hejka:-)
No juz zdjae szybciutko relacje
W pracy okej duzo załatwiania obiegówki nowe uprawnienia na wszystko itp. Atmosferka koleżeńska super tylko pracy bardzo duzo
od jutra juz siadam do rozliczeń patników więc sie wszystko mus poprzypominać.
Kubus zniósł dzielnie brak mamy rano, gorzej było ze mną az chciało mi sie ryczeć rano jak patrzyłam na niego spiącego przed wyjsciem do pracy, no i oczywiście trzy telefony do domu tez dały mi luzu psychicznego ze jest w szystko okej. MÓJ MAŁY DZIELNY SYNUS!!!
:-)
A ja padam ze zmęczenia bo oczywiście w nocy prawie wogóle nie spałam z nerwów i co pół godz. na zegarek zerkałam, mysle że dzisja bedzie spokojniejsza noc
monysia - to wielkie gratulacje na córusie, ale moze fakt nie nastawiaj sie az tak mocno bo wieksze prawdopodobieństwo pomyłki istnieje przy chłopczykach
:-)
mi sie podobałąs we wszytkich ciuszkach a ze jestem fanka spodni to numer jeden zestaw ze spodniami i bluzeczka
justka - nic mi nie odpowiadasz na posty:-(i tu jest minus
karolka - ale laseczka z Lenki no no no
a jaki fotelik kupiliście??
ewcik - no patrz a prwie rozmawiałysmy o mieszkaniach w Żorach napisz jak po rozmoiwe i gdzie to mieszkanko??
baska - no to długi weekend przed toba:-)
kaska - fotka obciętego Piotrusia poproszę!!:-)
mamaboo - a jak tam twoja nowa praca od kiedy zaczynasz?? i masz kogos do pilnowania Oski
martaglo - jak ruskaweczki pojadaś mniam jutro musze kupic
a jak wasze zdrówko lepiej??
okej zmykam w spanko papapapa