reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cioteczki kochane zagłosujcie na moje gwiazdeczki
icon_smile.gif
codziennie można oddać jeden głos na każde zdjęcie
icon_wink.gif

icon_arrow.gif
http://www.olay.pl/index.php?id=konkurs_galeria_sh&sh=4032&pg=6

icon_arrow.gif
[URL="http://www.olay.pl/index.php?id=konkurs_galeria_sh&sh=3965&vote=1&pg=11[/quote"]http://www.olay.pl/index.php?id=konkurs_galeria_sh&sh=3965&vote=1&pg=11[/URL]

:-):-):-)Witam po długiej nieobecności....:-):-):-)

Tak długo nie pisałam, że nie wiem od czego zacząć.....

Na początek wielki buziak dla Wszystkich:-)

Fajnie, że Wam się spotkano udało a i widzę, że kolejne się szykuje....czarnulka, ja nie skorzystam (idę szaleć na weselu:happy:).

czarnulka, zagłosowałam:cool2:

justynko, gdzie się wybierasz na wakacje:confused::confused::confused:. Po tak ciężkim maju to chyba na miesiąc jedziesz się obijać:confused:;-)

kubusiowa, jak nastawienie do jutra:confused:Będzie dobrze, nawet nie wyobrażasz sobie jak to szybko zleci i już będziesz z Kubusiem:happy:

hmmmmmmmmmmmmm, to chyba wszystko co mi się przypomniało co miałam napisać:happy:

A u nas po staremu...Młoda rośnie jak na drożdżach, wydaje dźwięki i biego jak dzika....
A ja roboty kupa, ale jeszcze tylko 11 dni pracy i wakacje:-):-):-)

Witam !!!

Czarnulka ja też zagłosowałam już któryś raz z kolei :-D:-D

Dzięki dziewczyny za opinie, mi też się wydaję że ta niebieska będzie dobra :-)

Hej
Witam nowa mamusie ,pisz pisz ;-):-)
monysia moim zdaniem to niebieska jak najbardziej :tak:
czarnulka zagłosowałam;-)
kubusiowa jutro do pracki nie zazdroszcze ci:no:

reklama
Dzisiaj odwiedzilismy lekarza i znowu antybiotyk przez to ucho.
Mnie też totalnie rozkłada a tu jeszcze 2 dni pracy.
Super że weekend będzie bardzo ciepły.
A nocka to u nas koszmarna, dawno tak kiepsko nie było może jak się kaszel skończy będzie lepiej.
Miałam umyć okna a tu klapa.:no::no:

Do góry