reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ołłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeeee... udalo mi się zalogować szczęśliwie i jestem po rozlicznych problemach..jeszcze chwilke temu byłam gościem z brakiem możliwości zalogowania
...ale nikogo tutaj nie ma...to nic może jutro ktoś poczyta:-D:-D:-D:-p

Monysia...co racja to racja...nie możesz się denerwować ale również nie bagatelizuj bólu w dole brzuszka...najlepiej wybierz się na kontrol do lekarza przed wyjazdem i on CI powie co jest grane i czy możesz jechac czy nie!!! tylko nie stresuj się na zapas!!!!!!

oliwka wiem cos o tym upały są męczące ja uwielbialam siedziec w Tym Cudownym Casie z nogami w misce z zimną wodą:-):-):-) reeeeewelkaaaa!!! polecam tylko nie za długo żeby nie przeziębić nereczek!!:tak::tak::tak:

anian no sorki że tak na Was wczoraj naskoczyłam ale miałam wrażenie że jakos nas tak mało...może ja miałam ochotę na intensywną dyskusję!!!;-);-)

mokkatko superanckie fottoski!!! extra z Ciebie Mamuśka!! laska nieobadana!!!! nooo normalnie szok!!!!:szok::szok::szok::tak::tak::tak::-):-):-)

czarnulka, sadzaj sadzaj...im wczesniej tym lepiej...my przeszło rok temu podarowalismy sobie wydatki na pieluszki i obecnie zaczynamy wspinaczke na nocniczek dla dużych chłopców tzn taką nakladke na ubikację...jeszcze musimy dokupic taki stopień żeby Dziabągowi było łatwiej dostać się na ten "nocnik" ;-)...
im wcześniej tym lepiej, widzę po koleżankach ktore mają smyki pampersowe powyżej drugiego roku to im trudno przestawić na nocnik...ale to chłopcy a chłopcy ponoc tak mają...trudniej ich oduczyć od dawania czadu w gacie;-);-);-)
no mój jest wyjątkiem ale my siadalismy od czasu kiedy juz pewnie siedział :-):-)
jejuuu ale się rozpisałammmmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::szok::-D:-D:-D sorki joosh zmykam do wyrka i see U tomorrow...papappaapaa

reklama
ZłOTO!!

Anian
no wlasnie w tym problem ze on juz nawet po cycku nie zasypia, zdarzy mu sie to mzoe raz na 2 tygodnie ;-( za to zasypia pozniej kolo 7 rano ale to tylko na 20 minut :-(

hej dziewczyny ;-)złotttttto:-)
Zaraz lece do sklepu póki nie ma takiego skwaru na dworku ,lepiej mi odpisywać na pare postów niż przerabiać kilka stron:tak:
czarnulka gratki za osiagniecia nocnikowe dla Wikuni:-):happy:
luszczynka nic na siłe ja miałam z moją Oliwia tak, sama sie nauczyła z dnia na dzień :happy: I w nocy wstanie jak chce ale zadko sie zdaża przeważnie do rana wytrzymie :-)
a co do imienia to będzie Sara i termin na 24 lipca ale mąz ma urlop od 9 i do lekarza też ide 9 tak ze może uda sie wcześniej urodzić :tak::-) gratuluję zdanego egzaminu:happy:
monysia ja teraz mam że jak pochodze to małą czuje dosłownie miedzy nogami ,brzuch robi sie twardy jak skała :tak:

Kurde mam wyrzuty sumienia bo zawsze z Oliwką siedziałam na dworze a teraz mało co wyjde mi sie nie chce ciezko mi ,nogi mnie bolą krzyż nawala i zawsze ją sprzedam to babci albo cioci i mi jej strasznie zal .Ale juz zapowiedziałam jak urodze to bedziemy dzień w dzień chodzić i se odbijemy .Ale to sie strasznie ciągnie:wściekła/y:

No to brązik!!!!!!!!!!:cool2: ( a jednak nie.....:-(;-))

Czarnulka- brawa dla Wikusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulujemy sukcesów nocniczkowych!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

ZłOTO!!

Anian no wlasnie w tym problem ze on juz nawet po cycku nie zasypia,

mam tak samo... i wierci się i kręci....ze spania nici...:-:)-:)-(a człowiek za każdym razem naiwnie wierzy, że może jednak zaśnie...:no:

Oliwka- trzymaj się, wiem jak końcówka może dać w kość...a już w upały to sobie nie wyobrażam....ja rodziłam w maju i marcu a miałam dość...:dry:

Luczynka i Trysia- bardzo dziękuję za komplementy pod moim adresem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,
to bardzo, baaaardzo miłe....:-) Szkoda, że posiadam w domu wagę, bo ta jet bezlitosna...:-(
(3 kg na plusie po greckim obżarstwie:szok::wściekła/y::baffled::dry::no:)

Luczynko- zawsze mnie szokowało podejście egzaminatorów do ludzi:szok::shocked2::szok::shocked2:. W końcu mieliby świecić przykładem, prawda? Każą wkuwać szczytne teorie o "podmiotowym podejściu" i "pozostawianu porblemów za progiem domu", a sami....szkoda gadać. Ja też kilku takich przerobiłam.....:dry::dry::dry:
Gratuluję zdania egzaminu!!!! (to się w końcu liczy najbardziej- że zdany:-))

Martynka ostatnio coś zmierzła, ślini się na potęgę, kupki częstsze...czyżby zęby????????? :confused::confused::confused::confused:

Witam!

Ciesze sie ze nasz watek troche ozyl i nie jestem tu juz sama z Mokkatka :-pMoze nasze straszenie pomoglo:confused::cool2::-D

Trysiu ciesze sie ze mozesz juz sie zalogowac, pewnie to byly jakies czasowe problemy na serwerze, ale wazne ze juz jest ok;-)

Czarnulko sliczne imie :-) bardzo mi sie podoba:tak:skoro tak chcesz to zycze IC tego wczesniejszego porodu ale sama wiesz jak to jest :tak:akurat wtedy gdy Ty tego chcesz to dzidzia przyjdzie zapewne pozniej:dry:a koncowka jest najgorsza, ciagnie sie zawsze okropnie:no:

Mokkatko pewnie to zanki u Martynki :tak:Oliwia ma juz 5 zabkow i teraz od kilku ndi nie moze jej wyjsc gorna prawa dwojka i jest w domu koszmar:no::-(ja juz nie moge:-(

Dawno nie zagladala do nas MamaBoo i mmm :confused: o Basce juz nie wspomne:dry::-p

WITAJCIE BABECZKI :-D

Czarnulko sliczne imie :-) bardzo mi sie podoba:tak:skoro tak chcesz to zycze IC tego wczesniejszego porodu ale sama wiesz jak to jest :tak:akurat wtedy gdy Ty tego chcesz to dzidzia przyjdzie zapewne pozniej:dry:a koncowka jest najgorsza, ciagnie sie zawsze okropnie:no:

Kurcze,nie widziałam że jestem w ciąży :szok: :-D:-D:-D a może o czymś nie wiem :baffled::-D:-D:-D

Dziekujemy ślicZnie za wszystkie gratki nocniczkowe :-) Wczoraj WIkusia zrobiła również sama pierwszą kupke :-) Cieszę się bardzo że tak szybciutko załapała :-) Zapewne będą jeszcze wpadki nie jedne,ale i tak wielki krok do przodu zrobiła :-)

Mokkate moim zdaniem to ząbki idą :-)

trysia no ja też chcę kupić nakładke na sedes i stopień,ale troszke puźniej :-) Narazie jestem szczęśliwa że nocniczka tak szybciutko się nauczyła :tak: No i chyba masz racje że chłopcom to ciężej przychodzi bo słyszałam od koleżanek że one to dwa miesiące uczyły :shocked2:

Monysia i dobrze powiedziałaś teściowej ;-) moja ma podobny gust hehe ale jak zobaczyła ze nie nosze rzeczy od niej to zaczeła kupować na imieninki normalne ,,dla mnie'' ;-)

oliwka wieze ze masz wyzuty sumienia,bo miałam to samo jak z Wiki nie dawałam juz rady wyjść na koniec ciąży :baffled: Ale odwdzieczyliśmy sie pojechaniem na Mazury prawie na miesiąć i tam szalała na dworku od rana do wieczora :-D;-)

reklama
Do góry