reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A QQ... no i nadszedł czas by się i w tym wątku przywitać...
Nazywam sie Ewa. Od 3 lat mieszkam w Gdańsku. Ale oboje z mężem pochodzimy ze Śląska i na tenże Śląsk wracamy spowrotem w najbliższcy czwartek.
Nasza Zuzia urodziła się właśnie w Gdańsku. Teraz ma 4 i pól miesiaca i jest juz wielką łobuziarą.. dotąd pisałam w wątkach dla styczniowek i mam z Trójmiasta... a w związku ze zmianą - witam się i tu :-)

reklama
Znowu ja !!! :-D:-D:-D

Byłam dziś na mieście pozbyć się forsy :-( - a dokładnie popłacić rachunki :zawstydzona/y:

Przy okazji kupiłam sobie truskawy, były już po 4zł więc nie oszczędzałam a z oszczędzaniem to u mnie troche kiepsko ostatnio :szok::laugh2::tak:

A maleństwo znowu zasadziło mi takiego kopniaka dziś że się tak wystraszyłam ze :szok: szok, wogóle dziś to przebija samego siebie, cały dzień praktycznie czuję jak się rusza aż iść się nie dało momentami i mój Rafał też dostał dziś z kopa :-D wogóle to jutro wizyta :-) mam nadzieję taką ukrytą że wbrew wszystkiemu dowiem się że będzie to córeczka :-D

Witam:-)

Monysia...
. chyba masz małą piłkarkę lub piłkarza w brzuchu.... ja też tak miałam :tak:

AbEjA... witam serdecznie.....

Martaglo.... dużo zdrówka....

Resztę dziewczyn poprostu pozdrawiam bo zasypiam na zawołanie....
Dobranoc....

Hejka

Witam nowe mamusie, fajnie ze nas przybywa....czekamy na fotusie waszych skarbów no i was.

Wczoraj odwiedzilismy Plaze ale nigdy tam tyle ludzi nie było co wczoraj. Ochroniarze wpuszczali samochody pojedynczo na parkin bo full było. A do tego nas nie wpuscic chcieli bo mamy w samochodzie instalacje gazowa a na parkin poziomowy zabronione jest takimi samochodami wjezdzac...hm dziwne ale dało sie go przekonać:-)

Wczoraj był tam prawdziwy raj dla dzieci z okazji Dnia Dziecka. Pod reservetem było wesoło i głosno, klauny chodziły i rozdawały baloniki, dzieci tanczyły rysowały raezm, lepiły rózen stworki z ciastoliny. Wie Filipus tam najwiecej czasu spedził a do tego wczoraj tam taka promocyja była ze kazda rezcz dziecicece - 20%.
Kupilismy małemu koszule w H&M niebieska a z tyłu duza Miki Mouse za 29,99w promocji oraz dweoe koszulki bez rekawow ijedna z krotkimi rekawkami w Reserved...a sobie nic.....

Kubusiowa jak tam samopoczucie przed pierwszym dniem ...pewnie koszula juz wyprasowana....ciekawe ile jutro razy zadzwonisz do tesciowej co tam u Kubulka.
AAAAAAAAAA wlasnie Twoja bratowa wyjechala z moim kuzynem...he he ale zbieg okolicznosci. MOj dalszy kuzyn zakocahny w siostrze Jarka ...

Czarnulka Ciebie to naprawde podziwiam jak ty sobie sama ze wszystkim dajesz rade...w domu dwie małe istotki i ty masz czas na takie swietne stronki....łatwo taki wlasny blog załozyc?????czasami mam chec ale nie wiem jak sie do tego zabrac.
Wiesz to ze pieniazde ludzi zmieniaja to ja dobrze wiem..ale czasami chca sie poikazac nie wiadomo z jakiej strony ale im to nie wychodzi.

Diablica witam Ciebie ...mowisz ze padasz...ja jutro mam na 14 i tylko do 18 :-) taki uklad mi odpowiada ale nie wiem na jak długo tak bded miec...a jak pomysle ze za nie długo znow na całe 9 godzin to az mnie kreci....czas urlopow sie zbliza wiec beda wybierac je a ja wtedy bede musiała cały dzień być ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka:-)

Ja tak szybciutko:tak: Witam nowe mamusie:-)

No i stało sie jutro po dwóch latach przerwy wracam do pracy:cool2:ale mam stresa ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak wiec sorki ale jakos brak weny na posta, alw pozdrawiam WAS WSZYSTKIE I WASZE SMYKI

Ewcik - ażebys wiedziała ubranie odprasowane i przygotowane w pokoju żeby rano kubusia nie obudzić, a jutro tatus jest w domu wiec oki :-)
Trzymajcie za mnie kciuki!!! Wieczorem zdam relacje:tak:

Dobranoć papapa

Hej Kobitki!
Tak dawno tu nie pisalam ze az wstyd.. :zawstydzona/y:ALe wierzcie mi ze caly czas starma sie Was podczytywac, jednak nie zawsze mi sie to udaje. Obecnie jestem w trakcie sesji na uczelni-examiny, kolokwia, prace zaliczeniowe i do tego praca licencjacka :no: Jeszcze troche i oszaleje. A do tego Oliwia przy ktorej nie umiem sie skupic i niczego nauczyc :-(Caly czas mi przeszkadza-albo ryczy bo chce byc przy mnie, albo ryczy bo zabieram jej kartki z ktorych sie ucze a ktore dla niej sa najlepsza zabawka :baffled::tak:Ehh.. Do tego korepetycje i ciche dni z G. :wściekła/y::no::wściekła/y:Wszystko do kupy :wściekła/y:

Ale musze sie Wam pochwalic ze Oliwcia ma juz 4 zabki! :-) wszystkie na dole :growl: a u gory-brak :eek::-D No i od dwoch dni nauczyla sie sama wstawac i teraz nie robi nic innego tylko caly czas sie podnosi a ja nie moge jej zostawic nawet na sekunde w lozeczku :no: bo niestety nie opanowala jeszcze sztuki siadania z pozycji stojacej i jak chce usiasc to poprostu puszcza barierke z lozeczka i bach! no a wtedy jest zderzenie trzeciego stopnia z lozeczkiem i ryk :-p:-D A ja przez to mam jeszcze wiecej roboty:dry:bo nie moge jej zostawic ani na chwile samej :sick: Ehh...

Czarnulko oczywiscie zaglosowalam na Twoje Dwa Skarby :tak:nie wiem czy wiesz, ale masz piekne Córeczki;-)

Monysia a mnie w przeciwienstwie do wiekszosci bardziej podobala sie ta druga kiecka :eek::tak::-D

Kubusiowa zycze powodzenia pierwszego dnia w pracy po tak dluugiej przerwie :szok::tak:zobaczysz ze wszystko bedzie ok, no i czekamy na relacje ;-)ja to CIe podziwiam ze wracasz do pracy, u siebie zauwazylam niesamowity instynkt macierzynski i powolanie do bycia tzw "kura domowa" :zawstydzona/y:nic na to nei poradze ale ja lubie siedziec w domu i zajmowac sie Oliwka :tak:nie wyobrazam sobie zeby kto inny sie nia opiekowal na stale a juz napewno nie moja tesciowa :no::sick::no: no ale w miedzy czasie wynajduje sobie rozne robotki na dzien dwa lub tydzien;-)

Ewcik nic dziwnego ze wczoraj w Plazie bylo tyle ludzi bo od 11 do 14 byly tam wywiady i rozdawanie autografow. Jeden sklep sportowy zaprosil Otylie Jedrzejczak i Pawla Korzeniowskiego:tak:wiec sama rozumiesz;-)ja bylam tam w piatek i gdy o tym przeczytalam to zrezygnowalismy z niedzielnego wypadu.

Abeja witaj wsrod swoich:tak::-p;-)a skad dokladnie pochodzisz-jaka miescinka? no i wklej nam jakies fotki, swoje i Malenkiej:tak:

Karlam na Twojego Skarba tez oddalam wczesniej glos:-)

Spadam juz do lozka bo padam na pyszczek :-( Choc jak pomysle ze mam lezec w jednym lozku z G. i sie nawet do neigo nie przytulic to serce mi peka :-(ale ja sie nie poddam i tym razem nie wyciagne pierwsza reki, twardo czekam na przeprosiny, ot co!:tak::dry::cool2:Zawsze ja konczylam klotnie i obrazanie wiec trwalo to max 2 godz :-pa jak on ma przeprosic to do razu widac-juz 2 dni! :szok::wściekła/y::-:)-(Ehh...

Słodkich snow Kobietki!

reklama
hej hej !!!!

Witam nowe mamusie !!!!super !!! piszcie piszcie !!!

oj dobrze mi z tym wyjazdem do Chorwacji ! dobrze ale mam taką orkę teraz w zakladzie że jak wyjde na plaże i walnę zwlokami to tak przeleżę te 10 dni !!

żal mi Liwciorni było to dzis do 13 siedziała z nią i bawiłyśmy sie sprząałyśmy i takie tam a potem jak zasneła to poleciałam robić do zakąłdu i tesc czuwał i jak wstała to po godzince byłam w domku i znów z nią ale robota leży i kwiczy więc tyle co zasneła poleciałam robić i po 23 byłam spowrotem w domu :eek:
No ale musże wszystko pokończyć i dopiero w drogę .....

Kubusiowa nie rozumiem co ?? No i popisz jak było po wielkim Come Backu !!

Kaśka a Ty sie nie boisz ze Piotruś TAKI fan teletubków !! ?? ;-)

Karola tęskno mi za Toba !! gdzie sie podziewasz ????

Do góry