reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mnie jakos brak motywacji by tu pisac ;-)

I to wszystko :confused::dry: Oj nieladnie :no: Moglabys chociaz napisac co tam u Was slychac skoro juz weszlas na BB:tak:

My juz zaliczylysmy z Oliwka spacerek, bo dopiero o tej porze dalo sie wyjsc na dwor i sie nie rozpuscic. Dzisiaj jest tak parno ze idzie zdechanac :-(A od 12 u nas co chwile grzmi ale deszczu jakos nie widac:wściekła/y:

reklama
mnie jakos brak motywacji by tu pisac ;-)

szkoda.....:-(
W ramch odwetu- koniec z głosowaniem na Piskorki ;-);-);-)

Kaśka- zupełnie mi wyleciało z głowy...bardzo przepraszam, postaram się wysłać jeszcze dziś....:zawstydzona/y:

Luczynko- jesteś wielka :-) Gdyby nie Ty, to tylko wiatr by tu powiewał. :tak:
Zdjęcia bardzo mi się podobają- szczególnie to ostatnie....:-):tak:

U nas też susza.... a przydałoby sie takie porządne urwanie chmury.....

Luczynko- jesteś wielka :-) Gdyby nie Ty, to tylko wiatr by tu powiewał. :tak:
Zdjęcia bardzo mi się podobają- szczególnie to ostatnie....:-):tak:

U nas też susza.... a przydałoby sie takie porządne urwanie chmury.....

Tylko nie wielka BŁAGAM :-D:-D:-D

Aby wygladalo ze pisze tu jeszcze wiecej to zmieniam czcionke na wieksza :-p:-D:laugh2::-D

A deszcz naprawde by sie przydal :-(Wtedy nie musialabym podlewac calego ogrodu, a zajmuje mi to dziennie srednio godzine wieczorem :-(NO ale coz.. jak chce sie miec kwiaty i swoje warzywka to nei ma innego wyjscia...

Mam jeszcze zwiekszyc czcionke...?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam wieczorkiem:)
luczynka jak patrze jak fajnie twoja dzidzia moze spedzac dzien w baseniku to az mi przykro...bo k nie duzy bo tylko 4 pietra , widoczek z balkonu na ogrod i plac zabaw ale to nie to samo co u siebie w PL:no:
nie ma to jak rano zapodfac sobie sniadanko u siebie w ogrodku albo zrobic ognicho w weekend - tu mozna sobie to wybic z glowy
ja dzis wyprasowalam kupe prania , co mi sie juz od tygodnia chyba nazbieralo , ale uporalam sie z tym w koncu:cool2:
posprzatalam troche no i tak dzien przelecial.. aaaaaaa no i bylam w miescie i kupilam sobie butki - zadowolone jestem strasznie bo byla przecena z 89 eur na 39:cool:
no a teraz bede zmyka bo jutro da pracy ,
pozdrawiam ,i zycze udanego weekendu:tak:

Karlam skoro tak Cie olalysmy to bardzo mi przykro :-(nie gniewaj sie na nas:-(ja naprawde nie wiem o jakiego posta chodzi ale obiecuje poprawe :tak:Dziewczyny pewnie tez;-)i owszem jestesmy zgrane ale co chwile dochodzi jakas nowa mamuska do naszego watku i nie wznam przypadku w ktorym nie zostalaby "przyjeta":-p;-):tak:ja tez kiedys bylam nowa:-ppotem dluugo nie pisalam na tym watku ale jestem tu znow i bardzo sie z tego ciesze :-) no i zasmiecam watke calymi dniami:-D
Ja o Tobie wlasciwie nic nie wiem :dry:napisz cos o sobie i wrzuc fotki swojego Skarbusia i sowje:tak:

Majkam Oliwka kapie sie w baseniku praktycznie codziennie bo jest taka ladna pogoda :tak:a w bloku to faktycznie przerabane :baffled: a nie chcecie wrocic do Polski :confused: Az tak sie Wam tam podoba:confused:

Witam,

Mam do Was ogromna prosbe - trzymajcie kciukasy - jutro od 9 mam egzamin.
Jak zdam, to bede miala duuuuzo czasu na forum :)

Pozdrawiam,

sandros Trzymamy Kciuki Za Egzamin.

kask Kupiliśmy Super Trzyma Się Z Regulacją.

mebli Nie Widzielismy Bo Nie Było

teraz Kabinę Prysznicową 90 Szukamy -kto Zna Jakieś Sklepy Z Ogromnym Wyborem Kabin Szklanych 90 O łębokich Brodzików Duży Wybór Bo Jestesmy Wybredni.

na śląsku Katowice, Gliwice, Chorzów, Zabrze

No I Terra Pomarańczowa Meble Mazurskie Gdzie To Można Zobaczyć ????? Hepl , Która Ma Mazurskie Blisko ????

zdjęcia Rowerowe Jutro

dobrej Nocki

teraz Kabinę Prysznicową 90 Szukamy -kto Zna Jakieś Sklepy Z Ogromnym Wyborem Kabin Szklanych 90 O łębokich Brodzików Duży Wybór Bo Jestesmy Wybredni.

No I Terra Pomarańczowa Meble Mazurskie Gdzie To Można Zobaczyć ????? Hepl , Która Ma Mazurskie Blisko ????

zdjęcia Rowerowe Jutro

dobrej Nocki

reklama

zdjęcia Rowerowe Jutro

dobrej Nocki

Do góry