reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
UWAGA!!!!!UWAGA!!!!UWAGA!!!!
Umieszam swoje szanowne siedzenie na najwyższym miejscu podium...:-)
zzzzzzzzzzzzzzzzzłoooooooooooooooooooootoooooooooooo!!!!!!

Martaglo- fajniaste zdjęcia. Gdzie rosną takie wielkie truskawki?:shocked2::blink:
Mniam..mniam..mniam....
Dziękuję za pozdrowienia, bo to chyba do mnie...:-p:blink:

Nie piszcie babeczki, nie piszcie, ja szampanik bardzo lubię......;-) :-)

reklama
czyzby srebro?
witam z ranka , dzis czeka mnie kupa prasowania , obowiazkowe sprzatanko , i odbior siostrzenicy z przedszkola na drugim koncu miasta - co oznacza 4 przesiadki:baffled:
zagladne potem papa
martaglo ale truskawa ,:-)

TRYSIA - A POST GDZIE???????

my mieliśmy wczoraj przerąbany dzień.
na szczęście chłopakom nic sie nie stało, a samochód się nie spalił. teraz czekamy na koszty naprawy, a wstępne oględziny nas przerażają.

zdjęcia prześlę przez weckend z imprezki. poproszę o zdjęcia dla mnie.

Mokatka - puść w wolnej chwili zdjęcia z parku plisssssssssssss

Witam!

Ja dopiero teraz bo przed godzinka maz dopeiro poszedl do pracki. Ugotowalam juz obiadek, a Oliwka spi. I teraz chwilka dla mnie na BB :-)

Mianuje sie tymczasowa zastepczynia Justy :-Di odbieram Ci dzis Trysiu brąz gdyz nie bylo posta :-p:-D

Justynko milego wypoczynku :-) TObie sie teraz nalzey Dziewczyno, zasluzylas po takiej harówie:tak:czekamy z niecierpliwoscia na Was powrot no i oczywiscie fotki ;-)

Czarnulko ladnie to tak podczytywac a samej nic nie napisac:no: zeby mi to bylo ostatni raz:wściekła/y::-p:cool2: wrzuc zanowu jakies fotki Twoich panienek. Bardzo lubie je ogladac:tak:

Martaglo swietne fotki, a truskawa :szok:

Karolina dzieki za komplemeciki pod adresem mojej Niuni :-) a balonik to swietna zabawka, my kupujemy taki Oliwi przy kazdej okazji-jakies festyny, odpusty itp

Kaska a co sie stalo:confused: jakis wypadek :confused: bo nei wiem za bardzo o co chodzi :dry:albo ja jakas nie kumata jestem:dry:

A to dzisiejsze fotki z dopoludniowej kapieli w baseniku :

ja tylko na sekundke bo nie mam czasu ale mam nowinke chyba niezbyt wesołą, bo zapowiady Dżemik planowo jest dopiero w następny weekned a nie w ten:tak: pozdro do zobaczenia lejter..
papapaa

Trysiu ja wiem ze dopeiro w przyszly weekend, a dokladnie 23 czerwca czyli w sobote :tak: Jezeli napisalam CI inaczej to przepraszam za wprowadzenie w blad. Ten koncert ma byc z okazji Swietojanskich Dni Lazisk.

Luczynka zdjęcia super zmykamy na zakupy napiszę coś wieczorkiem.
Może uda nam się kupić ten kask rowerowy i zobaczyć meble na żywo bo do tej pory widziałam je tylko w internecie

reklama
Do góry