reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-)Karlam no jasne - ja tak strasznie chciałabym mieszkać w Zabrzu, ale Rafał nie bardzo chce. Bo tu ani w KAtowicach atym bardziej w Św-cach ikogo nie znam i ani pyska nie mam do kogo otworzyć :-(.
Karolinna Lenka faktycznie dumna "mamusia":-). U Oskara z tymi całusami to troszkę trzeba uważać, bo czasem z jęzorkiem wylatuje :-D.
Avacanda - nie maza co - juz lecę z pomocą :-)

reklama
Hej!!

Ja juz po pracy i po obiadku :-);-):tak::-D Jeszcze tylko jutro do pracy i od czwartku do niedzieli wolne :-D:laugh2: ale sie cieszę.

Kubusiowa - jak tam minął pierwszy dzień w pracy:confused::confused::confused:

Czarnulka - jednak my się nie zjawimy na urodzinkach Wikusi :-D a chciałam poznać ciebie i reszte dziewczyn :-(Wypadło nam jedziemy poprostu do prababci Kamilka, która bardzo chce go zobaczyc i nie możemy odmówić ;-)

Karolinna - Lenka już duża dziewczynka i taka dumna :-):-D:laugh2:

Luczynka - wszystko bedzie dobrze napewno niedługo z G. się pogodzicie :laugh2:a widzisz na wrzesniówkach pisałaś że chcialabys zeby co oliwka juz raczkowała a mój juz poprostu po całym domu chodzi, wstaje i bezpiecznie sam laduje na dupke jak chce usiąć i mam oczy dookoła głowy poprostu nic nie mogę przy nim robic:eek:

Monysia - zdaj relacje po lekarzu ;-)sama jestem ciekawa czy masz córkę czy synka pod brzuszkiem :tak:

Niewiem co komu miałam tu jeszcze napisać :baffled::baffled::baffled:

Witam forum kwitnie jak się patrzy.
Monysia to małe tornado masz w rzuszku, zobaczysz jak się urodzi to dopiero będzie wesoło. Moja mysza była taka ruchliwa w brzuchu i tak jej zostało. Te typy nie potrafią chodzić tylko biegają. Tylko przy 40 stopniach gorączki chwile siedzą w miejscu.

Kubusiowa napisz ak tam po pierwszym dniu pracy

Pozdrawiam inne mamy.
Jescze jutro i wolny weekend.

Na truskawki i odpoczynek:-):-)

Witanko !!!

Właśnie wróciliśmy od lekarza, po drodze zachaczyliśmy o moich i Rafała rodziców podzielić się wieściami :-):-):-)
Dzidzia zdrowiutka, duża, fikająca!!!! :-D Waga 441g, długość kości udowej 32, obwód brzuszka 172, obwód główki 179, puls 152/min. A ja mam od początku ciąży narazie 2,5 kg na plusie :-D:-D:-D
Wyniki bardzo dobre, ogólnie wszystko ok !!! :-):-):-)
Ale najważniejsze:

BęDZIE CóRECZKA !!!!

.Witanko wieczorem.

.W końcu zaopatrzyliśmy się w fotelik samochodowy :-).

.baska
no to szkoda że cię nie będzie na urodzinkach Wiki w niedzielę:dry:.Mam nadzieję że i tak niedługo się poznamy:tak:.

.
mamaboo jak tam dzisiaj brzuszek Oskara:confused:.

.kubusiowa no pisz jak dziś było w pracy;-) z opisu na gg widać że spoko:-D więcej szczegółów proszę:tak:.

.Miłego wieczoru.

Karolinna tylko nie zapeszaj mam teraz troche wiecej czasu wie sie tutaj udzielam ale szkoda ze nie moge byc z Wami wszystkimi na tych urodzinkach WIki

Kubusiowa dawaj jak było i jak Kubus...dzis znow widziałam Jarka siostrę:-) . Jak sie jej przyjrzałam to faktycznie troche są podobni
Kubusiowa nie bede zapeszac ale byc moze nie bede sie moze wyprowadzac z Zor bo mieszkanko jest blisko nas i jutro jedziemy sie wiecej wypytac.

Monysia ten lekarz przyjmuje w Zorach w przychodni na KS. Wladyslawa wiec najlepiej zadzown sobie i wypytaj sie co i jak z tym ginekologiem.

A tak wogóle gratuluje córeczki.....wiesz mi mówili do samego konca ze tez bedzie córeczka nawet na Izbie przyjec na usg inny lekarz tez tak mówil a tu plummmmm siusiaczek wyskoczył.
A miałas 3D robione usg czy zwykłe????

Karolinna jaki msz fotelik jesli umiesz wstaw fotke, my tez przedf wyjazdem na wakacje musimy fundnac fotelik Filipkowi bo ten taki troche jakby nie wygodny albo mi sie tylko wydaje..:confused::confused::confused:...musze teraz rozgladanac sie za tym wiekszym powyzej 18kg.

reklama
hejka:-)

No juz zdjae szybciutko relacje:tak: W pracy okej duzo załatwiania obiegówki nowe uprawnienia na wszystko itp. Atmosferka koleżeńska super tylko pracy bardzo duzo:szok: od jutra juz siadam do rozliczeń patników więc sie wszystko mus poprzypominać.

Kubus zniósł dzielnie brak mamy rano, gorzej było ze mną az chciało mi sie ryczeć rano jak patrzyłam na niego spiącego przed wyjsciem do pracy, no i oczywiście trzy telefony do domu tez dały mi luzu psychicznego ze jest w szystko okej. MÓJ MAŁY DZIELNY SYNUS!!!:tak::-)
A ja padam ze zmęczenia bo oczywiście w nocy prawie wogóle nie spałam z nerwów i co pół godz. na zegarek zerkałam, mysle że dzisja bedzie spokojniejsza noc:happy:

monysia - to wielkie gratulacje na córusie, ale moze fakt nie nastawiaj sie az tak mocno bo wieksze prawdopodobieństwo pomyłki istnieje przy chłopczykach:tak::-)
mi sie podobałąs we wszytkich ciuszkach a ze jestem fanka spodni to numer jeden zestaw ze spodniami i bluzeczka:tak:

justka - nic mi nie odpowiadasz na posty:-(i tu jest minus:dry:

karolka - ale laseczka z Lenki no no no:laugh2::tak:a jaki fotelik kupiliście??

ewcik - no patrz a prwie rozmawiałysmy o mieszkaniach w Żorach napisz jak po rozmoiwe i gdzie to mieszkanko??

baska - no to długi weekend przed toba:-)

kaska - fotka obciętego Piotrusia poproszę!!:-)

mamaboo - a jak tam twoja nowa praca od kiedy zaczynasz?? i masz kogos do pilnowania Oski:confused:

martaglo - jak ruskaweczki pojadaś mniam jutro musze kupic :tak:a jak wasze zdrówko lepiej??

okej zmykam w spanko papapapa

Do góry