reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :-)

WSZYSTKIE FOTKI OGLĄDNIĘTE! SĄ BOSKIE!

Ja wpadłam się tylko pchwalić że od 5 dni oduczamy Wikusie pampersa w dzień i w nocy odrazu :-) No i mamy juz sukcesy nocniczkowe :-) Woła siusiu i siada na nocniczek,a w nocy zdażyło sie tylko 1 raz a tak też jest Ok.Jedynie co,to mamy trudności z kupką,ale i tego pewnie z czasem się nauczy.
Ale mówię wam jak baaardzo się cieszę że tak szybciutko załapała :-)

reklama
Witajcie Kobitki !!!
Dopiero weszłam do domciu, od rana na nogach, tyram jak głupia :baffled::crazy::zawstydzona/y: mam dość, nie mam siły nawet poczytać co u Was, zrobie to później :tak: a teraz się zdrzemne chociaż godzinkę bo potrzebuje tego bardzo :tak:

hej
Zaś troche opusciłam wątek poprawie sie obiecuje ;-):-) Nie dam rady nadrobić :no:
izka witaj ,super że u was wszystko wporządku
mokate super zdięcia:tak:

Upały mnie dobiją :wściekła/y: ta koncówka to sie ciagnie :szok:

ja już mam dość tej awarii samochodu. wypłucze nas z kasiorki do zera jak tak dalej pójdzie. już są utopione ponad dwie moje wypłaty.

Mokatka - super zdjątka. my też sie wybieramyw pagórki, ale najpierw chcemy nabyć nosidło dla Titka.

No pospałam trochę :-D:tak::-D

Teściowa zabrała mnie dziś do sklepu bo chciała mi kupić sukienkę :tak::szok::-p no ale ona by mnie widziała chyba tylko w takiej dla zakonnicy :baffled: bo wybierała straszne :sorry2:
powiedziałam jej że nie bede chodziła w rzeczach które jej się podobają bo będe źle się czuła i jeśli mi nie pozwoli wybrać czegoś samej to nic nie wezme. W końcu wybrałam, teściowa mówi że może być ale wiem że nie mówiła tego serio, mam to gdzieś, nie ona będzie w tym chodziła. Wiem też jej się nie podoba jak się ubieram bo kiedyś trzeba było przecież wszystko zakrywać najlepiej po kostki. Ja się tak nie ubieram ( chwała Bogu) :happy2: i jej to nie pasi :no:

Zaraz będe zmykać robić kolacyjkę dla mojego R bo niedługo wróci z pracy.
Jeszcze coś Wam powiem i poskarże się :sorry2:
Moja dzidzia od jakiegoś czasu strasznie się pcha w dół brzucha, czasem mam wrażenie że zaraz wyskoczy i takie głupie uczucie wtedy jest :eek: Nastraszyli mnie trochę że to symptom zbliżającego się porodu, że czasem przy tym pojawia się rozwarcie i że mam bardzo uważać na siebie. Mama mnie opieprzyła ostatnio że za dużo chodzę :baffled:
Do tego mojej teściowej śniło się dziś malutkie chore dziecko a mojemu R że jakieś chłopy mi robią krzywdę na jego oczach a on nie może mi pomóc :crazy:
Po tym wszystkim trochę boję się tego wyjazdu na wesele bo daleko ale przecież nie mogę się zamknąć w klatce :zawstydzona/y:
Co o tym wszystkim sądzicie ???

Zaglądam wieczorkiem niedaawno kupiliśmy kask Sandros tam gdzie podałam stronkę w Gliwicach FUTURA CANDY ale w naszym rowerowym też je widziałam.
Teraz kolej na rower bo ten który mamy jest bardzo wywrotny i dosyć cięzki.
Mebelki w planach jak zrobimy pokój to wkleję fotki ale to dopiero w lipcu -sierpniu.
A czeka nas dużo pracy.
W sobotę może się wybierzemy w góry oj fajnie by było zobaczymy czy się uda.
Dbranocki.

No i jestem :-) Wreszcie po examinie :tak:Powiem Wam ze jeszcze NIGDY sie tak nie zdenerwowalam jak dzisiaj az po examinie poryczalam sie w samochodzie bo mi nerwy puscily:-:)zawstydzona/y:Facet u ktorego zdawalam to jakis istny wariat, normalnie wyrzucil pol grupy za drzwi i kazal sie douczyc a mowil to takim tonem ze :szok:ja sie tak nie odzywam nawet do psa:no: W koncu dal mi cyt.:"bardzo naciagane 3, moze byc?!" A ja oczywiscie wykrzyczlaam "PEWNIE ZE MOZE!" :-D JEszcze tylko jeden examin 30 czerwca ale u milej babki wiec nie ma takiego stresu;-)

Monysiu nie zamartwiaj sie tak bo to jest jeszcze gorsze dla dzidziusia:tak:moja Oliwia tez mi tak uciskala na dol i nic takiego nikt mi nie mowil, poporstu ukladala sie w pozycji wyjsciowej ;-)a przy porodzie i tak nie chciala wyjsc i ehhh... dluga historia :-p
A co do tesciowej to olej ja sikiem prostym:-D

Kasiu wiem cos o samochodach... my w zeslzym roku zatoplismy fortune w nasze cinquecento a teraz odpukac chodzi bez problemu, gorzej z Fordem ktorego odarlam w zeszlym tygodniu :sick:

Oliwka oj Ty bidulko, ja w zeszlym roku w te upaly meczylam sie az do wrzesnia:-(jak sobie przypomne to srasznie mi CIebie zla...nawet myslalam o TObie ostatnio, zastanawialam sie jak znosisz ta pogode. A na kiedy masz termin?? No i jakie imie wybraliscie?? bo ja jak zwykle nic nie wiem :eek:

Czarnulko GRATKI dla Wikusi za postepy nocniczkowe :-)Moja Oliwka debiut na nocniku ma juz za soba :tak:no i zrobila juz 2 kupki :-)a na nocniczku uwielbia siedziec;-)MAm do CIebie prosbe-podaj mi sowj numer GG, moze kiedys sie przyda:-pwogole dajcie mi wszystkie swoje numerki ;-):-Dbo mam tylko od Justyny, Baski i Kaski :nerd:

Mokkatko super fotki, musze przyznac z zazdroscia za fiu fiu niezla z CIebie lasencja :-p:tak:;-):-D:rofl2: normalnie mozna sie pomylic i wziac Cie za kolezanke Darii :cool2:

Witam wieczorkiem

Mokkate, coś tak zszokowana :no::rofl2:. Jutro jak tylko Martynka się obudzi to fru do kompa, włącz go i miejsce na podium murowane:-):tak:
Ja o tej 5:45 jak zrobiła raban i już stwierdziła, że nie będzie spać pomyślałam, że jeszcze tylko trochę sama, a za kwadrans Kasia i Martynka do nas dołączą:happy2:. Ale szczerze napiszę nic to nie dało....jestem niewyspana...byle do soboty....

Zdjęcia super.........
a śpiąca Martynka....dziwny widok (nie pamiętam kiedy Młoda usnęła w wózku:rofl2:)

pierwszy plan wakacyjny: WYSPAĆ SIĘ:sorry2:

luczynka jak przeczytałam, że Twoja Oliwka już na nocniku siada....hmmmmmmmmmm, jak to napisać....Patrycja jeszcze się nie dorobiła nocnika....:sorry2::baffled:
Ale jakoś w wakacje walczymy z pamperkami....myślę, że od lipca....na początek wakacji dam sobie spokój;-)

monysia grunt to "wiara" we wszystko co mówią inni....;-);-);-)

oliwka, trzymaj się dzielnie w te upały...już niedługo:-)

Karlam po przeczytaniu Twojego posta przypomniało mi się jak spałam z Młodą....jak się budziła o świcie (5, 6) to troszkę poszalała, a potem przyssyała się i spałyśmy obie do 9. I to było wyjście :-)

Dziś znowu tłumaczyłam Małej jak zasypiała, że mama chce się wyspaći oc by spała do 7....ciekawe jak będzie z wykonalnością mojej prośby:rofl2::happy2:
Pa

reklama
Anian moim zdaniem im wczesniej zaczniemy przywyczajac Oliwcie do nocnika tym lepiej :tak:I wczesniej pozbedziemy sie pieluszek:eek: Oby...:rofl2:Ale bron Boze nic na sile, ja Ja poporstu sadzam, daje Jej zabawki, siadam obok niej na podlodze i sie z nia bawie, i tak sobie siedzimy po 5, 10 a czasami nawet 20 minut :szok::-) w zaleznosci od tego czy Mala ma ochote a zawsze cos zrobi, kupke lub siku, no i zawsze to juz jeden pampers mniej :-p:rofl2:;-)

Do góry