reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Och, co za zlosliwe babska :-confused2::unibrow:
Człowiek sie nawet nie moze pomylic
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ja Ci dam hahaha...
Ale ciotka tygrysica z ciebie Juz uciekam Tylko z brzuszkiem będzie mi troszke cięzko hahahahaha
Moje gg 7956765
makitoza
Fanka BB :)
Hi Hi Czarnulko gratuluję :-):-):-):-)
Jestem padnięta a klara świeci.
Jutro na 8 do pracy po drodze młodą do przedszkola a będę bez auta, oj trzeba bedzie wcześniej wstać.
Idę wieszać pranie
I kawy muszę się napić bo chyba padnę
Spać spać i spać
Węże wełniane rozrabiają.
Jestem padnięta a klara świeci.
Jutro na 8 do pracy po drodze młodą do przedszkola a będę bez auta, oj trzeba bedzie wcześniej wstać.
Idę wieszać pranie
I kawy muszę się napić bo chyba padnę
Spać spać i spać
Węże wełniane rozrabiają.
Mokkatko w imieniu Oliwki dziekuje za pamiec i zyczonka :-)
Czarnulko a nie sa to czasem bliznieta ze tak CI juz ciezko od samego poczatku ciazy;-)
Martaglo dobrze ze mi przypomnialas-mam wyprane ciuchy w automacie od rana, pora to rozwiesic
Czarnulko a nie sa to czasem bliznieta ze tak CI juz ciezko od samego poczatku ciazy;-)
Martaglo dobrze ze mi przypomnialas-mam wyprane ciuchy w automacie od rana, pora to rozwiesic
Jak to będą chłopcy to proponuje imiona Lech i Jarosław..to teraz takie modne....;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
HEj baby wy mi tu przestańcie krakać bo z żartów ładne jaja wyjdą A tym bardziej że teraz musiała przestać brać tabletki Anty
reklama
HEj baby wy mi tu przestańcie krakać bo z żartów ładne jaja wyjdą A tym bardziej że teraz musiała przestać brać tabletki Anty
Najlepsza metoda anty to WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ buhahaha
Podziel się: