reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej a co tu pusto tak ????

my wróciliśmy z imprezki u Wiki i jeszcze raz Czarnulka - super było !!!!!!!!
Liwia też zachwycona no i w aucie padła i do teraz spi nawet sukienki jej nie zdjełam :eek: ale dobrze że taka bez jakiś tam cudeniek więc wygodnie jej !!!
A dla dziewczyn których nie było - niech żałują :-p

Ja jak tylko wróciliśmy popędziła do zakładu robić dalej :sick: mam stracha że do czwartku nie wyrobię z wszystki a jeszcze czeka mnie egzamin we wtorek z angielskiego a ja ani nie pamiętam gdzie waląlm tą tęczką nie mówiąc juz że zawartości jej wogóle nie pamiętam :baffled:

Monysia no to fajnie z taki relax sie udał :-) moja koleżanka jest w 6 m-cu i regularnie chodzi na basen i bardzo sobie chwali !!

ja tez sie oddeleguję do spania bo jakaś takaś niemrawa jestem, tylko spać nie pójdzie bo dni Pszowa i Myslowitz dudnią :wściekła/y:

papapapa

Ja chyba zaraz poprostu się popłacze :hmm:
wyobraźcie sobie że jeszcze nie zmrużyłam oka !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak to jest mieć sąsiadów za ścianą :no::no::no: mam dość
najpierw balanga a teraz się wydzierają po sobie pijani wszyscy
prosiłam grzecznie żeby byli już ciszej jakąś godzine temu ale nie widze poprawy. Włączyłam więc sobie komputer żeby troche Was podczytać bo i tak nie zasne. Jak nie poprawi się sytuacja do pół godziny to dzwonie na komisariat, bo nie mam już wyjścia

Hej kobitki
Dawno nie zaglądałam :szok: nawet nie jestem w temacie . Pogoda mnie wykańcza a pozatym miałam małe malowanko przed przyjściem na świat nowego członka rodziny;-)

WIKUNIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOńCZENIA 2 ROKU żYCIA .STO LAT
birthday32aa8.gif

monysia ale fajnie my sie wybieraliśmy na basen ale nie dałam rady wczoraj :wściekła/y:
czarnulka imprezka udana myśle że zdięcia jakieś zobacze:-D:-D:-D:-D

Kochane cioteczki,bardzo dziękujemy za przybycie tak liczne z pociechami na urodzinki Wikusi :-) Było naprawde rewelacyjnie! Wiki jest bardzo szczęśliwa i wybawiona :-D Z prezencików wszystkich w 100% zadowolona(wieczorem jeszcze sie chwile nimi bawiła:-D) ;-) :tak: Szkoda że nie wypalił grill ale i tak bardzo dobrze się bawiłam z wami i moje gwiazdy również ;-) Nawet tatusiowie sobie pogadali (Justyś ;-))

RAZ JESZCZE BARDZO DZIĘKUJEMY!!!

oliwka Bardzo dziekujemy za śliczne życzonka :-) Pokazałam Wikusi ;-) Fotki wkleje jak będe miała wiecej chwilki napewno ;-)

Karolinka a ty mam nadzieje że się już na nas nie obrażasz hehehe ;-)

Justynko,cieszę się bardzo że się wam podobało :-) No i fakt że Liwcior padła tak w autku , znaczy o dobrej zabawie hehe :tak:;-):-D Szkoda tylko że niewypalił grill :-( A z pracą i egzaminem sie wyrobisz ;-) wierze w ciebie ciotka ;-)

Monysia niepamiętam czy ci graulowałam:zawstydzona/y: A wiec przyjmij moje wielkie gratulacje dziewczynki ;-) Mam dwie i wiem jaka to wielka radość ;-) choćchłopca też bym bardzo chciała ;-) Ale na to jeszcze czas hehe ;-) No i super że tak zrelaksowałaś sie na basenie ;-) tez byłam w twoim miesiącu ;-) Mój mąż też był ratownikiem(medycznym) ;-)

Kali mera, mamuśki :-)
Melduję, że wróciłam cała i zdrowa :-)
Było super, super, super....:tak::happy2::tak::happy2::tak::happy2:
Martynka spisała się dzielnie, choć miała kłopoty ze spaniem w dzień, co odbijało się oczywiście na wieczornym humorku :baffled:.
Pogoda fajna, ale dzięki kremom z wysokimi filtrami przywieźliśmy raczej delikatną opaleniznę :-D
Za to mnóstwo wrażeń i cudnych widoków.
Zdjęcia wkleję jak troszkę sie ogarnę....:tak:

Nie nadrobiłam jeszcze wszystkich postów, ale miło mi, że chociaż Justynka za mna tęskniła...:-);-):happy2:

Czarnulka- proszę ucałować mocno, mocno, mocno solenizantkę od naszej czwórki.
100 lat z okazji urodzin!!!!!!:-)
Bardzo się cieszę, że impreza udana (szkoda, że nie byłam:-().
Czekam na fotki!!!:tak::tak::tak:

Witam też nowe mamusie. Super, że grono się powiększa!!!!!!:-):-):-)

"Do poczytania"...jak to mawia pewna BB-owiczka:-D, która ostatnio sie mało odzywała....;-):-p

P.S. Zapomniałam napisać, że Martynka wchodzi już samodzielnie na łóżko lub krzesełko (co powoduje, że teraz dopiero musze mieć oczy dookoła głowy), uwielbia schody i nauczyła się pić przez słomkę..... :-)

reklama
:-)HeJka!

czarnulka dziękujemy za imprezkę, cieszę się, że się na nią załapaliśmy :-)
JESZCZE RAZ STO LAT DLA WIKI OD CIOTKI MMM I NAJWIĘKSZEEGO IMPREZOWEGO ŚLINIAKA -GRZESIA :-D

Grześ zaraz jak Tytusa odwieźliśmy zasnął w samochodzie, potem szybka kąpiel i po raz pierwszy sam wychodził z wanny, bo tak mu się spać chciało :-D a i również poproszę o fotki na maila :tak:

mokkatka witaj w kraju :-)

jeszcze nie miałam okazji powitać nowych mamuś co teraz czynię z wielką radością :-)

monysia Tobie gratuluję córci :tak:

uff, ale się rozpisałam (oczywiście jak na moje możliwości) :szok::-p

Do góry