reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulko to pozazdroscic tylko tesciowej z takim talentem :-p:tak:a co do bywania na forum to uwierz mi ze staram sie jak tylko potrafie ale jestem nadala trakcie sesji egzaminacyjnej na studiach :-(jeszcze do 30 czerwca, buuu...:-(Kolejny examin mam 18 i to koszmarny:wściekła/y:a co do spotkanka to tez mam nadzieje ze w koncu sie spotkamy :tak:bardzo chcialabym CIe poznac ;-):-) mialam nadzieje ze wbije do CIebie na ta imprezke od WIkusi ale jak sama juz iwesz mialam w ten weekned zjazd na uczelni i w niedziele bylam do 16stej w Katowicach :-( zanim przyjechalam do domu, zjadlam obiad ogarnelam sie to byl wieczor... no i padalam na pyszczek wiec zsama rozumiesz. ALe jeszcze wszystko przed nami;-)

Trysiu ja przez 20lat mieszkalam w Łaziskach :-D no i tam mieszka moja pierwsza wieeelka mlodziencza milosc:tak:a w Mikolowie chodzilam do liceum (do Miarki) wiec spedzilam tam 4 cudowne kata mojego zycia. W ŁAziskach jestem w kazdy poniedzialek obowiazkowo i bardzo czesto w weekedy, jezdze do mojej mamy :tak:wiec mozliwe ze juz nie raz sie widzialysmy :-Dnapisz mi cos wiecej o sobie, gdzie dokladnie mieszkasz, ile masz lat i jaks ie nazywasz bo moze sie nawet znamy:-D

reklama
.Witanko.

.My dziś z Lenką zabrałyśmy się z kumpelą i jej córeczką do sklepu rano(biedronka):tak:,zahaczyłyśmy o park Kościuszki potem na kawusię,dziewczynki się bawiły a my plotkowałyśmy;-),poranek fajny:tak:.

.mokkate
ja to chyba nie muszę ci pisać że też tęskniłam:-p.Gratki złota:-D.

.czarnulka twoja teściowa ma talent:szok:,koniecznie pochwal ją ode mnie:happy2:.Wklej Wiki z tą nową kuchnią którą dostała od chrzestnego.

.luczynka u znajomych w górach też może być fajnie,nawet tylko na weekendy:happy2:.

.ewcik spóźnione ale szczere życzenia by wasza miłość przetrwała wiecznie,z okazji rocznicy
rocznica347lubuct5.gif
.

.trysia witaj znów:rofl2:,ja też mam nadzieję (tak jak czarnulka) że kiedyś się spotkamy na zjazdach ślązaczek:happy2:.Wklej fotkę Maćka.

.Miłego popołudnia wtorkowego.

.Czyżbyśmy mieli nową forumowiczkę?:rofl2::-p:rofl2::-p.Witaj makataka :biggrin2::rofl::happy2:.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D...ale fajne....przypomina mi alamakota

Trysia- no... sto lat Cię nie czytałam :-) !!!!!
Jeśli tak czesto jesteś w Mikołowie, to może następne spotkanko tam zrobimy? (Luczynka też się może na nie skusi, a co reszta mamuś:confused:??????)
Ja też mam sentyment do tego miasta, bo jego atmosfera przypomina mi Cieszyn...:happy2:
Buziaczki dla Twojego SYNA Trysiu...:-):-D:tak:

Luczynko- cieszę się, że zdjęcia się podobają :-). Wkleiłabym więcej ale moje lenistwo mi na to nie pozwala (chodzi o zmniejszanie :rofl2::crazy::zawstydzona/y:)

Karolinna- no to teraz rozumiem ciszę w eterze...:rofl2::tak::-):happy2::sorry2:

Mokkatko jesli spotkanko odbyloby sie w Mikolowie a ja nie bede wtedy miala przeszkody typu uczelnia to pojawie sie na nim na 100000...% :tak:no i jest tam jeden fajny prk, malutki ale przyjemny, a narynku mozna zawsze wypic kawke np w "Rajskim Ptaku" tym barfdziej ze latem maja ogrodek

Karolinko no mam nadzieje ze bedzie fajnie, prawdopodbnie pojedziemy juz w przyszly weekend ale tylko na cala niedziele bo w sobote bawimy sie w Łaziskach na koncercie DŻEMU z okazji Świetojanskich Dni Lazisk :tak::-)

Witam,

Trysia milo, ze znow zajzalas

Luczynka a co laczy Ciez Tychami jesli mozna wiedziec, ja jestem z Tychow. A w mikolowie faktycznie maja fajny park.

U nas Sonia szaleje pomimo goraca. Ja latalam od rana do polodnia na uczelni i niewiele zalatwilam - cholerna kolejka przed dziekanatem :wściekła/y:
W te sobote czeka mnie powazny egzamin - licze na Wasze kciuki.

Pozdrawiam,

Sandros ja w Tychach poprostu kilka razy bylam, mam tez umpele na studiach z Tychow ale czuje sentyment bo to wszystko okolice Łazisk i Mikołowa :-)

A co tu dzisiaj tak pusto... :confused::eek: Wracac mi tu zaraz na BB i pisac posciki :angry::angry::angry:

:-D:tak:ZŁOTO!!!!!:-);-)

Czarnulka - fajnie, ze urodzinki Wiki się udały :-) Duża z niej już dziewczynka ;-) Napisz co dostała za prezenty od cioteczkek BB :-D:tak:

Sandros - ja w Tychach mam ciocię na ul. Dmowskiego niedaleko reala i Barona :-);-)A do fryzjera jeżdżę do Aldony niedaleko Reala :-D:-)

Luczynko - tu ostatnio takie pustki jak na wrześniówkach :-D:tak:

Trysia - witaj po dlugiej przerwie i pisz,pisz co u was się działo. Wklej fotki Maciusia i siebie :tak:

Mokatte - fotki superowe :happy2::tak::rofl2:

Justyna - miłego wypoczynku w Chorwacji, ale ci zazdroszczę :-D

Ewcik - wszystkiego naj..naj... z okazji rocznicy ślubu

Lecę do pracy.... Miłego dnia. Wy macie sobie dobrze, co nie pracujecie ;-)

reklama
czesc Mamuski :-) jak u Was pogoda? bo u nas pieknie, slonecznie ale niestety upalnie :-( dzidzia przez to goraco budzi mi sie w nocy co 2 godziny i chce pic :-( rany kiedy ja sie wyspie?? ;-)

Do góry