reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Och, co za zlosliwe babska :dry::angry::szok::wściekła/y::-:)confused2::evil::realmad::unibrow::-D:-D:-D
Człowiek sie nawet nie moze pomylic :confused: :cool2:

Oliwka wlasnie wypila cala butle mleczka i zaraz mykamy znow na nocniczek :cool: Moze sie tam cos wyprodukuje :-p:-D

reklama
Luczynko - buziaczki dla Oliwki z okazji ukończenia 9 miesięcy !!!!!!!!!!:tak::-):tak::-)

Zaraz idę do dentystki na drugą wizytę, a potem na zebranie w sprawie kolonii Darii. :sorry2:

Hi Hi Czarnulko gratuluję :-):-):-):-)

Jestem padnięta a klara świeci.
Jutro na 8 do pracy po drodze młodą do przedszkola a będę bez auta, oj trzeba bedzie wcześniej wstać.
Idę wieszać pranie :no::no::no:
I kawy muszę się napić bo chyba padnę:baffled::baffled:

Spać spać i spać

Węże wełniane rozrabiają.​

Mokkatko w imieniu Oliwki dziekuje za pamiec i zyczonka :tak::-)

Czarnulko a nie sa to czasem bliznieta ze tak CI juz ciezko od samego poczatku ciazy:-p:-D:-D:laugh2::laugh2::cool2::-D:-D;-)

Martaglo dobrze ze mi przypomnialas-mam wyprane ciuchy w automacie od rana:szok:, pora to rozwiesic:tak:

reklama
Do góry