reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka ale Cie wrabiaja w ciaze... Nie daj sie, bo faktycznie cos jeszcze wykracza:shocked2:
Gratulacje dla Wiki - zdolna dziewczynka, ze tak szybko zalapala.

Ja bardzo szybko sadzalam Sonie - jak tylko zaczela siedziec i prawie odrazu z kupka zalapala i tak, jak skonczyla 7 miesiecy, to sporadynie zdazala sie kupka w pampersie. Z siusiu bylo gorzej, bo duzo na dwor chodzililysmy, a tam nie bylo mowy i pamietaniu, ze siusiu nie do pieluch.
Mamy taki podescik z Ikei - swietna sprawa. A jak Sonia swietnie wyglada, siada na kielku, a potem spuszcza wode i zamyka klape.... Dawno sie nie chwalilam, wiec prosze o wybaczenie :sorry2:

Mokkate fajnie spedziliscie czas w gorach.

Martaglo dzieki wielkie za info, z poczatkiem lipca mysle, ze wszystko sie uspokoi i zaczniemy wycieczki rowerowe, w tedy kask sie przyda.

Ja ma dwa dni wolnego i zamiast wypoczywac doprowadzalam mieszkanko i ich uzytkownikow do stanu uzywalnosci. Zolw ma czysciutko, psiaki wykapane, potem lazienka wygladala koszmarnie, zabawki w koncu posegregowane - Sonia fajnie sprzata, uklada gdzie jest miejsce...ale zawsze to sprzatanie... - naczynia do poniedzialku nie myte, rutynowo jeszcze odkuranie i mycie podlog. Mam dosc. Jutro jeszcze czeka mnie lodowka.... Do pracy na czterech chba wroce.

Pozdrawiam,

reklama
Dzień Dobry

Złoto moje

Jestem w pracy i tak szybciutko.
Piję kawusię dzisiaj na piechotke do przedszkola oglądałyśmy drzewa kasztanowiec, lipa, i jabłkowiec:confused::confused::confused:

Zmykam do pracki bo 8.00 nastaje

no to brązik mój!!! ale miałam wczoraj kwiatowe szalenstwo poprzesadzałam juki...kaktusiki i inne dziwactwa kwiatowe i kwiatopodobne...pomyłam wczoraj okna i jestem happy że nie pada..bo zawsze jak wymyje okienka to pada...nie sprawdza sie proroctwo mojego mężula... ;-);-);-)
pozdrowionka i zmykam bo mam koope roboty i papirkowej i w domu jeszcze odkrzanie i mycie podłóg... w weekend nas nie ma bo wyjeżdżamy...mały wypadzik na zawody z moimi chopeckami ... będziemy pływać łodeczką z prędkością ok
70 km/h...oczywiscie łodeczka zdalnie sterowana...trzymajcie kciuki bo jedziemy daleko ..bo aż na mazury...a Tomi się napalił...
wsiego dobrego i zmykam...
papapaa

Dziewczyny Ratujcie mnie i pożyczcie mi łóżeczko turystyczne na 2 tygodnie
icon_smile.gif
PLISSSSS!

Karlam - mój Kamilek też tak szybko wstawał w łóżeczku Od szóstego miesiąca już raczkuje :-):-D

Sandros - nie przemęczaj sie tylko odpoczywaj ;-)

Trysia - to dzisiaj pewnie ci zachlapało okna :shocked2: Ja tak samo jak myję to tego samego dnia pada albo nastepnego :wściekła/y:

Czarnulka - uważaj...uważaj żeby dziewczyny nie wykrakały :tak::-D

A gdzie na wakacje pojechała Karolinna:confused::confused::confused:

Ale fajnie, że jutro już piątek:-):-D:-):-D:-):-D

reklama
Do góry