reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam kobietki. Moja siostra z wyboru czyli bratowa wylądowała wczoraj w szpitalu. Miała 20 iśc do szpitala na cesarkę, bo dzidzia się nie obróciła a wczoraj wieczorem Kinga/Olivier zmienił/a zdanie i zrobiła fikołka, przez to odeszło jej trochę wód i cały czas jej się saczą. Jak całe jej wyłyną a nie będzie miała skurczy to będa jej wywoływali. Aż jej współczuję, ale w sumie ona się już doczekac nie mogła a poza tym ma strasznie duzy brzuch i było już strasznie ciężko w te upały.
Majkam ja nie wiedziałam, że ty z Frankfurtu jesteś ;-). Ale może rzeczywiście tam zadzwoń i powiedz, że to nie on zamawiał. Sama nie wiem co bymz robiła w takiej sytuacji....
Ewcik ten hotel co poleca KAsia wygląda świetnie. A co do opiekunki to własnie oboje jesteśmy za "babcią".

czesc dziewczynki:-)
no z pracki wrocilam ,najadlam sie oliwek ,czarnych , zielonych , faszerowanych feta i tym,iankiem - pychotka , najdziwniejsze jest to ze przed ciaza nie moglam na nie patrzec a teraz na sama mysl o oliwkach sie slinie:-D
u nas bylo dzis tak parno ze myslalm ze zemdleje, na szczescie w hotelu klima to jakos da sie wyzyc ale na zewnatrz mowie wam :szok:
oooo wlasnie zaczela sie burza ... no wiedzialam ze cos wisi w powietrzu:tak:
wiecie co moj maly ma krzywa glowke , bo lubi lezec po prawej steronie , i mimo ze go zawsze kladlam na przemian to ewidentnie widac ze z tylu jest jakas taka asymetryczna:szok: a jak go teraz klade tylko na lewej to w ogole nie chce zasnac tak sie dlugo kreci az glowka jest na prawej stronie - co robic ??? chyba mu tak nie zostanie?
widze ze sporo z nas wybiera sie nad polskie morze - musze sie przyznac ze nigdy tam nie bylam wiec jak macie jakies wskazowki co i jak i gdzie to poprosze:tak:
pozdrawiam milej niedzielki

Witam
Kaska a dawno juz rezerwowalas miejsce i w jakim ty terminie sie wybierasz my planujemy wyjecghac w nocy 12,08.
A jesczze jedno jest tam gdzies blisko jakis sklep, smazalnia rybek itp. Czy trzeba korzystac z samochodu????
Prosze wypytaj ...poczekam nawet kilka dni.

Szukam tych ofert z noclegami i w jednej pisało tak cytuje
"Nie zapraszamy dzieci poniżej 3 lat"
Hmmmmm napisałam do nich fajnego e maila.
Troche to smieszne i chore, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a do tego na stronce głownej swojej oferty.
Troche sie głupio poczułam po przeczytaniu tego ale mysle ze oni po przeczytaniu mojego maila tez beda sie głupio czuc he he he:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Hej Babolki!!!!!

Ewcik - w Łebie byłam 2 razy. Bardzo jest tam fajnie ale nie polecam jechać tam z małym dzieckiem bo tam jest mnóstwo ludzi :-):laugh2:

majkam - mój Kamilek jak był malutki to też lubiał leżeć na prawej stronie i potem mielismy przykazanie od lekarki żeby kłaść mu tam kilo cukru i faktycznie nie był w stanie obrócić tam główki nawet na spacerek w wózku woziłam go z ty kg cukru:-D:laugh2::-Di pomogło ale byl wtedy jeszcze malutki miał miesiąc.

hej hej !!!

Karolcia oj żebyś wiedziała zasłuzona ta Chorwacja :-D

Ewcik u nas też to pierwszy TAKI daleki wyjazd i sama nie wiem jak bedzie !!

MamaBoo a co chcesz się wybrać do nas ??? my i w studiu i w plenerze zdj !1 gdzie tylko zechcesz :-)

A z Izką dziś rozmawiałam bo dzwoniła i zabera sie z nami na imprezke !!

a polskie morze super tylko mojemu sie nie podoba a poza tym znajomy był na wekendzie majowym i powiedział że chyba powariowali tam ceny z kosmosu :cool2:

ciekawe jak tam nasza Mokatka :cool2:
całusy dla Was !!

baska dzieki za rade , wlasnie malemu wrzucilam do koszyczka cukier:-D , mam nadzieje ze glowka sie ,,wyprostuje,, bo w sumie maly ma dopiero 2 miesiace
Ewcik co za debily tekst , ludzie to naprawde nie maja rowno pod sufitem , mam nadzieje ze ich w tym moche przecwiczylas:tak:
a my dzis idziemy grilowac do parku, ze znajomymi , wiec spadam bo musze przygotowac salatke, i szaszlyki papa
pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny !!!

Przed godziną wróciliśmy z aqua parku :-) zupełnie nieplanowany wyjazd, w sumie to rodzina nas wyciągnęła :tak:
no i powiem Wam że trochę się obawiałam że ktoś skopie, potrąci albo coś ale było w porządku, niczego nie żałuję
było rewelacyjnie :-D:-D:-D
najlepsze jest to, że malutka jak tylko weszłam do wody przez całe 2 h szalała :-) chyba ma coś po tatusiu (tatuś był ratownikiem i jego tatuś też) normalnie zdawało się momentami że wyskoczy mi z brzucha :-D:szok::-D

Do góry