Czarnulko to pozazdroscic tylko tesciowej z takim talentem a co do bywania na forum to uwierz mi ze staram sie jak tylko potrafie ale jestem nadala trakcie sesji egzaminacyjnej na studiach :-(jeszcze do 30 czerwca, buuu...:-(Kolejny examin mam 18 i to koszmarnya co do spotkanka to tez mam nadzieje ze w koncu sie spotkamy bardzo chcialabym CIe poznac ;-):-) mialam nadzieje ze wbije do CIebie na ta imprezke od WIkusi ale jak sama juz iwesz mialam w ten weekned zjazd na uczelni i w niedziele bylam do 16stej w Katowicach :-( zanim przyjechalam do domu, zjadlam obiad ogarnelam sie to byl wieczor... no i padalam na pyszczek wiec zsama rozumiesz. ALe jeszcze wszystko przed nami;-)
Trysiu ja przez 20lat mieszkalam w Łaziskach no i tam mieszka moja pierwsza wieeelka mlodziencza milosca w Mikolowie chodzilam do liceum (do Miarki) wiec spedzilam tam 4 cudowne kata mojego zycia. W ŁAziskach jestem w kazdy poniedzialek obowiazkowo i bardzo czesto w weekedy, jezdze do mojej mamy wiec mozliwe ze juz nie raz sie widzialysmy napisz mi cos wiecej o sobie, gdzie dokladnie mieszkasz, ile masz lat i jaks ie nazywasz bo moze sie nawet znamy
Trysiu ja przez 20lat mieszkalam w Łaziskach no i tam mieszka moja pierwsza wieeelka mlodziencza milosca w Mikolowie chodzilam do liceum (do Miarki) wiec spedzilam tam 4 cudowne kata mojego zycia. W ŁAziskach jestem w kazdy poniedzialek obowiazkowo i bardzo czesto w weekedy, jezdze do mojej mamy wiec mozliwe ze juz nie raz sie widzialysmy napisz mi cos wiecej o sobie, gdzie dokladnie mieszkasz, ile masz lat i jaks ie nazywasz bo moze sie nawet znamy