reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ołłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeeee... udalo mi się zalogować szczęśliwie i jestem po rozlicznych problemach..jeszcze chwilke temu byłam gościem z brakiem możliwości zalogowania
...ale nikogo tutaj nie ma...to nic może jutro ktoś poczyta:-D:-D:-D:-p

Monysia...co racja to racja...nie możesz się denerwować ale również nie bagatelizuj bólu w dole brzuszka...najlepiej wybierz się na kontrol do lekarza przed wyjazdem i on CI powie co jest grane i czy możesz jechac czy nie!!! tylko nie stresuj się na zapas!!!!!!

oliwka wiem cos o tym upały są męczące ja uwielbialam siedziec w Tym Cudownym Casie z nogami w misce z zimną wodą:-):-):-) reeeeewelkaaaa!!! polecam tylko nie za długo żeby nie przeziębić nereczek!!:tak::tak::tak:

anian no sorki że tak na Was wczoraj naskoczyłam ale miałam wrażenie że jakos nas tak mało...może ja miałam ochotę na intensywną dyskusję!!!;-);-)

mokkatko superanckie fottoski!!! extra z Ciebie Mamuśka!! laska nieobadana!!!! nooo normalnie szok!!!!:szok::szok::szok::tak::tak::tak::-):-):-)

czarnulka, sadzaj sadzaj...im wczesniej tym lepiej...my przeszło rok temu podarowalismy sobie wydatki na pieluszki i obecnie zaczynamy wspinaczke na nocniczek dla dużych chłopców tzn taką nakladke na ubikację...jeszcze musimy dokupic taki stopień żeby Dziabągowi było łatwiej dostać się na ten "nocnik" ;-)...
im wcześniej tym lepiej, widzę po koleżankach ktore mają smyki pampersowe powyżej drugiego roku to im trudno przestawić na nocnik...ale to chłopcy a chłopcy ponoc tak mają...trudniej ich oduczyć od dawania czadu w gacie;-);-);-)
no mój jest wyjątkiem ale my siadalismy od czasu kiedy juz pewnie siedział :-):-)
jejuuu ale się rozpisałammmmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::szok::-D:-D:-D sorki joosh zmykam do wyrka i see U tomorrow...papappaapaa

reklama
ZłOTO!!

Anian
no wlasnie w tym problem ze on juz nawet po cycku nie zasypia, zdarzy mu sie to mzoe raz na 2 tygodnie ;-( za to zasypia pozniej kolo 7 rano ale to tylko na 20 minut :-(

hej dziewczyny ;-)złotttttto:-)
Zaraz lece do sklepu póki nie ma takiego skwaru na dworku ,lepiej mi odpisywać na pare postów niż przerabiać kilka stron:tak:
czarnulka gratki za osiagniecia nocnikowe dla Wikuni:-):happy:
luszczynka nic na siłe ja miałam z moją Oliwia tak, sama sie nauczyła z dnia na dzień :happy: I w nocy wstanie jak chce ale zadko sie zdaża przeważnie do rana wytrzymie :-)
a co do imienia to będzie Sara i termin na 24 lipca ale mąz ma urlop od 9 i do lekarza też ide 9 tak ze może uda sie wcześniej urodzić :tak::-) gratuluję zdanego egzaminu:happy:
monysia ja teraz mam że jak pochodze to małą czuje dosłownie miedzy nogami ,brzuch robi sie twardy jak skała :tak:

Kurde mam wyrzuty sumienia bo zawsze z Oliwką siedziałam na dworze a teraz mało co wyjde mi sie nie chce ciezko mi ,nogi mnie bolą krzyż nawala i zawsze ją sprzedam to babci albo cioci i mi jej strasznie zal .Ale juz zapowiedziałam jak urodze to bedziemy dzień w dzień chodzić i se odbijemy .Ale to sie strasznie ciągnie:wściekła/y:

No to brązik!!!!!!!!!!:cool2: ( a jednak nie.....:-(;-))

Czarnulka- brawa dla Wikusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulujemy sukcesów nocniczkowych!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

ZłOTO!!

Anian no wlasnie w tym problem ze on juz nawet po cycku nie zasypia,

mam tak samo... i wierci się i kręci....ze spania nici...:-:)-:)-(a człowiek za każdym razem naiwnie wierzy, że może jednak zaśnie...:no:

Oliwka- trzymaj się, wiem jak końcówka może dać w kość...a już w upały to sobie nie wyobrażam....ja rodziłam w maju i marcu a miałam dość...:dry:

Luczynka i Trysia- bardzo dziękuję za komplementy pod moim adresem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,
to bardzo, baaaardzo miłe....:-) Szkoda, że posiadam w domu wagę, bo ta jet bezlitosna...:-(
(3 kg na plusie po greckim obżarstwie:szok::wściekła/y::baffled::dry::no:)

Luczynko- zawsze mnie szokowało podejście egzaminatorów do ludzi:szok::shocked2::szok::shocked2:. W końcu mieliby świecić przykładem, prawda? Każą wkuwać szczytne teorie o "podmiotowym podejściu" i "pozostawianu porblemów za progiem domu", a sami....szkoda gadać. Ja też kilku takich przerobiłam.....:dry::dry::dry:
Gratuluję zdania egzaminu!!!! (to się w końcu liczy najbardziej- że zdany:-))

Martynka ostatnio coś zmierzła, ślini się na potęgę, kupki częstsze...czyżby zęby????????? :confused::confused::confused::confused:

Witam!

Ciesze sie ze nasz watek troche ozyl i nie jestem tu juz sama z Mokkatka :-pMoze nasze straszenie pomoglo:confused::cool2::-D

Trysiu ciesze sie ze mozesz juz sie zalogowac, pewnie to byly jakies czasowe problemy na serwerze, ale wazne ze juz jest ok;-)

Czarnulko sliczne imie :-) bardzo mi sie podoba:tak:skoro tak chcesz to zycze IC tego wczesniejszego porodu ale sama wiesz jak to jest :tak:akurat wtedy gdy Ty tego chcesz to dzidzia przyjdzie zapewne pozniej:dry:a koncowka jest najgorsza, ciagnie sie zawsze okropnie:no:

Mokkatko pewnie to zanki u Martynki :tak:Oliwia ma juz 5 zabkow i teraz od kilku ndi nie moze jej wyjsc gorna prawa dwojka i jest w domu koszmar:no::-(ja juz nie moge:-(

Dawno nie zagladala do nas MamaBoo i mmm :confused: o Basce juz nie wspomne:dry::-p

WITAJCIE BABECZKI :-D

Czarnulko sliczne imie :-) bardzo mi sie podoba:tak:skoro tak chcesz to zycze IC tego wczesniejszego porodu ale sama wiesz jak to jest :tak:akurat wtedy gdy Ty tego chcesz to dzidzia przyjdzie zapewne pozniej:dry:a koncowka jest najgorsza, ciagnie sie zawsze okropnie:no:

Kurcze,nie widziałam że jestem w ciąży :szok: :-D:-D:-D a może o czymś nie wiem :baffled::-D:-D:-D

Dziekujemy ślicZnie za wszystkie gratki nocniczkowe :-) Wczoraj WIkusia zrobiła również sama pierwszą kupke :-) Cieszę się bardzo że tak szybciutko załapała :-) Zapewne będą jeszcze wpadki nie jedne,ale i tak wielki krok do przodu zrobiła :-)

Mokkate moim zdaniem to ząbki idą :-)

trysia no ja też chcę kupić nakładke na sedes i stopień,ale troszke puźniej :-) Narazie jestem szczęśliwa że nocniczka tak szybciutko się nauczyła :tak: No i chyba masz racje że chłopcom to ciężej przychodzi bo słyszałam od koleżanek że one to dwa miesiące uczyły :shocked2:

Monysia i dobrze powiedziałaś teściowej ;-) moja ma podobny gust hehe ale jak zobaczyła ze nie nosze rzeczy od niej to zaczeła kupować na imieninki normalne ,,dla mnie'' ;-)

oliwka wieze ze masz wyzuty sumienia,bo miałam to samo jak z Wiki nie dawałam juz rady wyjść na koniec ciąży :baffled: Ale odwdzieczyliśmy sie pojechaniem na Mazury prawie na miesiąć i tam szalała na dworku od rana do wieczora :-D;-)

reklama
Do góry