reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
aha na pocieszenie dopisuję do klubu zmierzluchów Liwię ! dzis doprowadzala mnie do sząłu aż wyprowadziła mnie w równowagi i oberwała pieluchą, oczywiście nic sobie nie zrobiła z tego porócz tego że popatrzyał na mnie w taki sposób że miałą ochotę sama sie walnąc pięć razy mocniej :baffled:
Co do karmienia to kapie jej i leje po brodzie ale pomóc se nie da i w efekcie je godzinę zimną zupę !! No i z zasypianiem popśnił sie królewnie i chce towarzystwa !! No i najważniejsze wszystko musi robić albo miś albo żaba czy owieczka nic ja !! obłęd !!!

no i na dodatek ora mi beret tą Bebe Lily a ja nie cierpię tego ale nie umiem jej odomówić i słuchamy w kólko a najbardziej podoba jej sie piosenka Taka mała i lata i tyci tyci małaaa śpiewa w kólko !
:-D

dobra nie majacze juz i ide spać !!!

reklama
Witam !!!

Czyżby złoto moje było dziś ??? :-):-):-)

Mężul właśnie siedzi w ośrodku zdrowia bo coś go dopada :-(
A później jedziemy zobaczyć nasze maleństwo :-)
Mam nadzieję że będzie cała i zdrowa córeczka :-D:-D:-D
no cuż na chłopczyka też się nie obraże :laugh2:
A teraz trzeba się wziąść za jakiś obiad :tak:

Ej ciotki ! Normalnie czuję się niewidzialna :zawstydzona/y::-(.... Ostatnio nawet nikt nie zauważył, ze coś napisałam..... :-(.
Dzisiaj byliśmy u lekarza z Młodym, bo od ponad tygodnia ma biegunkę, myśleliśmy, ze to ząbki, ale okazało się, ze to jakieś przejściowe problemy żołądkowe.... Nie wiem dokładnie o co chodziło lekarzowi, ale ufam mu. Wczoraj byłamw mopsie oddać papiery i okazało się, ze umowę będę miała tylko do 30.09 :sick::-:)szok:. Szkoda, ze mi wcześniej nie pwoiedzieli, że to tylko na okres zasiłkowy, bo wtedy startowałabym do konkursu na inne stanowisko. Cholera mnie bierze, bo znowu nie mogę złożyć papierów na studia, bo umowy nie przedłuża na pewno i nie wiem czy R. będzie zarabiał tyle, zeby mi łożyć na studia. A pozatym nie chcę zeby na nie łożył.....
Abeja witam serdecznie. A do jakiego miasta przyjeżdżać. Córeczka śliczna - wchodziłam an bloga.
Monysia napsiz co u lekarza. Trzymam kciuki, zeby było ok.
Czarnulka my niestety tez nie zjawimy się na urodzinach Twojej księżniczki, bo w weekend jedziemy do Zabrza. Nie byliśmy tam wieki, a potem jak aj zacznę chdozić do pracy to nie będziemy mieli kiedy.....
Jusyna a ja lubię Bebe Lilly :-). Słodka jest. Czytałam ostatnio w Gazecie Wyborczej jak facet jechał na tę mała, ze jest wstrętna, straszna, obrzydliwa. Nie wiem o co mu chdozi. Czepiał się, ze rytm muzyki to zwykły pop. Ale chyba wolę to, niż gołe baby wyma****ące tyłkami przed ekranem - bo taka muzyka najbardziej rusza OSkara :eek::-).
Luczynka - oj wiem jak to jest. Jak dziecko coś zalapie to juznie ma zmiłuj się.... Oskar wszędzie się wspina, i jest w stanie nawet wejść na okno :szok:...
Kubusiowa będzie dobrze, ale pamiętam jak ja szłam do parcy to Ozik miał 4,5 msca. Nie było w sumei tak źle (ja to bardziej przeżyłam niż on), ale wiadomo - im dziecko starsze tym gorzej....
Buziaki !

hej Mama Boo a co Ty robisz w Świetochlowicach? fakt dawno mnei tu nie bylo ale chyba mieszkalas w Katowicach tak? ;-) no i witam w Zabrzu hehehe, ja akurat z zabrza wybywal dokladnie jutro wieczorem wiec przejmujesz moj dyzur hehehhe :-)

Witam

Ja wlasnie koncze obiadek, do pracy na 14.
Zrobiłam kapustke młodą zasmażana i do tego kotleciki z jajek i ziemniaczki z koperkiem, ja to uwielbiam warzywa :-)
Małemu nastawiąłm udko dziennie zjada jedno ugotowane i do tego ziemniaczki z masełkiem i kapustki trochę , z niego taki mały głodomorek

Luczynka zycze ci zdania wszytskich egzaminow z najlepszym wynikiem i wierze ci ze przy małej nie jest łatwo sie nauczyc

Mama Boo duzo zdrówka do Oskarka

Kubusiowa juz pewnie kawusie zaliczyła i ostro przegląda papiery za biurkiem :-)

Monysia zdaj relacje jak po wizycie....tez bardzo lubiam wizyty w ciazy

Justyna to ci fajnie z tym urlopem a czym jedziecie ,s amochodem ???Wiesz ja sie boje tej podrozy czy mały wytzryma tyle...chcemy wyjechac wieczorem by nad ranem byc tam na miejscu

Kaska moj Fifik to tez telefan Teltubis...ciagle jak cos widzi z nimi zwiazanego to krzyczy "po" lub pa pa.
Duzo sie o nich teraz mowi w mediach ale co tam on jest za maly by cokolwiek zrozumiec a przynbajmniej wiem ze mam 40 min spokoju

Karlam duuużo się zmieniło....Jak Rafał wróciłz Anglii to przeprowadzilismy się do Świętochłwoic, bo to mieszkanie jego babci (ona jest chora i mieszka z teściami) i tam płacimy 220 zł czynszu.
A wchdozi jeszcze ktoś na forum Zabrzaninek ?
A ty gdzie wybywasz ?:-)

M.Boo dzieki za zaproszenie:-)Witam serdecznie...mam pytanko widze ze prawie kazda mamusia ma super fajne suwaczki i inne gadzety:tak:ja dosyc ciezko znam sie na komputerze i nie wiem jak to zrobic a nie ukrywam ze chcialabym miec jakies ozdobki:cool2:czy jakas mamusinska podpowie mi jak i co ...pliss:happy:

reklama
.Hejka.

.U nas w porządku,chodzimy na spacerki,Lenka coraz więcej umie :-).Ostatnio zrobiła sie bardzo całuśna:-) ,rozdaje całuski ,słodziutkie:-).

.Byłyśmy dziś na szczepieniu,Lenka dostała nalepkę "dzielnej pacjentki":-) choć troszkę marudziła;-).

.Witam wszystkie nowe mamuśki,bo chyba nazbierało się ostatnio ze 3 :-D.

.kubusiowa pisz koniecznie jak tam było w pracy:confused:.

.justynka ty to wiesz jak mi posłodzić:-p:laugh2:.

.ewcik ale ostatnio dużo piszesz ,super:tak:.

.luczynka życzę wytrwałości w tym młynie jaki teraz masz:rolleyes:,cieszę sie ze chociaż troszkę tu piszesz:tak:.

.abeja a skąd właściwie pochodzicie,tj.z jakiego miasta:confused:.

.Miłego dnia!.

.Wklejam wam fotkę z dnia gdy Lenka dostała wózek dla lalek od babci,zaraz przed Dniem Dziecka,patrzcie jaka dumna:-).(troszkę zamazane foto ale co trzeba to widać).

Do góry