reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
polozna mialma bardzo fajna ale nie pamietam jak sie nazywala, Izę nie bo akurat Ize to chyba kazdy kojarzy hehe :-) w lekarz to Pania Mazur, w zasadzie to mialam caly sztab lekarzy bo musieli ratowac Michalka :-(
Witam Kobietki
Tak tak zaniedbałam was ale wszystko przez urlopu, dziewczyny moje juz wczasuja i ja całe 9 godzin w pracy :-(
Czarnulka wiesz nie mama czasu tak wstecz z tymi posatmi ale mam juz gratulowac czy co.........wyczytałam do momentu blizniakow..wiec podwojne gratki.
Ciekawe kiedy u mnie bedzie cały dzien na nocniczku???????
Oliwka ja ty sie czujesz...juz bliżej konca...ciekawe która nastepna bedzie 2 w 1...hihihihihih
Baska i Karlam.......to chyba tylko dzieci z Swietochłowic tak maja......brawo dla silnych mezczyzn
Tak tak zaniedbałam was ale wszystko przez urlopu, dziewczyny moje juz wczasuja i ja całe 9 godzin w pracy :-(
Czarnulka wiesz nie mama czasu tak wstecz z tymi posatmi ale mam juz gratulowac czy co.........wyczytałam do momentu blizniakow..wiec podwojne gratki.
Ciekawe kiedy u mnie bedzie cały dzien na nocniczku???????
Oliwka ja ty sie czujesz...juz bliżej konca...ciekawe która nastepna bedzie 2 w 1...hihihihihih
Baska i Karlam.......to chyba tylko dzieci z Swietochłowic tak maja......brawo dla silnych mezczyzn
Witam,
Ewcik jedna z dziewczyn sie pomyslila i skierowala slowa o ciazy do Czarnulki. Wszyastkie sie smialy i doszlo do tego, ze Czarnulka jest w ciazy z blizniakami - oczywiscie (tak mysle) to tylko fikcja :-)
Karlam zdolnego masz tego najmlodszego
Mam prosbe - moze nie myjcie przez wakacje okien - to bedzie slonecznie
Sonia juz w przedszkolu, a ja dzis w poszukiwanie lozeczka dla siostry.... Chcialam jej kupic wlasnie turystyczne takie wypasione, ale nigdzie nie ma takich, jak kiedys widzialam - solidne, z muzyczkami, miskitierami, przewijakami itp. Coz, bedzie tradycyjne drewniane...
Dzis tez do pracy :-dry:
Pozdrawiam,
Ewcik jedna z dziewczyn sie pomyslila i skierowala slowa o ciazy do Czarnulki. Wszyastkie sie smialy i doszlo do tego, ze Czarnulka jest w ciazy z blizniakami - oczywiscie (tak mysle) to tylko fikcja :-)
Karlam zdolnego masz tego najmlodszego
Mam prosbe - moze nie myjcie przez wakacje okien - to bedzie slonecznie
Sonia juz w przedszkolu, a ja dzis w poszukiwanie lozeczka dla siostry.... Chcialam jej kupic wlasnie turystyczne takie wypasione, ale nigdzie nie ma takich, jak kiedys widzialam - solidne, z muzyczkami, miskitierami, przewijakami itp. Coz, bedzie tradycyjne drewniane...
Dzis tez do pracy :-dry:
Pozdrawiam,
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ale u nas sie pogoda zrobila :-) slonce!! mam nadzieje ze dzisiaj spacer dojdzie do skutku ;-):-)
to my teraz zaśmiecimy wątek - w miarę nowe zdjęcia i starsze.
montuję sobie krzesełko jedzeniowe
tubisiowe uzaleznienie - Pitrek jadł po raz pierwszy miśki z naszej młodości
kocha, nie kocha................
moje krzesełko
spacerek
po spacerku
w chaszczach
czy JA jestem podobny do tego DZIECIORA ze zdjęcia??????????? :ninja:
montuję sobie krzesełko jedzeniowe
tubisiowe uzaleznienie - Pitrek jadł po raz pierwszy miśki z naszej młodości
kocha, nie kocha................
moje krzesełko
spacerek
po spacerku
w chaszczach
czy JA jestem podobny do tego DZIECIORA ze zdjęcia??????????? :ninja:
reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Karlam - a urodziłaś naturalnie czy miałaś cc A co stało sie z Michałkiem Ja miałam cc i dobrze, ze byłam w szpitalu wywoływali mi poród i skonczyło się cc Dobrze ze nie byłam w domu tylko poszłam do szpitala i wolałam byc pod kontrolą bo kamilek się nie spieszył na świat i niewiadomo co mogłoby byc jakbym była w domu i czekała....
Podziel się: