reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
UWAGA!!!!!UWAGA!!!!UWAGA!!!!
Umieszam swoje szanowne siedzenie na najwyższym miejscu podium...:-)
zzzzzzzzzzzzzzzzzłoooooooooooooooooooootoooooooooooo!!!!!!

Martaglo- fajniaste zdjęcia. Gdzie rosną takie wielkie truskawki?:shocked2::blink:
Mniam..mniam..mniam....
Dziękuję za pozdrowienia, bo to chyba do mnie...:-p:blink:

Nie piszcie babeczki, nie piszcie, ja szampanik bardzo lubię......;-) :-)

reklama
czyzby srebro?
witam z ranka , dzis czeka mnie kupa prasowania , obowiazkowe sprzatanko , i odbior siostrzenicy z przedszkola na drugim koncu miasta - co oznacza 4 przesiadki:baffled:
zagladne potem papa
martaglo ale truskawa ,:-)

TRYSIA - A POST GDZIE???????

my mieliśmy wczoraj przerąbany dzień.
na szczęście chłopakom nic sie nie stało, a samochód się nie spalił. teraz czekamy na koszty naprawy, a wstępne oględziny nas przerażają.

zdjęcia prześlę przez weckend z imprezki. poproszę o zdjęcia dla mnie.

Mokatka - puść w wolnej chwili zdjęcia z parku plisssssssssssss

Witam!

Ja dopiero teraz bo przed godzinka maz dopeiro poszedl do pracki. Ugotowalam juz obiadek, a Oliwka spi. I teraz chwilka dla mnie na BB :-)

Mianuje sie tymczasowa zastepczynia Justy :-Di odbieram Ci dzis Trysiu brąz gdyz nie bylo posta :-p:-D

Justynko milego wypoczynku :-) TObie sie teraz nalzey Dziewczyno, zasluzylas po takiej harówie:tak:czekamy z niecierpliwoscia na Was powrot no i oczywiscie fotki ;-)

Czarnulko ladnie to tak podczytywac a samej nic nie napisac:no: zeby mi to bylo ostatni raz:wściekła/y::-p:cool2: wrzuc zanowu jakies fotki Twoich panienek. Bardzo lubie je ogladac:tak:

Martaglo swietne fotki, a truskawa :szok:

Karolina dzieki za komplemeciki pod adresem mojej Niuni :-) a balonik to swietna zabawka, my kupujemy taki Oliwi przy kazdej okazji-jakies festyny, odpusty itp

Kaska a co sie stalo:confused: jakis wypadek :confused: bo nei wiem za bardzo o co chodzi :dry:albo ja jakas nie kumata jestem:dry:

A to dzisiejsze fotki z dopoludniowej kapieli w baseniku :

ja tylko na sekundke bo nie mam czasu ale mam nowinke chyba niezbyt wesołą, bo zapowiady Dżemik planowo jest dopiero w następny weekned a nie w ten:tak: pozdro do zobaczenia lejter..
papapaa

Trysiu ja wiem ze dopeiro w przyszly weekend, a dokladnie 23 czerwca czyli w sobote :tak: Jezeli napisalam CI inaczej to przepraszam za wprowadzenie w blad. Ten koncert ma byc z okazji Swietojanskich Dni Lazisk.

Luczynka zdjęcia super zmykamy na zakupy napiszę coś wieczorkiem.
Może uda nam się kupić ten kask rowerowy i zobaczyć meble na żywo bo do tej pory widziałam je tylko w internecie

reklama
Do góry