reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jutro mam wolne moi rodzice jada na wesele do Radlina ..troche smiesznie bo wtorek ale ja sie ciesze bo mam wolne i cały dzien z moim kochanym dzieckiem...oj teskno mi za nim gdy jestem w pracy

Jutro jade z M załatwiac mieszkanie moze jak dobrze pojdzie to jutro spiszemy juz umowe..trzymac kciukasy

reklama
Pora juz chyba na łóżko...przed chiwlka zabiłam mega komara....no tak swiatełko sie pali a ja otwarte okno..........:-):-)
Czarnulka ty tez juz mykaj do wyrka.........widze cie na gg:-):-)

Evcik mykam hehe niepodglądaj mnie ;-) hihihi A Justys jest na fotkach tylko wszystkich nie wstawiałam ;-) A Imprezka była u moich teściów w mieszkaniu,bo mają wieksze i tam sie pomieściliśmy ;-) Bo u nas było by troszke ciężej hehe ;-) A wiec posciel masz taką jak moi tściowie ;-)

Witam "skoro świt" :-D

Czarnulka- bardzo się cieszę, że tęskniłaś....:-):tak:
Widze, że urodzinki super udane. Mała solenizantka taka elegancka....:tak: A jakie torty!!!!!:-)
A Ty się już kochana nie odchudzaj, bo zostaną same kości :happy2:Świetnie ciotka wyglądasz....
Fotki super!!!! Jeszcze, jeszcze.....:tak::tak::tak::tak:

Justyś- to wygląda na to, że Liwcia już sobie chłopaka zaklepała....:tak::-D
A co do wyjazdu to zabrałam małej kaszkę, Bobofruty i obiadki w słoiku. Na śniadania i kolacje jadła to co my...:-) I muszę powiedzieć, że popróbowała wielu nowości:happy2: No a rano i wieczorem piła mleczko, które zawsze mam przy sobie:-D.
Podróż samolotem zniosła dzielnie. Troszkę się nudziła, ale dała się zapiąć w pasy... :-) Dobrze jest zabrać na drogę jakąś nową zabawkę... Istnieje cień nadziei, że dziecię się nią na chwilkę zajmie...:-D:happy2:
Co do lekarstw, to na szczęście nic nie było potrzebne, ale zabrałam: Ibufen (przeciwgorączkowy), Smectę i Enterol (w razie biegunki)- po parę saszetek każdego, plastry i wodę utlenioną oraz wapno. I chyba tyle....Jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę.
W ogóle to bagaż Martynki był najwiekszy.....:-D:sorry2::-D:sorry2::-D:sorry2:

Ewcik- samych cudownych chwil z okazji 2 rocznicy ślubu!!!!!
I jeszcze parę takich świetnych smerfów jak Filipek...:-)

Dziękuję za wszystkie miłe słowa i życzę wszystkim takich udanych wakacyjnych wyjazdów. Liczę na fotki, oczywiście.:tak::tak::tak:

Czyżby dziś ZŁOTO? :-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech, pisze i skasowało mi bo sie powiesił mi komp...a tyle napłodziłam....wrrrrrrrrrrrr.... tęskno mi za tymi pogaduchami z Wami, cieszę się bardzoooo że jesteście i forum sie rozrastaaa ... Dziecioczki macie cudowne!!!!! pozdro i buziolkiiii!!!!!!!!!

Witam Kobietki!

Oj widze ze za mna to juz nikt nie tesknil...buuu... :-(Jedynie Justys zauwazyla moja nieobecnosc ale czy z Jej strony to objaw troski :cool2: czy raczej rezimu jaki stosuje na BB :-p:-D Tak czy sika-jest mi milutko kolezanko ze zauwazylas moja dluuga nieobecnosc ;-)

Czarnulko przekaz Wikusi ode mnie i Oliwki najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe. Spoznione lecz bardzo szczere:tak:widac ze imprezki obie sie bardzo udaly i WIki byla zadowolona :-) a torty wygaldaja wspaniale :-) Ty masz takie zdolnosci cukiernicze?:oo: czy gdzies zamawialas? Pytam bo bardzo mis ie podobaja a przeciez mnie roczek czeka juz za pare miesiecy :tak:

Mokkate zdjecia rewelacyjne, od razu widac ze wakacje bardzo sie Wam udaly :tak:no i super ze Martynka tak fajnie zniosla podroz samolotem i caly pobyt. ALe jak dla mnie to tych zdjec wkleilas na BB za malo :angry: ZADAM WIECEJ :-D

Ewcik spoznione lecz szczere zyczonka z okazji rocznicy slubu :-) mnie to male swieto czeka dopiero na poczatku pazdziernika. A co do @ to wspolczucia, w takie upaly to przeklenstwo kobiet:wściekła/y:

A moja pannica wlasnie padla w lozeczku, po dlugiej walce z sama soba i przy ogromnym placzu i krzykach :-(Ale wazne ze chociaz zasnela. Moglaby posac chocby z godzinke:-(

Nawet nie wiecie Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych wczasow nad morzem :-(My niestety w tym roku nigdzie nie wyjedziemy, jedynie na jakies weekendy w gory do roznych znajomych. A wszystko przez to pieprzone auto ktore wyczerpalo nas finansowo i oszczednosci nie ma zadnych, a dot ego nasze uczelnie:wściekła/y:tyle dobrze ze w przyszlym roku odpadnie nam juz uczelnia G. i zostanie juz tylko moja, wiec w przyszle wakacje sobie to odbijemy i wyrwiemy gdzies nad morze na 100% :tak:A poki co czekam na Wasze fotosy, moze poczuje jakas morska bryze z tych zdjec :-D

NO i SREBERKO dzis moje :tak::-) Dziwne tylko ze o tej porze:eek:

witaj Luczynko!!!! jestem tutaj od miesiąca pierwszy raz i po prostu nie potrafię się w tym wszystkim połapać, wprowadziłam pare zmian w profilu ale nie widzę tego zeby cos się zmieniło:wściekła/y:hmmm...chyba musze tutaj częściej bywać a tymczasem zmykam bo musze jechac do tychow i do mikołowa....na ra zmykam kochane i do zobaczonka!!! POzdrowionka dla Mokkate,ktora lubi mylic płec mojego synka i dla karolci i dla wszystkich, całej reszty ktorej nie wymieniłam!!:-):-):-)

Trysiu polapiesz sie w tym wszystkim szybciutko, kwestia wprawy ;-)a moge spytac skad jestes :confused: Bo Mikolow i Tychy to miasta dobrze mi znane a Mikolow ponadto jest bardzo bliski mojemu sercu :-)

Luczynko mieszkam w łaziskach górnych, a w mikołowie bywam bardzo często na spacerkach z moim dziabągiem bo podoba mi się tam, przypomina mi moj rodzinny skoczów z którego pochodzę...czyzby Twoja połowica była z miko?? pozdrowionka i buziolki!!!:-):-)

reklama
Luczynko te torciki robiła moja teściowa ;-) Bywaj częściej na forum! i moze sie wreszcie iedys spotkamy co? ;-)

Trysia moze i ty kiedys przyjedziesz na spotkanko wspolne heee.... ;-)

Makataka jeszcze mam z czego sie odchudzić ;-) Do kości jeszczeeeee daleko ;-) Ale Bardzo dziekuje za komplelemnciki ;-) Podbudowana jestem do dalszego działania ;-)

Do góry