik się udał. Czekam na fotki:-)

oliwka tak mi się zdaje, że jak to już będzie to, to będziesz wiedziała:sorry2: Nie wiem czy życzyć Ci przyspieszenia czy też opóźnienia....:shocked2:
A co do pracy....to w następnym tygodniu też będę musiała naginać....:baffled:

martaglo to dobrze, że Mała zdrowa.

Miłego dnia

reklama
Do góry