reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello!

Mokkate przykro mi ale chocby BRĄZ musze Ci odebrac ;-):-)

Nie ma sprawy- jutro to sobie odbiję... :laugh2:...

Trysia- a z tymi medalami, to taka nasza zabawa.:-D:laugh2::-D:laugh2:
Na podium też zwykle bywała Karolinna...i to dość wysoko....:blink:

Ale tu "ruch" :shocked2::shocked2::shocked2: Oj...coś Was dawno Justyną nie straszyłam.....;-):blink::tak:
Meldować się babeczki..... Ostatnia stawia szampana ;-):shocked2:....dla wszystkich:tak:

reklama
Mokkate nad jutrem to sie jeszcze zastanowie :-D

A co do Justyny to faktycznie troche nas olewa ostatnio i przez to ze jej tu nie ma to nie ma tez kto straszyc dziewczyn :-p

O właśnie....to wszystko wina Justy:tak::-p:sorry2:... Nie boja się dziewczyny, nie boją..... i nic nie piszą....;-):sorry2:

Mokkatko chyba my zaczniemy tu rzadzic i musimy cos wymyslec jako postrach dla laseczek :tak::-D

Czarnulko a Ty gdzie sie dzisiaj podziewasz Kochana :confused:

.Hejka.

.My dziś rano byłyśmy z Lenką w Auchan w Mikołowie i kupiłam dla Małej taki super malutki basenik,taki właśnie rozmiarowo na Lenkę,jak siądzie to weźmie parę zabawek i będzie basenik pełny:-). Muszę tylko popatrzeć za strojem kąpielowym ,dla Lenci oczywiście:tak:.

.mokkate i luczynka wy tu lepiej przestańcie straszyć dziewczyny bo nikt nie przyjdzie:-p.

.mokkate aleś się rozsiadła na podium:shocked2::-D;-).Trzymam kciuki za bezbolesne rozwiercenie zęba,no ale ty chyba i tak bierzesz znieczulenie więc trzymam kciuki żeby wbicie igły zbytnio nie bolało;-).

.luczynka fajna ta twoja kruszynka na fotkach:blink:,a mojej Lence też muszę kupić balonik z helem:blink:.

.trysia no Maciunio przystojniak:cool2:.No ale jak się ma taką ładną mamuśkę:cool2:.

.anian Pati ekstra :cool2: i ty też się prezentujesz fajniasto,ładnie opalona...no no :cool2:.Fajna fotka na stadionie:laugh2:.

.Pozdrawiam dziewczyny.

.

hej :-)

Luczynko jestem cały czas hahaha tylko pdczytuje was co tu skrobiecie ;-) Ja jakośnie mam natchnienie na pisanko :dry:
A Justyś nas nie olewa tylko walczy ze zleceniami z pracy by zdążyć wszystko zrobić przed wyjazdem na wakacje ;-)

Mokkate właśnie pewnie siadasz na fotel u dentysty :baffled: TRzymam mocno kciukaski bys nic nie poczuła :cool2::-p:tak:

Karolinko ja właśnie też zamierzam kupić taki maleńki dla Emilki basenik :-) a stroje juz mam ;-) Tylko dla siebie musze cos kupić ;-) bo inaczej na plaże nie wyjde jak pojedziemy nad morze :-D

Trysia kowboj super na fotkach :-D:tak:

anian super ślicznotka z twojej córci :tak: A wasze zdjęcie z buziaczkiem jest słodkie :tak::-)

Justyś jak egzamin?????? Dałaś rade z pracą??????? Jak przygotowania do wyjazdu??????

Kochane żegnam się z Wami za chwilę jedziemy musiałam tu kuknac i powiedzieć papapapa :-)

nie mam pojęcia co u Was bo TAK zapieprz miałam w zakładzie że szok a juz po powrocie mam masę do zrobienia nie mówiąć o tym ile sie uzbiera przez naszą nieobecność :sorry2:

Dzis w biegu sie pakowałam więc możecie sobie wyobrazić jaki stres czy wszysko jest !!

Ściskam Was mocno !! do poczytania !!!!

Justynko- odpoczynku i słoneczka życzę.....
Jakbyś o czymś zapomniała, to daj znać-podeślemy:-)

Karolinna- a rozsiadła, rozsiadła...a jak się jutro nie pośpieszycie, to wszystkie miejsca pozajmuję :p

Dzieki Czarnulko za trzymanie kciuków, bo pomogło :-) . Chyba zaczynam wychodzić na prostą. Zęby nie są martwe (a takie też było podejrzenie), a problem tkwi w odsłoniętych szyjkach... Nie będę Was zanudzać szczegółami, napisze tylko że za około 3 tygodnie powinno byc ok. Ale co tydzień muszę odwiedzać dentystkę...

Idę robić pierwszą w życiu pizzę.... Obiecałam Darii...

reklama
adf01e4f89de3374.jpg

Oj ten łabądek zaraz mnie pogoni:szok::szok::szok:

01f1ec8279d797cf.jpg

Takie truskawki się zrywa:-):-):-):-)

aa1e833eb26bc087.jpg

Sama zrywałam:shocked2::shocked2::szok::szok:

Tak spędzilismy długi weekend jesteśmy zabiegani zestresowani.
Podczytuję was ale jakoś nie mam czsu pisać.
Tak ciągniemy do wakcji.
Potem będzie więcej czasu.
Jutro znowu do pracy.
Pozdrowienia dla mamusiek podtrzymujacych istnienie forum ślązaczek.

Do góry