reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzisiaj Dzien Taty ! Mojego Taty ! I wszystkich Ojców na swiecie ! Niose dla Taty z ogródka kwiaty... Zarzuce Tacie na szyje cieple rece... Powiem do ucha : Tatku, posluchaj... Chce Cie usciskac...nic wiecej...

Dla wszystkich Tatusiów Najlepsze życzonka
ślą wszystkie dzieciątka!

A taki obrazek w ramce,dostał dzisiaj Tatuś od Wikusi i Emilki :-)

325040.jpg

reklama
Baska Pabian jest super ;-) a nad mozrzem bylismy jeden dzien w Dziwnowie bo bylam na majowce niedaleko u rodziny to sobie skoczylismy nad mozre (jechalismy 4 godizny w jedna strone!!)

a taki kubek dostal moj mezulo:

Jaka tu cisza:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:

To się melduję....
wywaliłam na spacer moją połówkę, a sama zabieram się za obiadek....

czarnulka kartka - super

Karlam - kubuek to będzie chyba ulubiony mężusia....słodziutki

sandros, i jak tam egzamin:confused::confused::confused:

Dobra, kobiety do roboty (czytaj do pisania), bo ..... justynie poskarżę;-):zawstydzona/y::-p

Miłej niedzieli

To SREBRO moje :-D

Ja tez idę robić obiade do puki Emilcia śpi,bo przyniej nic nie zrobie :baffled:
Mężuś wruci puźniej z pracy to moze wyciągne go na jakiś spacerek rodzinny :-p;-)

To mykam papa ;-)

witam pod ługiej przerwie:-)

Znalazałm wkoncu torzke czasu aby skrobnac pościk

U nas troche było szaleństwo Kubus pierwszy raz porządnie nam zachorował na angine ropna:-(i nie obyło sie na antybiotyku. I na opiece wyladował mój mąż bo ja dopro dwa tyg. co wróciłam do pracy wiec jaos tak głupio wypadło. Ale juz jest okej, po niedzieli na kontrol sprawdzimy czy napewno angina jest wyleczona. Bidulek wogóle nie miał apetytu i niestety zmizerniał mi strasznie. Jednym słowem szczypioreczek z mojego synusia:sick:. Musimy go troche podtuczyc bo jak bedzie wygladał na wczasach:szok: poiwedza że go głodzimy;-)

a tak pozatym czas biegnie mi że hej, odliczam dni do urlopu i pełen lenistwo nad morzem :rofl2:

pozdrawiam wszystkih i życze udanyh wakacji. Ale zazdrosze długich wakacji naszym cioteczkom nauczycielkom:tak: ale mozecie mi wierzyc tylko wakacji bo reszty nieeeeeeee:-D

no to co brązik mój:-D:-D:-D:-D

No widzę, że się zmobilizowałyście, bo już myślałam, że zajmę całe podium:-)

kubusiowa koniecznie utucz swojego mężczyznę ;-)(tego mniejszego). A gdzie się wybieracie na wczasy:confused::confused::confused:

idę poleżeć coby się tłuszczyk po obiadku zawiąał:-p

reklama
Witam,

Bardzo dziekuje za kciuki. Egzamin sie nie odbyl, profesor zlezapisal sbie date i myslal, ze dopiero 30 mamy pisac. Tak wiec terez mam 1 lipca :wściekła/y::wściekła/y:

Kubusiowa dobrze, ze Kuba juz wyzdrowial, teraz napewno bedzie mial apetyt i szybko nadrobi stacone kilogramy.

Karlam, Czarnulka sliczne prezenty dostali Wasi mezowie. U nas Rafal otrzymal koszulke ze zdjeciem, gdzie jest z Sonia i napisem Super Tatuś - bardzo sie ucieszyl odrazu zawedrowal w niej do pracy :happy2:

Sonia miala jakies zatrucie, naszczescie nic wielkiego. Wygladala, jakby miala goraczke - byla slaba i chciala spac, dostala tez jakies wysypki i juz wszystko OK.

Pozdrawiam,

Do góry