Hej Kobitki!
Tak dawno tu nie pisalam ze az wstyd..
ALe wierzcie mi ze caly czas starma sie Was podczytywac, jednak nie zawsze mi sie to udaje. Obecnie jestem w trakcie sesji na uczelni-examiny, kolokwia, prace zaliczeniowe i do tego praca licencjacka
Jeszcze troche i oszaleje. A do tego Oliwia przy ktorej nie umiem sie skupic i niczego nauczyc :-(Caly czas mi przeszkadza-albo ryczy bo chce byc przy mnie, albo ryczy bo zabieram jej kartki z ktorych sie ucze a ktore dla niej sa najlepsza zabawka
Ehh.. Do tego korepetycje i ciche dni z G.
Wszystko do kupy
Ale musze sie Wam pochwalic ze Oliwcia ma juz 4 zabki! :-) wszystkie na dole
a u gory-brak
No i od dwoch dni nauczyla sie sama wstawac i teraz nie robi nic innego tylko caly czas sie podnosi a ja nie moge jej zostawic nawet na sekunde w lozeczku
bo niestety nie opanowala jeszcze sztuki siadania z pozycji stojacej i jak chce usiasc to poprostu puszcza barierke z lozeczka i bach! no a wtedy jest zderzenie trzeciego stopnia z lozeczkiem i ryk
A ja przez to mam jeszcze wiecej roboty
bo nie moge jej zostawic ani na chwile samej :sick: Ehh...
Czarnulko oczywiscie zaglosowalam na Twoje Dwa Skarby
nie wiem czy wiesz, ale masz piekne Córeczki;-)
Monysia a mnie w przeciwienstwie do wiekszosci bardziej podobala sie ta druga kiecka
Kubusiowa zycze powodzenia pierwszego dnia w pracy po tak dluugiej przerwie
zobaczysz ze wszystko bedzie ok, no i czekamy na relacje ;-)ja to CIe podziwiam ze wracasz do pracy, u siebie zauwazylam niesamowity instynkt macierzynski i powolanie do bycia tzw "kura domowa"
nic na to nei poradze ale ja lubie siedziec w domu i zajmowac sie Oliwka
nie wyobrazam sobie zeby kto inny sie nia opiekowal na stale a juz napewno nie moja tesciowa
:sick:
no ale w miedzy czasie wynajduje sobie rozne robotki na dzien dwa lub tydzien;-)
Ewcik nic dziwnego ze wczoraj w Plazie bylo tyle ludzi bo od 11 do 14 byly tam wywiady i rozdawanie autografow. Jeden sklep sportowy zaprosil Otylie Jedrzejczak i Pawla Korzeniowskiego
wiec sama rozumiesz;-)ja bylam tam w piatek i gdy o tym przeczytalam to zrezygnowalismy z niedzielnego wypadu.
Abeja witaj wsrod swoich
;-)a skad dokladnie pochodzisz-jaka miescinka? no i wklej nam jakies fotki, swoje i Malenkiej
Karlam na Twojego Skarba tez oddalam wczesniej glos:-)
Spadam juz do lozka bo padam na pyszczek :-( Choc jak pomysle ze mam lezec w jednym lozku z G. i sie nawet do neigo nie przytulic to serce mi peka :-(ale ja sie nie poddam i tym razem nie wyciagne pierwsza reki, twardo czekam na przeprosiny, ot co!
Zawsze ja konczylam klotnie i obrazanie wiec trwalo to max 2 godz
a jak on ma przeprosic to do razu widac-juz 2 dni!
:-
-(Ehh...
Słodkich snow Kobietki!