reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!

Liwia zdała w swoim języku relację babci i na pytanie kto był u Wiki na urodzinach w pierwszej kolejności padło Eś ! ( Grześ ) :-D
Z Sonią chyba bardzo sie polubiły bo pół imprezy razem okupowały karton :-)

Mokatke witaj w domu !!! super zdjęcia !! i jak tam ogólnie z jedzonkiem Martynki i napisz czy sama jej coś robiłaś bo nie wiem czy mieliście pokój z anexem czy w hotelu ?? I jak lot ??? I napisz mi prosze co brałaś z lekarstw dla małej i wogóle bo ja zakręcona jestem i pewnie zapomne 1101 rzeczy !!!

O ile coś nie poknociłam to chyba Ewcik tez dziś świętuje - rocznice ślubu !! tak więc duzoooo miłości !!!

Karolcia no właśnie mam przechlapane i musze z ukrycia pisac i chyba mi neta odłączy przez Ciebie :wściekła/y: na dodatek wczoraj musiałam w kącie stac 3 godziny :eek: no a jak Ize odstawiliśmy do domu to resztę drogi musiałam biec za autem !! Tak więc WIELKIE dzięki - na Ciebie to zawsze można liczyć :crazy:

czarnulka nawet nie pytam co dziś na obiad mieliście :-D:-D:-D:-D

reklama
Oliwcia super że sie zameldowałaś bo juz martwiłam sie co z Tobą !!! oj upały ja pamiętam że leżałam jak wileoryb w lipcu na kanapie i polewałam sie spryskiwaczem do prania i okna na przestrzal pootwierane bo myślałam że skonam !! Trzymaj sie kochana !!!

no a Anian, Luczynka to co to za nieobecności niusprawiedliwone ??????

.Musiałam jeszcze na chwilę zajrzeć:-p.

Karolcia no właśnie mam przechlapane i musze z ukrycia pisac i chyba mi neta odłączy przez Ciebie :wściekła/y: na dodatek wczoraj musiałam w kącie stac 3 godziny :eek: no a jak Ize odstawiliśmy do domu to resztę drogi musiałam biec za autem !! Tak więc WIELKIE dzięki - na Ciebie to zawsze można liczyć :crazy:
:cool2:starałam się jak mogłam:-p.Liczę ze wśród fotek na których znajduje sie Lenka znajdzie się takie które znów będę mogła wkleić w moim i Lenki podpisie:-).

.czarnulka dzięki za fotki:tak:.

.Ja wysłałam już do czarnulki i sandros ,reszta kobitek musi mi podać swoje maile;-).

.Dobranoc.

HEj cioteczki :-)

Raz jeszcze bardzo dziekujemy za życzenia :-) Jestescie kochaniutkie!!!!!!!!

Justyś powaliłaś mnie na kolana z karą za wygadanie sie Karoli hahahaha :-D:-D:-D I dawaj mi tu szybko fotki na mojego meilika ciotka,a ja wyślę tobie ;-)

Karolcia dziekuje za foteczki bardzo ślicznie ;-)

Mokatka cudowne fotki z wakacji!! Aż sie rozmarzyłam ;-) My jedziemy nad Morze ostatniego czerwca na 10 dni ;-) No i wielka szkoda ze cie nie było,ale siła wyższa.Nadrobimy to w inny sposób ;-) A buziolki przekazane od całej czwóreczki :-) No i prosze nie pisać że tylko Justys tęskniła,bo czarnulka również ;-)

Sandros to ja dziekuje że przyjechaliście :-) Przynajmniej dziewczyny sie wyszalały i wypiszczały :-D;-)

Basia kiedy babo my sie poznamy heeee.... ;-)

Kaśka a co tam u ciebie? dawaj meilika to ci fotki przesle ;-)

Oliwka ochlapana juz wodą? ;-)

Zaraz wrzuce fotki ;-) Dla nieobecnych ;-)

No to jeszcze zdążyłam....
2r2bwixre0.jpg

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Z okazji drugich urodzinek Wikusi sto latek przesyłaja
Ewcikowie81 czyli Filipek i rodzice

Justyna tak tak dobrez pamietasz ja dzis 2 latka po ślubie.....z nocnego swietowania nici @wczoraj dostałam:angry::angry::angry::angry:
Dzieki dzieki za zyczonka

Evcik bardzo dziekujemy zażyczonka :-) Buziolek dla wszystkich od Wikusi ;-) Wam również życzymy jeszcze wiele pięknych lat spędzonym razem! Ja też dostałam wczoraj rano @ :-( wrrr....

Mokkate .....fotki superowe...ach....pozazdrosic....Darunia fajna laseczka juz rosnie.........

Justyna Ciebie nie ma chyba na tych fotkach u Czarnulki...zaprezentuj sie bo szczerze.......dawno sie nam tu nie pokazywałas....Pani fotograf ......;-);-);-)

reklama
Czarnulka......a jesczze wiesz co mamy wspólnego...teraz mam ta samą pościel w ubraną w sypilani.......:-):-):-):-)

Jak masz jeszcze jakies fotki to wklej.....

Do góry