reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate Kochana 100 Lat i jeszcze dłużej bądź z nami :-)
3051.gif

reklama
witojcie Kobitki!!
mam cichą nadzieję że nikogo dzis nie pominę komu chciałabym odpisać a jeżeli tak to sorrrkiiii;-) a u nas stara bida, niby nie pracuję ale jednak...pełno roboty mam z papierkami firmowymi i kadrowymi:-p, bo prowadzimy z mężulem firmę no i tak to juz jest że gdzie by nie spojrzec to non stop coś się nasuwa że trzeba zrobic..Luczynko nie wiem czy się znamy bo mieszkam w Łaziskach od niedawna a dokładnie od 5 lat z hakiem, ale może..mieszkam na osiedlu centrum 4/6:-) mam nadzieję że nikt nie wykorzysta tej informacji przeciwko mnie;-) a tak poza tym to przekazałaś mi całkiem miłą info że w Łaziskach w weekendzik mamy Dżemik na deserek!!!!:-):-):-):-):-):-)
Karolinko i Basiu especially 4 U wkleję parę fotek ale dopiero dziś wieczorkiem
Mokkatko Twoich pociech również buziolki ślemy z Łazisk!!! A Cieszyn ja również kocham bo chodziłam tam cztery lata do Kopera:happy: i kocham ryneczek , głęboką i cieszynską wenecję!! byłam tam niedawno z synkiem na spacerku
Sandros ja również się cieszę że udaje mi się do Was wpaść na chwileczkę i troszeczkę poklikać!!
No to czekam na termin spotkania w MIkołowie!!! ewentualne propozycje proszę ogłaszac na forum:-D
Buziaczki i miłego dzionka!!! Pozdrowionka dla wszystkich tych o ktorych zapomniałam i nie tylko:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

.Czyżbyśmy mieli nową forumowiczkę?:rofl2::-p:rofl2::-p.Witaj makataka :biggrin2::rofl::happy2:.

Karolcia Hahahaha ty to jesteś wredna bestia :-D Wystarczy sie pomylić a ty .....:happy2: Przynajmniej śmiechu troche :-D:-p;-) mam nadzieje że mokkate nie ma mi za złe tej pomyłki :happy2: :-p

Basia Wiki od naszych cioteczek forumowych dostała kase fiskalną ( którą sie ciągle bawi ;-)) puzzle teletubiesie,bluzeczke,czekoladki,piękne róże od małych kawalerów ;-) piękny bukiet kwiatuszków z lizaczkami :-) oraz jeszcze jeden piękny prezencik który ma jeszcze do odebrania - ale to wam pokaże dopiero puźniej ;-) A będzie boski! ;-)

A od rodzinki dostała ciuszki,kuchnie,lodówke,mikser,słonika który wypuszcza motylki z trąby i trzeba je łapać do siatki :-) i 2 namiociki iglo :-) i od prababci do skarbonki 50zł :-)

Troche tego jest :rofl2: i musze zrobić remanent w zabawkach i pozbyc sie tych co wogóle sie nie bawią bo mój mówi że musimy wynająć większe mieszkanie hehehe

MOKKATKO KOCHANA-ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO CO PIĘKNE, RADOSNE, PEŁNE MIŁOŚCI I UŚMIECHU. POCIACHY Z WSPANIAŁYCH CÓREK I CUDOWNEGO MĘŻA :cool2:POPROSTU NAJ.. NAJ... NAJ...:-)

Trysiu a to nei wiedzialas o koncercie Dżemu? :szok::-p Ja sie dowiedzialam od mojej siostry bo nie bywam juz w Łaziskach tak czesto jak kiedys. Ja sie na ten koncert szykuje juz od ponad tygodnia, nie moglabym przepuscic takiej okazji, ja poprostu KOCHAM! ten zespol, choc to juz nie to samo co z Ryskiem :-(Skoro mieszkasz na Centrum to moze znasz Ewe Sajur?:biggrin2:Albo... kurde nie pamietam juz tych ludzi stamtad, buu... tylu znajomych a nie pamietam kto jest z Centrum :szok: no zgrozo :sorry: wklej jakies fotki swoje i Maciusia, prosze! to pewnie CIe rozpoznam :rofl2:

Czarnulko no to WIki dostala swietne prezenty :tak:Cioteczki maja szczescie ze sie postaraly :-p:-D a ztymi zabawkami to CI wierze, Oliwka ma dopiero 9 miesiecy a nasz dom juz wyglada jak male przedszkole :szok::-D

Dziekuję dziewczyny za życzenia :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
i oczywiście za srebro Karolinny:blink:
Jest mi bardzo miło....

Wzruszenie odebrało mi głos..... nie wiem co napisać.....:rolleyes:..... .......
.............. :surprised: .................... :huh: ................. chyba zajrzę tu później......... .........:-)

Kasiu....
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

co to za posucha na naszym forum, aż mi głupioooo, po tak długiej mojej niebytności tutaj akurat nie ma nikogo a ja taka spragniona WAS jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)....
joosh włączać wentylatorki i siadać do kompków!!!! nooo!!!!
Aniun piękne życzenia...a tak poza tym masz piękne zdjęcie ze swoim maluszkiem w avatarze czy jak to się tam nazywa;-)..przepiękne...
no to zmykam i do zobaczona!!
papapaa

Nie no jestesm w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Co się dzieje:confused::confused::confused: już nie pamiętam kiedy było tu tak pusto:no:

A ja wpadłam tu na sekundę żeby się przypomnieć i uspraiwedliwić (justynko:cool:). Pół dnia w pracy, drugie pół na dworze...a wieczorkiem sprzątanie, gotowanie, itd oraz przygotowania do końca roku. Tak więc podczytuję, ale już sił i weny twórczej brak do odpisania.:nerd::ninja2:

spóźnione, ale szczere: STO LAT DLA WIKUSI:-):rolleyes2:
a teraz w formie przypom:rofl2:nienia:

na wakacje już mogę jechać:

zastosowanie wózka dla lalek:

tak się teraz tańczy:

buziaczek dla mamusi:

tato dp boju!!!:

pokonana przez psa:

Miłej nocki.
Pa

reklama
Do góry