reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej.

.Lenka dziś zaczęła tańczyć obracając się w kółko:szok:,wcześniej tylko ruszała bioderkami i rączkami a tu kolejny element jej popisów tanecznych:-).

.Dla tych, które nie były na urodzinkach Wiki mogę powiedzieć tylko tyle : żałujcie:-D.Było bardzo fajnie:tak:.W sumie to już chciałabym się z wami znowu spotkać babeczki,tak fajnie było:tak:.

.Ja też poproszę o fotecki na maila karolinak-ce1@wp.pl .

.mokkate witaj znów:happy2:. I nie gadaj kobitko bo jesteś opalona i tyle:-p,ja przy tobie wyglądam jak córka młynarza;-).I czekam z niecierpliwością na fotki:tak:i trochę zazdroszczę wam wakacji:-D.

.mmm Grześ to nie tylko największy imprezowy śliniak ale także największy amator truskawek:happy2:.

.czarnulka ja myślałam ze to ty się obraziłaś na to że non stop brudziłam talerzyki sałatką:-p:rofl:.Fajnie że prezenciki się podobały Wikunii.:tak:
.Jeszcze dla Wiki z okazji urodzinek STO LAT
urodzinynaurodzinyjg4.gif
.

.justyna mam nadzieję że przeze mnie mąż nie zrobił ci pogadanki w aucie:-p:biggrin2::wink:.

.oliwka całuski dla Sarusi:tak:.

.Miłego poniedziałku.

reklama
Witam,

Czarnulka dzikujemy za zaproszenie - bardzo bylo milo i fajnie. Sonia moze mi nie padla, ale tak sie wykrzyczala, ze w samochodzie byla cicho :-)

Wszystkiego najlepszego WIKI

Karolina gratulacje dla Leny - malej tancerki

Mokkate witam w szarej rzeczywistoci - fajnie, ze wypoczeliscie i wakacjie sie udaly

Ja rowniez oczekuje zdjec - sandros@interia.pl

Pozdrawiam,

czesc dziewczyny :-) ale mi Misiek psikusa zrobil, zamiast zjesc zupke to mi zasnal :-( no i ciekawe o ktorej teraz z nim wyjde na spacer skoro jak sie obudzi to bedzie chcial szalec, czyli o lezeniu w wozku mowy nie bedzie a ja musze kilka spraw pozalatwiac :-( ech cos mu sie chyba pomieszalo :-( i tak sie zastanawiam czy go budzic czy nie hehe :-)

.sandros jeśli chodzi o Sonię to pamiętam tylko jak ładnie jej było w tych czerwonych koralach na główce:-D,musisz jej sprawić jaką ozdóbkę na włosy,może opaskę:tak:.

.mokkate suuuper fotki:tak:,moja zazdrość o wakacje uzasadniona;-).Sto lat dla Martynki o z okazji skończenia roczku i 3 miesięcy :-D.

.Pozdrawiam.

karolina gratki dla małej tancereczki ;-):-)
mokate
cóż za przepiękne widoki jak ja ci zazdroszcze:-);-) macie piekne wspomnienia i dziewczynki zadowolone ,ja chcę do wody :-:)-(​

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SKOŃCZENIA 2 LATEK DLA WIKI
mokatte - zdjęcia super:-D:-) Widzę ze wczasy się udały :rofl2:

reklama
Do góry