reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
niech zyje nam.......a kto...MOKKATE:-)

Kasiu wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń, pociechy z dzieciaczków, dużo miłości i słodyczy tego wszystkiego rodzinka Filipka ci życzy

A my nadal szukamy noclegów......władysławowo lub kołobrzeg...pomiedzy tymi cos chyab wybierzemy
A za równe dwa miesiące bedziemy się już smażyć na plaży jeśli tylko słonko będzie:happy::happy::happy:

reklama
czesc dziewczynki!
nie zagladam co dzien bo kurcze ciagle cos jest do zrobienia zalatwienia etc., zreszta co wam bede gadac ,same wiecie najlepiej jak to jest dom, dziecko , praca
niewiem jak sobie radza mamuski ktore maja 2 lub 3 pociechy do ogarniecia- nic tylko podziwiac:tak:
czarnulka spoznione ale szczere zyczonka dla Wiki-100 lat100lat , super fotki ,tort z kubusiem bardzo orginalny:-)wyglada smakowicie:-)
ewcik jak tam z mieszkankiem? wszystko zalatwione po twojej mysli?
luczynka no tak to jest z tymi wydatkami , my tez stoimy przed zakupem samochodu , z tym ze ja wolalabym cos tanszego i miec jakas rezerwe , a mij maz sie uparl na auto na ktore maja isc nasze oszczednosci:wściekła/y: a propos mikolowa -to miejsce moich narodzinek;-),
mokkatko wszystkiego najlepszego!!!:-)

Dziękuję wszystkim za życzonka....a musze się pochwalić od mężusia dostałam bielizne , tylko nie pytajcie o fotki hihihihihi.
Kolor biały ale boska jednym słowem.......a ja @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Majkam....wiesz z tym mieszkaniem dużo gadania jest ale ...daliśmy sobie na razie spokój...wiesz troche przeraża mnie wizja kredytu bo nigdy nie zaciągalismy na tak dużą kwotę a za gotówke nie dam razy kupić bo tyle jeszcze nie mamy.
Rodzice moi załamani bo oni by sami zostali w 6 pokojach , czyli w calym domu.......
Zobaczymy jak to dalej bedzie, w koncu mamy po dwadziesica pare lat i wszystko przed nami

cimg2671mm8.jpg

to mój kowboj o 12 w południe!!!!
cimg2750kn3.jpg

witamy przedwiośnie...szukamy wiatru w polu...
cimg2755tc7.jpg

mamusiu zobacz jak pięknie świeci slonko!!
cimg2766nt9.jpg

a to jo z moim bacom i łowieckom:-):-):-)
cimg2824ia8.jpg

hihiiihiii
cimg2850et6.jpg

no i na tym kuniec na dziś dzien , noccc i w ogóle juz zasypiam... będę miała może jutro więcej bo część fotek ma mój mąż, bo te to tak z przed około 2,3 miechów, pozdrowionka i buziaczki!! obietnicy dotrzymałam!!:-):-):-)

złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A juz myślałam, że nie zdążę....:-D;-):-D;-)

Dzięki za życzenia Anianku, Ewciku i Majkam:-)

Anian- Martynka ma taki sam wózeczek dla lalek i już tez próbowała w nim siedzieć....:laugh2:
Zdjęcia supcio! A jaka kreacja małej i dużej damy, no..no...no....fiu..fiu:tak:
A strój kapielowy- rewelacja!!!!!:-)

Trysia- też mamy zdjęcie z tym góralem i owieczką Kaśką (bez skojarzeń, proszę...;-):laugh2:)
No a Maciek (Twój SYN:-p;-):-p) to chyba cała mama... tak mi się wydaje...
Ponieważ dłuuuuugo Cie nie było, to jeszcze kilka zdjęć musisz wkleić....:-p..no musisz....

Ewcik- więc nie będziecie mieszkać w Jastrzebiu? :confused:

Wczoraj próbowałam wejść na chat, ale mi sie nie udało...:-( Była któraś?

P.S. Trzymajcie dziś kciuki, bo na 16 idę do dentysty rozwiercić zęba. Mam nadzieję, że to zakończy moje dwumiesięczne męki.....

Hello!

Mokkate przykro mi ale chocby BRĄZ musze Ci odebrac ;-):-)

Trysiu fotki super :-) igdzies tam mi sie wydaje ze kojarze Twoja buzie z Łazisk ale nie jestem pewna:dry: moze na zywo byloby mi latwiej skojarzyc;-)

Anian no to mamy nadzieje ze jak zaczna sie wakacje to bedziesz tu czesciej do nas zagladac:dry::tak:zdjecie w stroju rewelka :-)widac ze masz juz Mała-Duza Plazowiczke:-D

Majkam ja tez sie urodzilam w Mikolowie ;-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trysiu zajmujemy miejsca na podium :-p;-) Kto pierwszy napisze posta ten ma złoto, drugi srebro a trzeci brąz :laugh2: A tu na Ślązaczkach jest o to nielza konkurencja zazwyczaj. Tylko teraz troche to przymarlo bo Slazaczki olewaja troszkum BB :-( Zazwyczaj zloto bylo Izki ktorej teraz nie ma i ciezko bylo sie wcisnac na pierwsze miejsce ;-):-D Jestesmy jak male dzieci ;-)

Do góry