reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka - ja nie mam łóżeczka i chyba będę kupować.

no fajnie, że jutro piątek. wieczorem idędo kosmetyczki. a potem weckend

reklama
Karlam - możliwe :-);-):tak::-D Widzisz zapomniałam że Michałek też urodził sie tam gdzie Kamilek :-):-D:tak: A jaką miałaś położną Izę??? I jakiego lekarza przy porodzie:confused::confused::confused:

polozna mialma bardzo fajna ale nie pamietam jak sie nazywala, Izę nie bo akurat Ize to chyba kazdy kojarzy hehe :-) w lekarz to Pania Mazur, w zasadzie to mialam caly sztab lekarzy bo musieli ratowac Michalka :-(

Witam Kobietki

Tak tak zaniedbałam was ale wszystko przez urlopu, dziewczyny moje juz wczasuja i ja całe 9 godzin w pracy :-(

Czarnulka wiesz nie mama czasu tak wstecz z tymi posatmi ale mam juz gratulowac czy co.........wyczytałam do momentu blizniakow..wiec podwojne gratki.

Ciekawe kiedy u mnie bedzie cały dzien na nocniczku???????

Oliwka ja ty sie czujesz...juz bliżej konca...ciekawe która nastepna bedzie 2 w 1...hihihihihih

Baska i Karlam.......to chyba tylko dzieci z Swietochłowic tak maja......brawo dla silnych mezczyzn

Witam,

Ewcik jedna z dziewczyn sie pomyslila i skierowala slowa o ciazy do Czarnulki. Wszyastkie sie smialy i doszlo do tego, ze Czarnulka jest w ciazy z blizniakami - oczywiscie (tak mysle) to tylko fikcja :-)

Karlam zdolnego masz tego najmlodszego :happy:

Mam prosbe - moze nie myjcie przez wakacje okien - to bedzie slonecznie :cool::cool2:

Sonia juz w przedszkolu, a ja dzis w poszukiwanie lozeczka dla siostry.... Chcialam jej kupic wlasnie turystyczne takie wypasione, ale nigdzie nie ma takich, jak kiedys widzialam - solidne, z muzyczkami, miskitierami, przewijakami itp. Coz, bedzie tradycyjne drewniane...
Dzis tez do pracy :-:)dry:

Pozdrawiam,

to my teraz zaśmiecimy wątek - w miarę nowe zdjęcia i starsze.

montuję sobie krzesełko jedzeniowe
1008302rl3.jpg

tubisiowe uzaleznienie - Pitrek jadł po raz pierwszy miśki z naszej młodości
1008327et0.jpg

kocha, nie kocha................
1008346oi5.jpg

moje krzesełko
1008380st9.jpg

spacerek
1008389zi1.jpg

1008404ls3.jpg

po spacerku
1008430kk8.jpg

w chaszczach
1008446ph9.jpg

1008442mk6.jpg

czy JA jestem podobny do tego DZIECIORA ze zdjęcia??????????? :eek::eek::oo2::oo::no2::yes::ninja::baffled:

1008384st0.jpg

1008385ns2.jpg

reklama
Karlam - a urodziłaś naturalnie czy miałaś cc:confused::confused::confused: A co stało sie z Michałkiem :confused: Ja miałam cc i dobrze, ze byłam w szpitalu wywoływali mi poród i skonczyło się cc Dobrze ze nie byłam w domu tylko poszłam do szpitala i wolałam byc pod kontrolą bo kamilek się nie spieszył na świat i niewiadomo co mogłoby byc jakbym była w domu i czekała....

Do góry