reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka ale Cie wrabiaja w ciaze... Nie daj sie, bo faktycznie cos jeszcze wykracza:shocked2:
Gratulacje dla Wiki - zdolna dziewczynka, ze tak szybko zalapala.

Ja bardzo szybko sadzalam Sonie - jak tylko zaczela siedziec i prawie odrazu z kupka zalapala i tak, jak skonczyla 7 miesiecy, to sporadynie zdazala sie kupka w pampersie. Z siusiu bylo gorzej, bo duzo na dwor chodzililysmy, a tam nie bylo mowy i pamietaniu, ze siusiu nie do pieluch.
Mamy taki podescik z Ikei - swietna sprawa. A jak Sonia swietnie wyglada, siada na kielku, a potem spuszcza wode i zamyka klape.... Dawno sie nie chwalilam, wiec prosze o wybaczenie :sorry2:

Mokkate fajnie spedziliscie czas w gorach.

Martaglo dzieki wielkie za info, z poczatkiem lipca mysle, ze wszystko sie uspokoi i zaczniemy wycieczki rowerowe, w tedy kask sie przyda.

Ja ma dwa dni wolnego i zamiast wypoczywac doprowadzalam mieszkanko i ich uzytkownikow do stanu uzywalnosci. Zolw ma czysciutko, psiaki wykapane, potem lazienka wygladala koszmarnie, zabawki w koncu posegregowane - Sonia fajnie sprzata, uklada gdzie jest miejsce...ale zawsze to sprzatanie... - naczynia do poniedzialku nie myte, rutynowo jeszcze odkuranie i mycie podlog. Mam dosc. Jutro jeszcze czeka mnie lodowka.... Do pracy na czterech chba wroce.

Pozdrawiam,

reklama
Dzień Dobry

Złoto moje

Jestem w pracy i tak szybciutko.
Piję kawusię dzisiaj na piechotke do przedszkola oglądałyśmy drzewa kasztanowiec, lipa, i jabłkowiec:confused::confused::confused:

Zmykam do pracki bo 8.00 nastaje

no to brązik mój!!! ale miałam wczoraj kwiatowe szalenstwo poprzesadzałam juki...kaktusiki i inne dziwactwa kwiatowe i kwiatopodobne...pomyłam wczoraj okna i jestem happy że nie pada..bo zawsze jak wymyje okienka to pada...nie sprawdza sie proroctwo mojego mężula... ;-);-);-)
pozdrowionka i zmykam bo mam koope roboty i papirkowej i w domu jeszcze odkrzanie i mycie podłóg... w weekend nas nie ma bo wyjeżdżamy...mały wypadzik na zawody z moimi chopeckami ... będziemy pływać łodeczką z prędkością ok
70 km/h...oczywiscie łodeczka zdalnie sterowana...trzymajcie kciuki bo jedziemy daleko ..bo aż na mazury...a Tomi się napalił...
wsiego dobrego i zmykam...
papapaa

Dziewczyny Ratujcie mnie i pożyczcie mi łóżeczko turystyczne na 2 tygodnie
icon_smile.gif
PLISSSSS!

Karlam - mój Kamilek też tak szybko wstawał w łóżeczku Od szóstego miesiąca już raczkuje :-):-D

Sandros - nie przemęczaj sie tylko odpoczywaj ;-)

Trysia - to dzisiaj pewnie ci zachlapało okna :shocked2: Ja tak samo jak myję to tego samego dnia pada albo nastepnego :wściekła/y:

Czarnulka - uważaj...uważaj żeby dziewczyny nie wykrakały :tak::-D

A gdzie na wakacje pojechała Karolinna:confused::confused::confused:

Ale fajnie, że jutro już piątek:-):-D:-):-D:-):-D

reklama
Do góry